I tunes bilgisayar üzerinden program yükledim sync yapıyorum telefona aktarmıyor , müzik dosyası ekliyorum sync yapıyorum aktarmıyor unlock la alakalı olabilir mi acaba
)Şu an telefonu İ tunesa bağladığım zaman Restore yapmak istiyor .. Interrupted while restoring do you want to restore now şeklinde bi yazı cıkıyor ? Restore yapsam sıkıntı olurmu acaba
I tunes bilgisayar üzerinden program yükledim sync yapıyorum telefona aktarmıyor , müzik dosyası ekliyorum sync yapıyorum aktarmıyor unlock la alakalı olabilir mi acaba
)benimki 4.1 modem firmware 05.14.02 3gs jailbrekli ama unlock yok.4.1 bu basebandle nasil unlock yapabilirimarkaadaşlar 4.1 olanlar bence 4.2.1 e ğecmesinler 4.1 de yapsınlar
hayır bu işlem sadece iphone 3g ve 3gs ler için

yok kardesim vodafone dan aldyısan unlock ' a gerek yok sen rahatlıkla yukle.. senin ki yurtici yurtdısı deilki unlockla ugrasasın..IPHONE 4 İÇİN SORUNSUZ VERSİYON ÇIKTI MI?çıkmadıysa ne zaman çıkacak?Sizi başka bir başlık altında ki resimli anlatımı denemiştim ancak hatalar çıkmıştı.Bekliyorum bu yüzden.
ve vodofone kampanyası ile alınmış IPHONE'ler unlock yapmak lazım mı?
Cevaplarınız için teşekkürler
ilk önce itunes te verdiğiniz ipsw dosyasını yükledikten sonramı diğer programı çalıştırıcaz bide benim iphone itunes te güncellendi sandım olmamış bende 4.2.1 ile jailbreak yaptım ama benimki 4.0.1 idi tel biraz değişik oldu telefona bi zarar gelirmi bide baseband 06.15 olmuş bunu değiştirebilirmiyiz. yani hep bumu kalıcak .ipad in telefona zarar vermesin sonra
yok kardesim vodafone dan aldyısan unlock ' a gerek yok sen rahatlıkla yukle.. senin ki yurtici yurtdısı deilki unlockla ugrasasın..
--------------- Ekleme ---------------
ilk önce cihazı 4.2 ye yukselteceksin ardından redsnowla 4.2yi gostererk jailbreak yapacaksın olay budur.
herkese selamlar. yeni üyeyim, aynı zamanda çok yeni iphone 3gs ios 4.1 kullanıcısıyım.tel yurt dışı.unlock yapılmış. pasaporta işlettim. başlıktaki ilk mesajda yer alan programı kullandığımızda SHSH kaydını almış oluyor muyuz? yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.