İdeos x5 - c6-01 Sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thebackkk

Üye
Markanın büyüklüğünü görür derken Huawei mi Nokia'dan büyük güldürme beni :)

sanırım haberin yok nokıa japonyayı bile terk ediyor :) seneye japonyada mağaza bulundurmayacakmış çünkü kar elde etmiiyormuş haberlere yansıdı konu araştır.... huawei adını vınlardan modemlerden bilen bilir ...

----------Eklendi @ 08:37:56 ---------- Yazıldı @ 08:36:45 ----------

ideos x5 al inan bana hiç pişman olmazsın nokıa kullanmak gerçekten skıntılı hem görsel hem işlevsel olarak olsun nokıa ya takla attırır ideos x 5 al düşünme derim

fireman87

fireman87

Üye
Bu iki telefon arasında ideos özellik açısından daha ağır basıyor.. Ama markaya güvenemiyosan alma..

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
sanırım haberin yok nokıa japonyayı bile terk ediyor :) seneye japonyada mağaza bulundurmayacakmış çünkü kar elde etmiiyormuş haberlere yansıdı konu araştır.... huawei adını vınlardan modemlerden bilen bilir ...

----------Eklendi @ 08:37:56 ---------- Yazıldı @ 08:36:45 ----------

ideos x5 al inan bana hiç pişman olmazsın nokıa kullanmak gerçekten skıntılı hem görsel hem işlevsel olarak olsun nokıa ya takla attırır ideos x 5 al düşünme derim

Bir modem ile telefonu bir tutmamak lazım. Modemi kaliteli diye adam dünyanın en sağlamı olacak hali yok ya ;)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Markanın büyüklüğünü görür derken Huawei mi Nokia'dan büyük güldürme beni :)

Alanına göre fark atar!
Eski telefonları tabiki nokianın daha sağlam ve daha iyi.. ama gel gör ki günümüz smartphone devri.. smartphone'da Huawei nokiadan kat kat büyük... Nokia ona buna girmeye gerek duymuyor.. çünkü Nokia adını çıkarmış dokuza nokiacılar indirtmez sekize..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Alanına göre fark atar!
Eski telefonları tabiki nokianın daha sağlam ve daha iyi.. ama gel gör ki günümüz smartphone devri.. smartphone'da Huawei nokiadan kat kat büyük... Nokia ona buna girmeye gerek duymuyor.. çünkü Nokia adını çıkarmış dokuza nokiacılar indirtmez sekize..

Bir marka bir markadan neye göre iyi ??
Rami fazla islemcisi fazla diye mi iyi.
Firmalar kendileri mi üretiyor bu donanımları ?
Bir firmayı digerinden üstün yapan sey kullandıgı gerek iç gerek dıs malzemeleridir.
Bu konuda nokia'dan üstün bir firma söyleyemezsin.(Belki apple bile yarısamaz bu konuda)

İslemcisi rami cartı curtu üstün olur o ayrı.Bunu her firma alıp koyar telefonuna önemli olan kalite.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yuh artık Huawei'yi Nokia'dan üstün görüyorlar ne günlere kaldık yarabbim.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Toplama bir bilgisayar alıp.;
Monitörü övmek gibi bir sey sizin ki :ehe
Ne hızlı harika performanslı monitör
:d:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Telefonun donanımını begenip markanın kalitesini nokia ile es deger görmek gibi bir alaka :hmmm
Neyse yine tartısma çıkacak.''Bende böyle bir sorun yok'' gibi laflar havada uçusacak neyse esen kalın millet :good:

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Biz gidip modemleri inceleyerek almadık telefonu telefona bakarak aldık ;)

Modemin fiyatı belli telefonun fiyatı belli zaten.. :) Modemi fazla araştırmaz insanlar genellikle.Ki zaten aldıgımız modemler internet pketinin içersinde oluyor. Telefonu incelyeceksin tabi ama dediğim gibi modem ile telefonu bir tutma... ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Modemin fiyatı belli telefonun fiyatı belli zaten.. :) Modemi fazla araştırmaz insanlar genellikle.Ki zaten aldıgımız modemler internet pketinin içersinde oluyor. Telefonu incelyeceksin tabi ama dediğim gibi modem ile telefonu bir tutma... ;)

Telefonla modemi bir tutan yok zaten öyle bi yorumumu gördün mü ? Evet belli ve sunduğu performans ve kalitede belli ;)

----------Eklendi @ 01:10:09 ---------- Yazıldı @ 01:08:32 ----------

Telefonun donanımını begenip markanın kalitesini nokia ile es deger görmek gibi bir alaka :hmmm
Neyse yine tartısma çıkacak.''Bende böyle bir sorun yok'' gibi laflar havada uçusacak neyse esen kalın millet :good:

Bende bi sorun olmayınca gidip bende sorun var yazmayacağıma göre o laflar uçuşabilir.Neden uçuşuyor çünkü boş uydurmalar yüzünden.Arkadaş zaten ideos x5 i aldı çokta memnun kaldı.Alan memnun satan memnun kasmaya gerek yok.

'Patron

'Patron

Üye
İdeos X5 Daha iyi dostum ben sevmesemde

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
umutku84

umutku84

Üye
kesinlikle ideos x5 hiç düşünme güvenilmeyecek bişey yok koskoca turkcell güvenmiş. ben x5 almadığıma pişmanım. ama yinede güvenemem diyosan galaxy gio al

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bende 2 cihaz arasında kaldım ve kararımı x5'ten yana kullanacağım :) gidip telefonu eline alıp, biraz kullandığında ne demek istediğimi anlayacaksın ;) 2-3 güne kadar bende alacağım cihazın tim'e gelmesini bekliyorum
mesajı saat 00.00.00 da atmayı nasıl başardın :)

baranselona

baranselona

Üye
Telefonun donanımını begenip markanın kalitesini nokia ile es deger görmek gibi bir alaka :hmmmNeyse yine tartısma çıkacak.''Bende böyle bir sorun yok'' gibi laflar havada uçusacak neyse esen kalın millet :good:
hocam bi toplama bilgisayarin monitorunu ovmekle. firma kalitelerini karsilastirmak ne alaka... madem nokia ic dis malzeme kalitesi konusunda. 1 NUMARA neden 5800 ilk ciktiginda hataliydi ve toplatildi.. n8 in ilk serisi neden hataliydi.. c7 de neden ilk surum hataliydi.. x6 da ilk surumlerde kasa acikligi neden vardi... eger senin aklina firma kalitesi diyince 3310 falan geliyosa yada metal kasa ozaman yapacak bisi yok... telefonla insaata falan girer civi cakarsin... madem ic malzemesi kaliteli. nokilarain neden hala 680. mhz islemcileri kullaniyor.. neden hala 256 mb ram kullaniyor... ha senin icin ic malzeme kalitesi bataryanin altindaki made in finland sa. baska...

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
c6-01 kullanıyorum gerçekten güzel bi telefon daha hiçbir problemle karşılaşmadım. symbian olması kesinlikle dezavantaj değil. nokia kesinlikle kalite. telefonun sorun çıkartması modelinden değil üretim hatasından kaynaklanıyor. o da milyonda bir denk geliyor işte. c6-01 almalısın :good:

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
c6 al da görelim seni nokia symbiana desteği bıraktı.bide sorun yaşamazsın diyorsun.ideos x5 al her konuda c6 yı geçer

EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
c6 al da görelim seni nokia symbiana desteği bıraktı.bide sorun yaşamazsın diyorsun.ideos x5 al her konuda c6 yı geçer
Ben c6'mdan gayet memnunum sırf android değil diye de nokia'dan vazgeçemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt