C6-01'de Yönlendirme sensörü (İvmeölçerPusula (ManyetometreYakınlık sensörOrtam ışığı dedektörübulunmaktadır.Android'de Flash 11'in bulunmadığını söyleyen bir yazı yazmadığımı düşünüyorum;**** bir biçimde mesaj atanlara ise buradan gülüyorum

İnternet üzerinden Facebook oyunlarını oynamayacaksanız; Android'den üst düzey HTML 5 destekli Flash 10.1'lik tarayıcısı %95'lik içeriğe yetecektir zaten

Ekran Clear Black ekran, Ideos X5'in ekranından daha kaliteli. 630x360 çöüzünürlük ise Symbian'ın tüm uygulamalarını çalıştırabilmesi için de böyle. Android'de ekran çözünürlüğü yüzünden farklı farklı sorunlar meydana geliyor. Symbian'da bu sorunlar yok. Yoksa Nokia da kulanmasını biliyor çözünürlüğü değiştirmeyi. (ör. Nokia N9) Aynı zamanda Ideos X5 16 milyon renkli ekran kullanırken; c6-01 16,7 milyon renkli ekran kullanmaktadır.Kapasitif işaretleme kalemi (Galaxy Note'da kullanılan S Pen özelliği) bu ekranda kullanılabiliyor. Ofis belgelerini vs. daha iyi düzenleyebilirsiniz.Ideos X5'te şöyle birşey gördüm: "
1500 mAh Li-Po batarya, maximum 350 saat bekleme 6 saat konuşma süresi "Nokia C6-01'de ise şu yazıyor: "
1050 mAh Li-Ion batarya, maksimum 420 saat bekleme süresi, 720 dk konuşma süresi"Nokia C6-01 ile konferans türü aramalar yapabilirsiniz.
Bunlar Ideos X5'te bulunmuyor, 1500 mAh batarya hiçbir işe yaramıyor sanırım.----------Eklendi @ 22:42:29 ---------- Yazıldı @ 22:36:29 ----------Shift hiçbir grafik işlemcili telefonda kasmaz ki zaten. Hafif bir oyun. Android altında Asphalt 6 Adrenaline kasar; Symbian^3'te o da kasmıyor. (Boyutu düşük 250 MB civarı Symbian'da)