Bana güncelleme gelmedi hala4.1.1 son guncelleme cikti. suan yukluyorum 359mb bi dosya once 1.5 mb bi dosya yukleniyor sonra cihaz reset atiyor, tekrar yazilim guncellemeye gelerek 359mb dosya yukleniyor islem bu. gozumuz aydin.

Biz IMEI'ye bağlı derken IMEI numarasının belirli harflerine bakarak üretim ülkesinin öğrenilebildiğini söylemeye çalıştık. Ayrıca CID'dende öğrenilebildiğini ve bu numarınında IMEI numarasına bağlı olduğunu söyledik.Tarık abi ve uğur direk cid e bağlı her cihazın imei farklı onun için cid ki su an cid 621-044-21 e çıkmış durumda ki bu cihazlarda çoğunlukla asya tarafindalar

Bana da gelmedi henüz JB güncellemesi, yanlız değilsiniz.benim hala sıkıntıma çağre bulacak bir arkadaş yokmu..4.03 le geziyorum..millet uzaya çıkmaya başladı))
An itibariyle One X e Jelly Bean güncellemesi gelmiştir şu an yüklüyorum hayırlı olsun![]()
biraz kullanıp artilarini ve eksilerini yazarsan çok iyi olur 
Abi ozelden konuşalımTarık hocam bana ruu dosyası lazım veya bir arkadaşın clockword unu almak istiyorum. Bu nasıl kurban yapabilirim
- - - Eklendi - - -
Tarık hocam bana ruu dosyası lazım veya bir arkadaşın clockword unu almak istiyorum. Bu nasıl yapabilirim

Hayırlı olsun abimbiraz kullanıp artilarini ve eksilerini yazarsan çok iyi olur
![]()

Maaşallah abi
Saol canım kardeşim :-) Şöyle anlatabilirim tüm bildiklerini unut One X modelini otur baştan çöz. Nasıl yani dersen yazmakta zorlanıyorum şu an Klavyede ki bir takım yer değiştirmeler (Butonların yer değişmesi), Ki ben çok alışmıştım zor geldi şimdi. Arayüzün devasa derecede serileşmesi, yeni efektler girip çıkarken uygulamalara, Crome un direk yüklenmesi, internetin hızlanması, üsı barın değişimi, telefona hakim olan yeşil rengin %90 ı mavi renk oluşu, yenilenen galeri, yenilenen müzik player, Güç Tasarruf Modunun eklenişi, Görev Yöneticisinin şekil değişimi, Çevrimdışı ses tanıma özelliği (Türkçe Desteği Yok).
Şimdilik bunlar kardeşim gördükçe yazarım değişiklikleri![]()

Maaşallah abi![]()