İPHONE 3G VE 3GS UNLOCK (resimli anlatım) ios 4.1 ve ios 4.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

antidoz

Üye
benim versiyon şuan 4.1 bunu 4.2.1 yaparsam sorunsuz unlock olurmu ..4.2.1 daha hızlı diyorlar

nutty001

Üye
arkadasım soylediklerini aynen yapıyorum ama 4.2.1 restorasyon dosyasını gosterdikten sonra next diyecegim ekran gelmiyor acab nered hata yapıyorum

gassa

gassa

Üye
benim versiyon şuan 4.1 bunu 4.2.1 yaparsam sorunsuz unlock olurmu ..4.2.1 daha hızlı diyorlar

kardes benimde 4.1 vardi dayanamadim 4.2.1 e yükselttim fakat redsnowda donma oldu ve cydiayi yükleyemedim üc sefer denememe ragmen hic bir degisiklik olmadi tekrar 4.1 e dönerek islemi sorunsuz hallettim su anda unlock olmus sekilde telefonumu kullaniyorum.

iphone 3GS 32GB

nutty001

Üye
arkadasım bunun 3g için olannada verebilirmisn ben birkaçtane indirdim am olmuyor restorasyondosyası yuklenmiyo

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkaadaşlar 4.1 olanlar bence 4.2.1 e ğecmesinler 4.1 de yapsınlar

cilgin58

Üye
slm arkadaslar bende iphone 3g vardi baseband 05.15 ti simdi 06.15 yaptim ve unlock oldu,burada anlatilanlari sirasiyla yaparsaniz hic bir sey olmaz olur,EMEGI GECEN HERKESE SAYGILAR TESEKKURLER,BILGI PAYLASILDIKCA GUSELDIR

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bunun 3g için olannada verebilirmisn ben birkaçtane indirdim am olmuyor restorasyondosyası yuklenmiyo

hotfile.com/dl/85678276/bb27cfd/iPhone12_4.1_8B117_Custom_Restore.rar.html

buradan dosayayı indir restore et bu kadar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

carantinas

carantinas

Üye
bakın daha önce 4.2.1 ' e update edenler varsa baseband 05.15.04 e yukseldi ona dikkat edin cihazdan ona göre yapın. olay oldukca basit arkadaslar. ve dfu moda almadan once telefonu ve diğer eklentileri kapatın (BOTH OFF plugin) o sekılde dfu işlemlerini uygulayın sonrasında cydıa sorun yaptı acılmadı takıldı dondu vs şeyler sormanıza gerek kalmaz both off plugın dıyor dfu moda almadan onceki ekranda dikkat edin.

emeğe saygı lütfen teşekkürü çok görmeyin. konu sahibine

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım soylediklerini aynen yapıyorum ama 4.2.1 restorasyon dosyasını gosterdikten sonra next diyecegim ekran gelmiyor acab nered hata yapıyorum
arkadasım şayet next butonu aktif olmuyorsa yanlış firmware'i gösteriyorsundur. o yüzden aktif olmuyordur yada redsnow versiyonuna dikkat et beta 3 kullanıyorsan kabul etmez beta 4 yada beta 5 olması lazım arkadas konuda linki vermiş zaten onu indir ve orjinal firmware dosyasını 8C148 i kullan.

yapamayanlar için buyrun video bakarak yapabilrisiniz.

G_R_C

G_R_C

Üye
slm arkadaslar bende iphone 3g vardi baseband 05.15 ti simdi 06.15 yaptim ve unlock oldu,burada anlatilanlari sirasiyla yaparsaniz hic bir sey olmaz olur,EMEGI GECEN HERKESE SAYGILAR TESEKKURLER,BILGI PAYLASILDIKCA GUSELDIR

Arkadaşım hangi sürümü kurdun ve performansı nasıl?

chddemirel

Üye
Mısır'da Unlock yapan ilk Türk olarak herkese selamlarımı iletiyorum . Emeği geçenlerden Allah razı olsun başta HakanKurban olmak üzere .

Bir sorum var bilgisayardan Itunes'a bağlanıp senkronizasyon yapmanın ve İ tunes'Tan bişey indirmenin riski varmı şu anda . Legal olarak FW atamayacağımızın dışında

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
yok o konuda sıkıntı ayarları yapıp devam

timurlek58

Üye
Arkadaslar baktiniz mi internete felan giriyor mu iphon yok sa yüklü bir mebla gelmesin.

boomerang

Üye
bakın daha önce 4.2.1 ' e update edenler varsa baseband 05.15.04 e yukseldi ona dikkat edin cihazdan ona göre yapın. olay oldukca basit arkadaslar. ve dfu moda almadan once telefonu ve diğer eklentileri kapatın (BOTH OFF plugin) o sekılde dfu işlemlerini uygulayın sonrasında cydıa sorun yaptı acılmadı takıldı dondu vs şeyler sormanıza gerek kalmaz both off plugın dıyor dfu moda almadan onceki ekranda dikkat edin.

emeğe saygı lütfen teşekkürü çok görmeyin. konu sahibine

arkadasım şayet next butonu aktif olmuyorsa yanlış firmware'i gösteriyorsundur. o yüzden aktif olmuyordur yada redsnow versiyonuna dikkat et beta 3 kullanıyorsan kabul etmez beta 4 yada beta 5 olması lazım arkadas konuda linki vermiş zaten onu indir ve orjinal firmware dosyasını 8C148 i kullan.

yapamayanlar için buyrun video bakarak yapabilrisiniz.

Bu videoda anlatılanları yaptım oldu. eski baseband 05.15.04 olduğundan unlock yapamıyordum. ama şimdi baseband değişince unlock oldu. telefonu kullanıyorum. İnşallah yapamayanlar da yapar.

ayyasruh

Üye
itunes 10.1 yükleyin bilgisayara, indirdiğiniz iphone 4.2.1 fw sini göstererek iphonenizi restore edin sonra cydia dan ultrasnowu kurun işlem bu kadar 10 dakika bile sürmüyor. redsnowa gerek bile yok :D 3g 4.1 5.14.02 de denedim ve sorunsuz bir şekilde yükledim. cümleten geçmiş olsun diyorum herkese darısı da iphone 4 cülere :D

necm66

necm66

Üye
bu unlock yanlizca 3g ve 3gs icinmi yani 4g icin hala unlock cikmadimi.. :off:

smallrappe

Üye
Cok tesekkurler

Paradaoxx

Üye
Gene hüresel ağ bulunamadı diyo yaaa olmadı unlock :(

Hücresel veri ağı etkinleştirilemedi diyor herşeyi yaptım dediğiniz gibi ama olmadı neden böyle oldu ki? yardım lütfen yaa kafayı yemek üzereyim:((((((((((

ohhh beeee oldu çok sağol kardeş allah sizden razı olsun yaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDD ağlamak istiorum yaaaaa

chddemirel

Üye
Şu an telefonu İ tunesa bağladığım zaman Restore yapmak istiyor .. Interrupted while restoring do you want to restore now şeklinde bi yazı cıkıyor ? Restore yapsam sıkıntı olurmu acaba

I tunes bilgisayar üzerinden program yükledim sync yapıyorum telefona aktarmıyor , müzik dosyası ekliyorum sync yapıyorum aktarmıyor unlock la alakalı olabilir mi acaba

Üst Alt