İdeos x5 - c6-01 Sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5 - c6-01 Sizce hangisi ?
Beyler sizce hangisini almalıyım ? İdeosa pek güvenemiyorum. Ben kuşadasında oturuyorum . TİM'den alsam arıza cıkarttıgında oraya mı götüreceğim ? Yedek parçası filan bol bulunur mu ? 2. el fiyatı nasıl ? c6-01'in ekranında çizgiler oluyormuş sanırsam beyaz ekranda bu herkestemi var yoksa bazı kişilerde mi ? Şimdiden teşekkürler

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Konunun aynısından bitane daha vardı sanırım neyse.İdeos x5 kolay kolay arıza çıkartmaz olduki çıkarttı time götürürsünüz onlar kvk ya verirler.Yedek parça derken batarya fln diyosanız internette çoğu sitede mevcut.2.El fiyatlarını bilmiyorum düşük bişey olmaz.C6-01 in ekranda çizgiler derken kapasitif ekranlarda olur kapalı durumda az bi şekilde görünür eğer bahsettiğiniz buysa.

nalcam22

nalcam22

Üye
idoes x5 tabikide c601 e verceğin parayı git çöpe at daha iyi

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Siz hangisini öneriyorsunuz ? Çok teşekkürler cevaplarınız için :)

anılbaran

anılbaran

Üye
c6-01

nonamex

Üye
Ideos X5 tabiki.3.7 inch ekran, 480 x 800 çözünürlük , 800 mhz islemci , guclu gpu , Android isletim sistemi :) Sadece 560 lira daha ne olsun:)

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
online alışveriş sitelerinden almada nereden alırsan al kardeş. o hatayı ben yaptım aman sen yapma. sonra canın yanar. git hasan amcadan, mehmet ustadan al. online alışveriş platformlarından uzak dur. dünya kadar satıcı mevcud piyasada önemli olan garanti veren firmadır. unutma birde test ederek almaktır cihazı. ama c6-01 kullanıcısı olarak android takıntın yoksa, 4-4 lük telefon diyebilirim..

ekrandaki çizgiler konusunu ben açmıştım forumda, onun içinde şöyle diyebilirim, göze çarpan çizğiler değil sadece beyaz zeminde arada belli oluyor ama takıntı yapmazsan sorun olmuyor, çünki çok dikkatli bakmak gerekirki, zaten gözün ekrandaki bir nesneye odaklanmış ise, o çizgileri görmen imkansız.. kafan karışmasın, ben o çizgilerlede memnunum sorun yok, dikkatlice bakmadığım sürece oda ekranın "CBD" oluşundan kaynaklanıyor..... biraz daha durumun varsa sonyericsson neo derim..

mstf_l

mstf_l

Üye
ne kadar android sevmesemde yine ideos x 5 derim cunku yavas yavas c6 nın isletim sistemide eskiyor

WarMaster666

WarMaster666

Üye
bende 2 cihaz arasında kaldım ve kararımı x5'ten yana kullanacağım :) gidip telefonu eline alıp, biraz kullandığında ne demek istediğimi anlayacaksın ;) 2-3 güne kadar bende alacağım cihazın tim'e gelmesini bekliyorum

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 ;)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Nokia C6-01 ;)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
C6-01 diyenler nedeninide yazarsa..

x5 tüm özellikleriyle üstün ama markaya güvenemiyorlar araştırsalar markanın büyüklüğünü görürler..

2.el fiyatına kimse deyinmemiş;
x5i telefonculara satarsan ucuza gider ama nette ve ya elden satarsan 450-520 arası satarsın, şuan nette öyle..
c6-01 ise tam tersi..

onurgunay35

onurgunay35

Üye

x5 tüm özellikleriyle üstün ama markaya güvenemiyorlar araştırsalar markanın büyüklüğünü görürler..

x5i telefonculara satarsan ucuza gider ama nette ve ya elden satarsan 450-520 arası satarsın, şuan nette öyle..
c6-01 ise tam tersi..

Aynen katılıyorum.

61semih

61semih

Üye
[h=2]İdeos x5[/h]

eses2658

eses2658

Üye
Ben de Ideos X5 almayı düşündüğüm için 4 gündür derin bir araştırma içerisindeyim. Ideos X5 dostum. Her türlü...

61semih

61semih

Üye

c6-01 ise tam tersi..
520 mı :D sıfırı 560tl ıken ıkıncı elını 520 tl yemı satarsın,bunu basaran olursa ayakta alkıslarım :D

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
520 mı :D sıfırı 560tl ıken ıkıncı elını 520 tl yemı satarsın,bunu basaran olursa ayakta alkıslarım :D
450-520 arası dedim 520ye satan var.. hatta alış fiyatına satan var.. cihaz 1,2 haftalıksa 520ye satılır! 1,2 haftalıksa ben olsam o fiyata satarım.. ve o fiyata alırım.. olurda kişi teli kullanamadı, beğenmedi.. bu nette satılan tüm tellerde öyle..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kavga çıkarmayın :oke:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Markanın büyüklüğünü görür derken Huawei mi Nokia'dan büyük güldürme beni :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt