c6-01 - 5800 - ideos x5 - samsung gio ( hangisi daha iyi nedenlerinide yazın lütfen )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 - 5800 - ideos x5 - samsung gio ( hangisi daha iyi nedenlerinide yazın lütfen )
24 ekimde bir telefon alıcam abim 5800 alalım diyor 5800 512 tl ama ben daha itiraz etmedim itiraz etsem yine telefon markasını degıstırır yanı sorun olmaz bu telefonlar arasından hangısını almalıyım bi video izledim c6-01 in mukemmel otesi birsey 5800 ı abim kullanmıstı simdi iphone 4 var bana iphone almaz :D max 590 civarı bütce size en iyi hangısını alabilirim

ornegin - ideos x5 al deyip gecmeyin lutfen nedenleriinide yazın lutfen

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6-01'den sakın sasma kardesim.
C6-01'in fiyatını yeni görüp normalde de bu kadar sanabilirsin.
Ama 800 liradan 550 liraya düstü satıs grafigini arttırsın diye.
Ee o zaman bu fırsatı tepmek nelik olur?

C6-01:good:

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 derim. Çok kaliteli, sağlam bir telefon, küçük ve her yere sığıyor. Ekran çok parlak ve kaliteli görüntü veriyor. (bkz: cbd amoled) Kullanışlı, fiyatına her özelliği sunuyor. Bence kaçırma. :oke:

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
saolun zaten gonlum c6 dan yanaydı sizin dediklerinizlede c6 alıcam c6 facebook a girer mi ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
saolun zaten gonlum c6 dan yanaydı sizin dediklerinizlede c6 alıcam c6 facebook a girer mi ?

:D
Saka mı bu kamera nerde :ehe
Girer tabi hocam.Kendi facebook uygulaması da var ordan giris yaparsın.
Olmadı nimbuzz ebuddy gibi programlarla'da baglanırsın sohbetini edersin :good:

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
internetten video ve film izleyebilirmiyim ? eger oyleylse tam aradıgım telefon

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
tamam son sorum adult sitelere girer mi ? :aman2:

umutku84

umutku84

Üye
Şarj süresi ve kamerayi pek önemsemiyorsan x5 derim android 2.2 var flash player destkliyo arkadaşımda var gayet kullanışlı ekran kalitesi çok iyi 800mhz cpu su var. Ama c6da gayet üstün bi telefon symbian olmasına rağmen zaten nokianin dayanıklılığına laf yok.

coacoa

Üye
vallah pes arkadaslar yanlıs anlamayında c6 01 i ideos x5 den iyi yaptınız ya daha cevap bile yazmam :D

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
baranselona

baranselona

Üye
vallah pes arkadaslar yanlıs anlamayında c6 01 i ideos x5 den iyi yaptınız ya daha cevap bile yazmam :D
Bos ver hocam maxicep burasi...Bnde bu fiyata kesinlikle ideos x5 derim ama sizin icinizden nokia geciyor gibi oda iyi cihazdir x5 in alternatifi olarak... yinede diger konuya yazdiklarimi burayada yazayim. Hatta kopyala yapistir yapayim belki aklina takilan bisey olmustur diye :) ben o fiyata kesinlikle ideos x5 oneririm800 mhz islemciAdreno 205 grafik islemci 3.8 inc 480x800 pixel multitoch kapasitif dokunmatik ekranFlashplayer 11 ( internetteki butun icerikleri- videolari sorunsuz yukleme) daha bugun. Flas oyun oynadim internetten...5 mp led flash autofocus camera 720p hd video kaydiAndroid 2.2 froyo isletim sistemi yuzbinlece oyun uygulama-tema- cok sabil ekran gcisleri-cok hizli internet tarayicisi- 480x800 pixel hd oyunlar1500 mah guclu bataryadokunmatik tus takimi(normal tuslulara gore cok daha uzun dayaniklilik)14 mbps internet hizi- 3g-3.5g -wifigps(navigasyon)Ledli uyari sistemiSesli arama-sesli mesaj yazma-sesli ceviriWifi hotspot( telefonunu wifi modem olarak kullababilme)Google hesaplariyla direk uyumlu calisabilmeKvk garantisi-tasarim vb....

fatih_347

Kapalı Hesap
Bos ver hocam maxicep burasi...Bnde bu fiyata kesinlikle ideos x5 derim ama sizin icinizden nokia geciyor gibi oda iyi cihazdir x5 in alternatifi olarak... yinede diger konuya yazdiklarimi burayada yazayim. Hatta kopyala yapistir yapayim belki aklina takilan bisey olmustur diye :) ben o fiyata kesinlikle ideos x5 oneririm800 mhz islemciAdreno 205 grafik islemci 3.8 inc 480x800 pixel multitoch kapasitif dokunmatik ekranFlashplayer 11 ( internetteki butun icerikleri- videolari sorunsuz yukleme) daha bugun. Flas oyun oynadim internetten...5 mp led flash autofocus camera 720p hd video kaydiAndroid 2.2 froyo isletim sistemi yuzbinlece oyun uygulama-tema- cok sabil ekran gcisleri-cok hizli internet tarayicisi- 480x800 pixel hd oyunlar1500 mah guclu bataryadokunmatik tus takimi(normal tuslulara gore cok daha uzun dayaniklilik)14 mbps internet hizi- 3g-3.5g -wifigps(navigasyon)Ledli uyari sistemiSesli arama-sesli mesaj yazma-sesli ceviriWifi hotspot( telefonunu wifi modem olarak kullababilme)Google hesaplariyla direk uyumlu calisabilmeKvk garantisi-tasarim vb....
HAKLISIN FLASH PLAYER SAYESİNDE OKEY BİLE OYNANIYO FACEBOKKDAN AYRICA BENDE BU HAFTASONU ASPHALT6 YI YÜKLEDİM AGZIM ACIK KALDI..:oke:

baranselona

baranselona

Üye
HAKLISIN FLASH PLAYER SAYESİNDE OKEY BİLE OYNANIYO FACEBOKKDAN AYRICA BENDE BU HAFTASONU ASPHALT6 YI YÜKLEDİM AGZIM ACIK KALDI..:oke:
Hocam flash oyun sitlerine falan gir okey mokey hikaye kaliyor... cok zevlli garip oyunlar var... okeyin tadi baska tabi ama flashplayer 11 guncellemesi cok iyi ayarlar falan geliyor menuye... biraz buyuk ama :)

TheCower

TheCower

Üye
Benim abimde c6.01 var. 58i tokatlar :) dokunmatigi yetiyo zaten. Kullanabilirsen ideos x5 derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...