ideos x5 vs c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
bu ideos x5 ile shift 2 oynasam vb oyunlar kasmaz demı rahat oynatırmı bide dolby ses teknolojisi nedir ?

baranselona

baranselona

Üye
bu ideos x5 ile shift 2 oynasam vb oyunlar kasmaz demı rahat oynatırmı bide dolby ses teknolojisi nedir ?
Shiftte kasma falan olmaz hocam merak etme sen rahat rahat oynarsin.... Zaten shift agir bi oyun degil.... Bende birsuru oyun var hicbirinde en ufak kasma yok... Sadece cok buyuk oyunlarda olabilir olursa...

Del Rey

Del Rey

Üye
ideos x5 te android emulatörlerle zaten 300 mb la geliyor ....

ideos x5 te pusula özelliğide mevcuttur
c6-01 de makro - autofocus yoktur
huawei ideos x5 te dolby ses teknolojiside var bu arada...
evet c6-01 in 900 mb lık oyunları yok editlenmiş ufaltılmış oyunlar....
parlak ekranın bataryayı sömürdüğünü biliyosundur umarım...
ideos x5 flashplayer 11 açıyor...
ideos x5 te ledli uyarı sistemi de mevcuttur

galaxy s 2 ankara-optimum mediamarkt girişinde koca tabela 1650 küsur du şimdi dahada artacaktır....

603 internet sitelerinde 650 lira OLACAK yazıyor 650 liraya satılıyor yazmıyor yazsada flaşsız kamerası-düşük çözünürlüklü ekranıyla olsun....

C6-01'de

Yönlendirme sensörü (İvmeölçer
Pusula (Manyetometre
Yakınlık sensör
Ortam ışığı dedektörü

bulunmaktadır.

Android'de Flash 11'in bulunmadığını söyleyen bir yazı yazmadığımı düşünüyorum; :D İnternet üzerinden Facebook oyunlarını oynamayacaksanız; Android'den üst düzey HTML 5 destekli Flash 10.1'lik tarayıcısı %95'lik içeriğe yetecektir zaten :)

Ekran Clear Black ekran, Ideos X5'in ekranından daha kaliteli. 630x360 çöüzünürlük ise Symbian'ın tüm uygulamalarını çalıştırabilmesi için de böyle. Android'de ekran çözünürlüğü yüzünden farklı farklı sorunlar meydana geliyor. Symbian'da bu sorunlar yok. Yoksa Nokia da kulanmasını biliyor çözünürlüğü değiştirmeyi. (ör. Nokia N9) Aynı zamanda Ideos X5 16 milyon renkli ekran kullanırken; c6-01 16,7 milyon renkli ekran kullanmaktadır.

Kapasitif işaretleme kalemi (Galaxy Note'da kullanılan S Pen özelliği) bu ekranda kullanılabiliyor. Ofis belgelerini vs. daha iyi düzenleyebilirsiniz.

Ideos X5'te şöyle birşey gördüm: "1500 mAh Li-Po batarya, maximum 350 saat bekleme 6 saat konuşma süresi "
Nokia C6-01'de ise şu yazıyor: "1050 mAh Li-Ion batarya, maksimum 420 saat bekleme süresi, 720 dk konuşma süresi"

Nokia C6-01 ile konferans türü aramalar yapabilirsiniz.

Bunlar Ideos X5'te bulunmuyor, 1500 mAh batarya hiçbir işe yaramıyor sanırım.

----------Eklendi @ 22:42:29 ---------- Yazıldı @ 22:36:29 ----------

Shift hiçbir grafik işlemcili telefonda kasmaz ki zaten. Hafif bir oyun. Android altında Asphalt 6 Adrenaline kasar; Symbian^3'te o da kasmıyor. (Boyutu düşük 250 MB civarı Symbian'da)

coacoa

Üye
bende okadar oyun var en ağırlarından biriside 400-500 mb shadow guardin onda bile kasma sıfır onuda geçtim online oyunlarda bile kasma sıfır

baranselona

baranselona

Üye
C6-01'de Yönlendirme sensörü (İvmeölçerPusula (ManyetometreYakınlık sensörOrtam ışığı dedektörübulunmaktadır.Android'de Flash 11'in bulunmadığını söyleyen bir yazı yazmadığımı düşünüyorum;**** bir biçimde mesaj atanlara ise buradan gülüyorum :D İnternet üzerinden Facebook oyunlarını oynamayacaksanız; Android'den üst düzey HTML 5 destekli Flash 10.1'lik tarayıcısı %95'lik içeriğe yetecektir zaten :) Ekran Clear Black ekran, Ideos X5'in ekranından daha kaliteli. 630x360 çöüzünürlük ise Symbian'ın tüm uygulamalarını çalıştırabilmesi için de böyle. Android'de ekran çözünürlüğü yüzünden farklı farklı sorunlar meydana geliyor. Symbian'da bu sorunlar yok. Yoksa Nokia da kulanmasını biliyor çözünürlüğü değiştirmeyi. (ör. Nokia N9) Aynı zamanda Ideos X5 16 milyon renkli ekran kullanırken; c6-01 16,7 milyon renkli ekran kullanmaktadır.Kapasitif işaretleme kalemi (Galaxy Note'da kullanılan S Pen özelliği) bu ekranda kullanılabiliyor. Ofis belgelerini vs. daha iyi düzenleyebilirsiniz.Ideos X5'te şöyle birşey gördüm: "1500 mAh Li-Po batarya, maximum 350 saat bekleme 6 saat konuşma süresi "Nokia C6-01'de ise şu yazıyor: "1050 mAh Li-Ion batarya, maksimum 420 saat bekleme süresi, 720 dk konuşma süresi"Nokia C6-01 ile konferans türü aramalar yapabilirsiniz. Bunlar Ideos X5'te bulunmuyor, 1500 mAh batarya hiçbir işe yaramıyor sanırım.----------Eklendi @ 22:42:29 ---------- Yazıldı @ 22:36:29 ----------Shift hiçbir grafik işlemcili telefonda kasmaz ki zaten. Hafif bir oyun. Android altında Asphalt 6 Adrenaline kasar; Symbian^3'te o da kasmıyor. (Boyutu düşük 250 MB civarı Symbian'da)
o dediklerinin sensorlerin hepsi ideos x5tede var zaten... keske ideos x5le c6-01 in 3g ve 2g konusma ve acik bekleme durumlarinada baksaydin.... ekran cozunurlugunun symbiana yetmesinden bizene x5 in cozunurlugu ve pixel yogunlugu iyi mi ona bak ekran nekadar ...cozunurlugu degistirmesini herkes biliyor mesele degistirmek zaten :) ben sana androidde flas player yok dedin demedim ki zaten :) x5 te c6-01 den daha iyi flas player var yazdim... kapasitif kalem zaten,her kapasitif ekrana gore var... c6-01 in ekrani 640x360 degil miydi bu arada.. konferans x5 tede var tabiiki..x5 te olan ozellikleri yazmissin sonra arya bi ekran sıkıştırmışsın bunlar x5 te bulunmuyor yazmissin...

Del Rey

Del Rey

Üye
o dediklerinin sensorlerin hepsi ideos x5tede var zaten... keske ideos x5le c6-01 in 3g ve 2g konusma ve acik bekleme durumlarinada baksaydin.... ekran cozunurlugunun symbiana yetmesinden bizene x5 in cozunurlugu ve pixel yogunlugu iyi mi ona bak ekran nekadar ...cozunurlugu degistirmesini herkes biliyor mesele degistirmek zaten :) ben sana androidde flas player yok dedin demedim ki zaten :) x5 te c6-01 den daha iyi flas player var yazdim... kapasitif kalem zaten,her kapasitif ekrana gore var... c6-01 in ekrani 640x360 degil miydi bu arada.. konferans x5 tede var tabiiki..x5 te olan ozellikleri yazmissin sonra arya bi ekran sıkıştırmışsın bunlar x5 te bulunmuyor yazmissin...
O dedigim sensorlerin ikisi yalnizca on kamera olunca calisiyor, Ideos ta on kamera yok; o sensorlerde yok. Yeterli demedim, cozunurluk degisirse Symbian uygulamalarinda uyumsuzluk olur. N8 de calisan oyun 603 veya 701 calismayabilir, onu soyluyorum.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konuda bazı arkadaşlar diğer arkadaşlara hiç hoş olmayan ifadeler kullanmış pekala herkes insan bilmeyebilir kimse anasının karnında öğrenmedi nedir bu aranızdaki symbian android düşmanlığı anlamak güç konu tartışmaya açık olduğundan ve bütün uyarılara açık rağmen halen tartışma çıktığından kapatılmıştır herkese iyi forumlar:locked:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:op:
:naughty:

:ehe

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Takipçi Satın Al

Üst Alt