İPHONE 3G VE 3GS UNLOCK (resimli anlatım) ios 4.1 ve ios 4.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

ERDA33

Üye
slm 4.1 üstüne olmuyor 4.2 ıtunestan yüklicez

--------------- Ekleme ---------------

slm 4.1 üstüne olmadı ıtunestan 4.2 yükleyip ondan sonramı yapcaz resnowu

slm 4.1 yüklü önce 4.2 yimi itunestan yüklemek gerekiyo

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
4.1 üstünede olur burdaki amac ipad basebandı olan 06.15 e yükseltmek unlock sadece bu basebandta OLUYOR

YAPAMAYAN SORUN YAŞAYAN arkadaşlar ekleyin yardımcı olalı[email protected]

carantinas

carantinas

Üye
I tunes bilgisayar üzerinden program yükledim sync yapıyorum telefona aktarmıyor , müzik dosyası ekliyorum sync yapıyorum aktarmıyor unlock la alakalı olabilir mi acaba

cydia dan appsync 4.2 yi kurman lazım itunes daki c.rackli dosyaları telefona sekronize edebilmek icin..
bu yontem butun 3g ve 3gs lerde oluyor o yuzden sorun olur mu diye sormayın.. sadece iphone 4 olmuyor oldukca acık anlatılmış özgür ruhlu olun biraz bu arada mısırdan ilk unlock'u yapan türk arkadasımıza tebrikler :))

Şu an telefonu İ tunesa bağladığım zaman Restore yapmak istiyor .. Interrupted while restoring do you want to restore now şeklinde bi yazı cıkıyor ? Restore yapsam sıkıntı olurmu acaba

I tunes bilgisayar üzerinden program yükledim sync yapıyorum telefona aktarmıyor , müzik dosyası ekliyorum sync yapıyorum aktarmıyor unlock la alakalı olabilir mi acaba

arkadaşım restore edersende değisen bisey olmaz aynı şekilde bütün işlemleri tekrar yapman gerekcek redsnowla.. oda sana kalmış tabi.. vaktim bol yaparım diyorsan restore edip tekrar unlock yapabilirsin :))

yadolu

yadolu

Üye
hel şükürkü ne şükür, 3 ay oldu bekliyoruz :) arkadaşlar 32 gb iphone 3gs 4.1 unlock yaptım anlatıldığı şekilde, başarılı. harika çekiyo :))) şebeke :) anlatımın için teşekkürler paşam :)

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
yukarıda resimlerde anlattığım ğibi ama sen 4.1 i ğöstereceksin yapaken 4.2.1 olsaydın 4.2.1 ğösterecektin

shamedcan

Üye
telefonum 4.1 simkilitli hangi ipsw dosyasını nerden indiricem yardım
ios 4.2.1 ipsw dosyasını

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
telefon modelin ne

emre1907berkefb

emre1907berkefb

Üye
jailbreak işlemi ne kadar sürüyo benimkinde 10 dakikadır bi ilerleme yok.
fetching ipad baseband files (please be patient).. yazıo kaldı öle 10 dakikadır

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden dene olacaktır

yagmurcukk

Üye
bunu IPHONE 4 lerde yapAbilirmiyiz? uyumlu mu artık?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
hayır bu işlem sadece iphone 3g ve 3gs ler için

yagmurcukk

Üye
hayır bu işlem sadece iphone 3g ve 3gs ler için

IPHONE 4 İÇİN SORUNSUZ VERSİYON ÇIKTI MI?çıkmadıysa ne zaman çıkacak?Sizi başka bir başlık altında ki resimli anlatımı denemiştim ancak hatalar çıkmıştı.Bekliyorum bu yüzden.
ve vodofone kampanyası ile alınmış IPHONE'ler unlock yapmak lazım mı?
Cevaplarınız için teşekkürler

emre1907berkefb

emre1907berkefb

Üye
benim telefonum amerikadan gelme alalı daha bir hafta olmuştu i tunes tan yanlışlıkla güncelledim 4.2ye daha sonra açılmadı telefon burda anlatılanları yaptım hiç anlamamama rağmen başardım şimdi 4.2 de kullanıyorum ama eskisine göre baya bi yavaşladı telefon acaba ben mi yanlış yaptım yoksa yapan herkeste yavaşlama var mı bi de yavaşlama bu sürümden kaynaklanıosa eski sürüme geri çevirebilirmiyim? telefonum 3g 16gb teşekkürler şimdiden..

AARSLANNN

AARSLANNN

Üye
ilk önce itunes te verdiğiniz ipsw dosyasını yükledikten sonramı diğer programı çalıştırıcaz bide benim iphone itunes te güncellendi sandım olmamış bende 4.2.1 ile jailbreak yaptım ama benimki 4.0.1 idi tel biraz değişik oldu telefona bi zarar gelirmi bide baseband 06.15 olmuş bunu değiştirebilirmiyiz. yani hep bumu kalıcak .ipad in telefona zarar vermesin sonra :D

carantinas

carantinas

Üye
IPHONE 4 İÇİN SORUNSUZ VERSİYON ÇIKTI MI?çıkmadıysa ne zaman çıkacak?Sizi başka bir başlık altında ki resimli anlatımı denemiştim ancak hatalar çıkmıştı.Bekliyorum bu yüzden.
ve vodofone kampanyası ile alınmış IPHONE'ler unlock yapmak lazım mı?
Cevaplarınız için teşekkürler
yok kardesim vodafone dan aldyısan unlock ' a gerek yok sen rahatlıkla yukle.. senin ki yurtici yurtdısı deilki unlockla ugrasasın..

ilk önce itunes te verdiğiniz ipsw dosyasını yükledikten sonramı diğer programı çalıştırıcaz bide benim iphone itunes te güncellendi sandım olmamış bende 4.2.1 ile jailbreak yaptım ama benimki 4.0.1 idi tel biraz değişik oldu telefona bi zarar gelirmi bide baseband 06.15 olmuş bunu değiştirebilirmiyiz. yani hep bumu kalıcak .ipad in telefona zarar vermesin sonra

ilk önce cihazı 4.2 ye yukselteceksin ardından redsnowla 4.2yi gostererk jailbreak yapacaksın olay budur.

yagmurcukk

Üye
yok kardesim vodafone dan aldyısan unlock ' a gerek yok sen rahatlıkla yukle.. senin ki yurtici yurtdısı deilki unlockla ugrasasın..

ilk önce cihazı 4.2 ye yukselteceksin ardından redsnowla 4.2yi gostererk jailbreak yapacaksın olay budur.

Cevap için çok teşekkürler.4.2.1 de bir defa çakıldı telefonum,hatalar var bekleyin dendi.Bu tarif ettiğiniz hataların gitmiş hali mi?rahatlıkla yapabilirmiyiz?

efe9494

Üye
herkese selamlar. yeni üyeyim, aynı zamanda çok yeni iphone 3gs ios 4.1 kullanıcısıyım.tel yurt dışı.unlock yapılmış. pasaporta işlettim. başlıktaki ilk mesajda yer alan programı kullandığımızda SHSH kaydını almış oluyor muyuz? yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

emre1907berkefb

emre1907berkefb

Üye
arkadaşlar yavaşlama problemi 4.2 yi yükleyen herkesde var mı benim telefonum çok yavaşladı

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
herkese selamlar. yeni üyeyim, aynı zamanda çok yeni iphone 3gs ios 4.1 kullanıcısıyım.tel yurt dışı.unlock yapılmış. pasaporta işlettim. başlıktaki ilk mesajda yer alan programı kullandığımızda SHSH kaydını almış oluyor muyuz? yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

shsh kaydını umbrella ile alacaksın umrellayı indir proğramı aç orda yazan SAVE SHSH ye tıkla işlem bitsin kaydın tamamlanır

Üst Alt