Özüt kardeş ellerine sağlık.
Yukarda da belirtildiği gibi kurulumda küçük bir sıkıntı var. İgo israil diye ayrı bir klasör oluşturuyor ve buda hataya sebep oluyor.
Çok teşekkürler evet saat gibi çalışıyor usta eline emeğine sağlık.Eski kayıtlı yerler ve gezilen yerler vs aktarımını eski igo içinden nasıl yapıyorduk save/user/00 folderı içine mi taşıyorduk üstad eski bilgileri...
Pongo skin güncelleme: 21.11.2019
- 6 adet ux dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu verdiğim güncellemeleri ilk mesajdakji uygulamayı kurduktan sonra mutlaka yapın.
indirdiğiniz dosyaları sizdeki ux içine atacaksınız.Aynı dosyadan varsa silip değiştireceksiniz.
underfire arkadaşımızın karşılaştığı sorunu bende yaşamıştım. sevgili özüt igo basar olan olan ana dizine kurulacak olan dosyanın içindeki sys dosyasının içerisinde igo basar değilde igo israel yazmaktadır sanırım orasını düzeltirsek problem çözülecektir. saygılar.
Özüt hocam sizen bir ricam var çoğu navigasyon programlarında koordinatlı resimlere dokulununca resimdeki koordinatlı yere navigasyon başlatıyor ve sonuçlandırıyor bu programda koordinatlı resimleri kullanma imkanımız varmıdır. Varsa koordinatlı resimleri nasıl ekleyebiliriz şimdiden teşekkürler....
iGO Basarsoft Netgen 9.18.27.736574 (pongo skinli-mükemmel) de
Sayın Özüt en nihayet çözdüm... Koordinatlı resimlerin Navigasyon açıldıktan sonra Menü- Yeni Rota-Resimde görünebilmesi için Telefonun Dahili Depolama kısmında Picture klasörünün içine (Yeni Klasör oluşturabilinir) taşınması gerekiyor... Picture klasörünün içinde genelde Twitter-İnstagram gibi kayıtlarda görünüyor ...
global hatasını bende alıyorum, system dosyasını basar diye düzelltim yine aynı, arimi skinli olanı yükledim nda sorun yok, nasıl yapacağım birisi yardımcı olabilir m? sorun nerde, telefon hafızasına yüklüyorum,