benim versiyon şuan 4.1 bunu 4.2.1 yaparsam sorunsuz unlock olurmu ..4.2.1 daha hızlı diyorlar
arkadasım bunun 3g için olannada verebilirmisn ben birkaçtane indirdim am olmuyor restorasyondosyası yuklenmiyo
arkadasım şayet next butonu aktif olmuyorsa yanlış firmware'i gösteriyorsundur. o yüzden aktif olmuyordur yada redsnow versiyonuna dikkat et beta 3 kullanıyorsan kabul etmez beta 4 yada beta 5 olması lazım arkadas konuda linki vermiş zaten onu indir ve orjinal firmware dosyasını 8C148 i kullan.arkadasım soylediklerini aynen yapıyorum ama 4.2.1 restorasyon dosyasını gosterdikten sonra next diyecegim ekran gelmiyor acab nered hata yapıyorum
slm arkadaslar bende iphone 3g vardi baseband 05.15 ti simdi 06.15 yaptim ve unlock oldu,burada anlatilanlari sirasiyla yaparsaniz hic bir sey olmaz olur,EMEGI GECEN HERKESE SAYGILAR TESEKKURLER,BILGI PAYLASILDIKCA GUSELDIR
bakın daha önce 4.2.1 ' e update edenler varsa baseband 05.15.04 e yukseldi ona dikkat edin cihazdan ona göre yapın. olay oldukca basit arkadaslar. ve dfu moda almadan once telefonu ve diğer eklentileri kapatın (BOTH OFF plugin) o sekılde dfu işlemlerini uygulayın sonrasında cydıa sorun yaptı acılmadı takıldı dondu vs şeyler sormanıza gerek kalmaz both off plugın dıyor dfu moda almadan onceki ekranda dikkat edin.
emeğe saygı lütfen teşekkürü çok görmeyin. konu sahibine
--------------- Ekleme ---------------
arkadasım şayet next butonu aktif olmuyorsa yanlış firmware'i gösteriyorsundur. o yüzden aktif olmuyordur yada redsnow versiyonuna dikkat et beta 3 kullanıyorsan kabul etmez beta 4 yada beta 5 olması lazım arkadas konuda linki vermiş zaten onu indir ve orjinal firmware dosyasını 8C148 i kullan.
--------------- Ekleme ---------------
yapamayanlar için buyrun video bakarak yapabilrisiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3g 4.1 5.14.02 de denedim ve sorunsuz bir şekilde yükledim. cümleten geçmiş olsun diyorum herkese darısı da iphone 4 cülere 

(((((((((
DDDDDDDDDDDDDD ağlamak istiorum yaaaaa