Özür kardeş çok güzel bir navigasyon programı elinize sağlık. Bunun klavyesini igo primo 2.4'ün klavyesi gibi ve igo pal deki gibi ses komutu eklenebilir mi?
Özüt kardeş çok güzel bir navigasyon programı elinize sağlık. Bunun klavyesini igo primo 2.4'ün klavyesi gibi ve igo pal deki gibi ses komutu eklenebilir mi?
global hatasını bende alıyorum, system dosyasını basar diye düzelltim yine aynı, arimi skinli olanı yükledim nda sorun yok, nasıl yapacağım birisi yardımcı olabilir m? sorun nerde, telefon hafızasına yüklüyorum,
Özüt bey herşey için teşekkürler. Sizden ricam ilgili dosyada sys dosyasının içinde (content="/storage/emulated/0/iGO_Pal/content" olarak düzeltirseniz bundan sonraki indirecek arkadaşlar hata almazlar.
Bende direk hata vermeden İgo Pal olarak kuruluyor.Diğer igo sürümleride bende kurulu olduğu için sanırım bu dosyalardan destek alıyor.
Pongo skin ,İgo_Israel sürümündede çok iyi çalışıyor.Bu nedenle skin sahibi özellikle sys dosyasına igo Israel yazmış.
---------
sys dosyasını dediğiniz şekilde değiştirerek, igo Pal klasörünü tekrar yükledim.
Bende direk hata vermeden İgo Pal olarak kuruluyor.Diğer igo sürümleride bende kurulu olduğu için sanırım bu dosyalardan destek alıyor.
Pongo skin ,İgo_Israel sürümündede çok iyi çalışıyor.Bu nedenle skin sahibi özellikle sys dosyasına igo Israel yazmış.
---------
sys dosyasını dediğiniz şekilde değiştirerek, igo Pal klasörünü tekrar yükledim.
merhabalar.yüklemem sonrasında bende bu hatayı aldım "global_cfg not found .fakat dikkat ettiğimde igo klasörünün içinde bir igo klasörü daha vardı.içteki igö klasörünü diğer igo klasörünün dışına
taşıdım.ve boş kalan igo klasörünü sildim sorun düzeldi şimdi gayet güzel çalışıyor.emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Content Global_cfg not found..Dosyayı telefona yükledim olmadı sd karta yükledim olmadı..sys de komutu gift uaptım olmadı basar yaptım olmadı farklı global_cfg ekledim sildim yükledim olmuyor..Navigon yükledim server hatası veriyor..yandexe el mahkum kaldık yine
teşekkürler özüt, ben de bunu kurdum ancak şöyle bir sorun var ki;
ayarlar, ses tuşları, tuşlardaki ses seviyesine sıfıra almama rağmen programı kapatıp açtığımda yine Tuşlar ses seviyesi %50 ye geliyor.(uygulama cihaz hafızasında kurulu) ayrıca navigasyona gönder 3.1.5 versiyon kullanmama rağmen google haritalardan konumu igoya aktarmıyor, paylaş dediğimde igo açılıyor ama paylaştığım konum değil kendi konumum geliyor, kaydedilen yerler altında da yok. çözümünü bulamadım bir türlü