Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

raintuncay

Üye
telefonun nerden alındığını bilmiyorum.telefonun burdakilerden farkı 16 gb.tlf yazılım numaras1.29.728.12.ilk defa bir tlf böyle bişey meydana geldi.hiç bir çözüm bulamadım..

onur009

Üye
4.1.1 son guncelleme cikti. suan yukluyorum 359mb bi dosya once 1.5 mb bi dosya yukleniyor sonra cihaz reset atiyor, tekrar yazilim guncellemeye gelerek 359mb dosya yukleniyor islem bu. gozumuz aydin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
4.1.1 son guncelleme cikti. suan yukluyorum 359mb bi dosya once 1.5 mb bi dosya yukleniyor sonra cihaz reset atiyor, tekrar yazilim guncellemeye gelerek 359mb dosya yukleniyor islem bu. gozumuz aydin.
Bana güncelleme gelmedi hala :)

mustafa1449

Üye
Dostum benide eklersen mutlu olurum :)

danismaz61

Üye
Benide ekler misiniz? :) birde arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bende birde s3 var bu ikisi arasındanfc kullanıyorum bazı şeylerde ama fotoğraf video paylaşımı yapmak istediğim zaman google playe yönlendiriyor orda da öğe bulunamadı diyor bunun çözümü nedir?

4w3e

Üye
cid 016 güncelleme yok hala

Uruloki

Uruloki

Üye
Tarık abi ve uğur direk cid e bağlı her cihazın imei farklı onun için cid ki su an cid 621-044-21 e çıkmış durumda ki bu cihazlarda çoğunlukla asya tarafindalar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tarık abi ve uğur direk cid e bağlı her cihazın imei farklı onun için cid ki su an cid 621-044-21 e çıkmış durumda ki bu cihazlarda çoğunlukla asya tarafindalar
Biz IMEI'ye bağlı derken IMEI numarasının belirli harflerine bakarak üretim ülkesinin öğrenilebildiğini söylemeye çalıştık. Ayrıca CID'dende öğrenilebildiğini ve bu numarınında IMEI numarasına bağlı olduğunu söyledik.
Aynı fikirdeyiz yani :)

theniqht

Üye
Arkadaşlar dün gece root atmaya karar verdim vermez olaydım. Telefon önce çalıştı bir sıkıntısı yoktu fakat sonra custom rom yüklerken ne olduysa oldu ve ARHD 15.00 kurulumdan sonra sürekli Htc one sayfasına kadar geldi ve reset attı. nanadroid backup yapmıştım burdan gerei almaya çalıştım olmadı, wipe yaptım fakat hala aynı şekilde bir reset döngüsünde.

sabahta telefonda sistem açılmış gözüküyordu fakat bu seferde donmuş şekildeydi. Belki düzelmiştir diye aç kapa yapmak istedim fakat yeniden açıldığında htc one sayfasına geliyor bekliyor bekliyor reset atıyor yine aynı yere geliyordu.
Sonra telefon tekrar açıldı android upgrading sayfası geldi ve burda 233 apps optimize edildi hemen ardından starting apps geldi ve dondu.

En sonunda açıldı ekran geldi telefon pcye bağlantı kurulum ekranı açıldı, dili seçebildim nexte tıkladım yine dondu yine resete başladı.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

gokhanarslanfb

Üye
bende htc one x kullanıyorum. teşekkürler.

raintuncay

Üye
benim hala sıkıntıma çağre bulacak bir arkadaş yokmu..4.03 le geziyorum..millet uzaya çıkmaya başladı :)))

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle One X e Jelly Bean güncellemesi gelmiştir şu an yüklüyorum hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
epts

epts

Üye
Tarık hocam bana ruu dosyası lazım veya bir arkadaşın clockword unu almak istiyorum. Bu nasıl kurban yapabilirim

- - - Eklendi - - -

Tarık hocam bana ruu dosyası lazım veya bir arkadaşın clockword unu almak istiyorum. Bu nasıl yapabilirim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Tarık hocam bana ruu dosyası lazım veya bir arkadaşın clockword unu almak istiyorum. Bu nasıl kurban yapabilirim

- - - Eklendi - - -

Tarık hocam bana ruu dosyası lazım veya bir arkadaşın clockword unu almak istiyorum. Bu nasıl yapabilirim
Abi ozelden konuşalım :oke:

epts

epts

Üye
tamam ben hocam

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun abim :) biraz kullanıp artilarini ve eksilerini yazarsan çok iyi olur :)

Saol canım kardeşim :-) Şöyle anlatabilirim tüm bildiklerini unut One X modelini otur baştan çöz. Nasıl yani dersen yazmakta zorlanıyorum şu an Klavyede ki bir takım yer değiştirmeler (Butonların yer değişmesi), Ki ben çok alışmıştım zor geldi şimdi. Arayüzün devasa derecede serileşmesi, yeni efektler girip çıkarken uygulamalara, Crome un direk yüklenmesi, internetin hızlanması, üsı barın değişimi, telefona hakim olan yeşil rengin %90 ı mavi renk oluşu, yenilenen galeri, yenilenen müzik player, Güç Tasarruf Modunun eklenişi, Görev Yöneticisinin şekil değişimi, Çevrimdışı ses tanıma özelliği (Türkçe Desteği Yok).

Şimdilik bunlar kardeşim gördükçe yazarım değişiklikleri :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Saol canım kardeşim :-) Şöyle anlatabilirim tüm bildiklerini unut One X modelini otur baştan çöz. Nasıl yani dersen yazmakta zorlanıyorum şu an Klavyede ki bir takım yer değiştirmeler (Butonların yer değişmesi), Ki ben çok alışmıştım zor geldi şimdi. Arayüzün devasa derecede serileşmesi, yeni efektler girip çıkarken uygulamalara, Crome un direk yüklenmesi, internetin hızlanması, üsı barın değişimi, telefona hakim olan yeşil rengin %90 ı mavi renk oluşu, yenilenen galeri, yenilenen müzik player, Güç Tasarruf Modunun eklenişi, Görev Yöneticisinin şekil değişimi, Çevrimdışı ses tanıma özelliği (Türkçe Desteği Yok).

Şimdilik bunlar kardeşim gördükçe yazarım değişiklikleri :oke:
Maaşallah abi :D

Üst Alt