kloı123
Üye
c6-01 - 5800 - ideos x5 - samsung gio ( hangisi daha iyi nedenlerinide yazın lütfen )
24 ekimde bir telefon alıcam abim 5800 alalım diyor 5800 512 tl ama ben daha itiraz etmedim itiraz etsem yine telefon markasını degıstırır yanı sorun olmaz bu telefonlar arasından hangısını almalıyım bi video izledim c6-01 in mukemmel otesi birsey 5800 ı abim kullanmıstı simdi iphone 4 var bana iphone almaz
max 590 civarı bütce size en iyi hangısını alabilirim
ornegin - ideos x5 al deyip gecmeyin lutfen nedenleriinide yazın lutfen
max 590 civarı bütce size en iyi hangısını alabilirim ornegin - ideos x5 al deyip gecmeyin lutfen nedenleriinide yazın lutfen

ben o fiyata kesinlikle ideos x5 oneririm800 mhz islemciAdreno 205 grafik islemci 3.8 inc 480x800 pixel multitoch kapasitif dokunmatik ekranFlashplayer 11 ( internetteki butun icerikleri- videolari sorunsuz yukleme) daha bugun. Flas oyun oynadim internetten...5 mp led flash autofocus camera 720p hd video kaydiAndroid 2.2 froyo isletim sistemi yuzbinlece oyun uygulama-tema- cok sabil ekran gcisleri-cok hizli internet tarayicisi- 480x800 pixel hd oyunlar1500 mah guclu bataryadokunmatik tus takimi(normal tuslulara gore cok daha uzun dayaniklilik)14 mbps internet hizi- 3g-3.5g -wifigps(navigasyon)Ledli uyari sistemiSesli arama-sesli mesaj yazma-sesli ceviriWifi hotspot( telefonunu wifi modem olarak kullababilme)Google hesaplariyla direk uyumlu calisabilmeKvk garantisi-tasarim vb....