Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

blackhbosss

Üye
arkadaşlar benim cihazım almanyadan geldi ime kayıtlı fakat root atmak istiyorum fakat şu
TMD T-MOB101 kaldırmama gerekiyor fakrlı room yüklüyorum gene olmuyor ne yapmama
lazım root işleminide sitesinde gösterildiği gibi yaptım fakat
gercekleşmiyor bi şekillde yardım ederseniz seviinriim mail adresim [email protected]
İlginiz için şimdiden teşekür ederim

ultrasivas

Üye
bu jelly bean ne oldu beyler haberi olan varmi daha baslamadi demi turkiye dagıtımı :(

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ama htcnin dediği ekimin ortasi ve tüm dunyada demisti diye okudum
Benim bilgim bu yönde, ama sizin dediğinizle ilgili bir şey duymadım.
İlk zamanlarda dediğiniz gibi denip sonradan ertelenmiş olabilir belki.

ultrasivas

Üye

Benim bilgim bu yönde, ama sizin dediğinizle ilgili bir şey duymadım.
İlk zamanlarda dediğiniz gibi denip sonradan ertelenmiş olabilir belki.
dogrudur ama burda onemli olan artık telefondan gercek verimi almamiz gerektigi jelly beani bir an once almamiz ki buda benim tahmınım bu cumaya kadar gelir bizede

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
SeCo06

SeCo06

Üye
İyi form lar arkadaşlar.

Daha önce wifi çekim güçünde bir sıkıntı yoktu ama birden çekim güçü azaldı. Bunun nedeni nedir? Telefon root lu değil. Çözümü varmı? Fabrika ayarlarına mı dönmem gerekiyor düzelmesi için?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyi form lar arkadaşlar.

Daha önce wifi çekim güçünde bir sıkıntı yoktu ama birden çekim güçü azaldı. Bunun nedeni nedir? Telefon root lu değil. Çözümü varmı? Fabrika ayarlarına mı dönmem gerekiyor düzelmesi için?
Fiziksel bir darbe aldı mı?
Eğer almadıysa çekim gücünün birden düşmesi normal değil. Modemde de sorun oluşmuş olabilir.
Yinede ayarları sıfırlayıp denemenizde fayda var.

SeCo06

SeCo06

Üye

Fiziksel bir darbe aldı mı?
Eğer almadıysa çekim gücünün birden düşmesi normal değil. Modemde de sorun oluşmuş olabilir.
Yinede ayarları sıfırlayıp denemenizde fayda var.

Darbe almadı telefon. Farklı modemlerle denedim yine aynı. Fabrika ayarlarına döndüm yine aynı. Modemin yanındayım çekim gücü tek diş :S

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Darbe almadı telefon. Farklı modemlerle denedim yine aynı. Fabrika ayarlarına döndüm yine aynı. Modemin yanındayım çekim gücü tek diş :S
Wireless ayarlarını kurcalamanızda fayda var.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yaz bnide Pampa

ucandosbik

Üye
Ekleyin ltf :D

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar one x ımden yanlışlıkla msjlari sildim geri almanın bi yolu varmidir çok önemliydi eşime okutmam lazımdı :(((

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar one x ımden yanlışlıkla msjlari sildim geri almanın bi yolu varmidir çok önemliydi eşime okutmam lazımdı :(((
Dediğiniz imkansız. Ancak bir ihtimal mesajdan çıkarken vs. taslaklara kaydetmiş olabilirsiniz belki, ben bazen yanlışlıkla kaydediyorum. Bir bakmanızda fayda var.

trlmrt

Üye
benim basima aynisi geldi kvkya goturdum q1 haftada yaptilar temassizlik varmis ilk baslarda yoktu sonra cikti tahminim cin mali arac telefon tutucusu almistim teli iki yanindan cok sikmisti sanirim o yapti cunku ekrana bastirinca sanki icine giriyor gibiydi bir sekilde esnemis sanirim. hox ta ekran kapak gorevi goruyor cok siıkiınca esnemis sennkide oöyle olmus olabilir

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkesin bilgisi olsun One X e Jelly Bean Türkiye gücellemesi 19 Kasımda dağıtıma başlanacak...

• Beğen
Tepkiler: lordtr ve digital090

ibrahimcan__34

Üye
Merhaba arkadaslar.araniza.yeni.katilmis.biri.olarakdan herkeze iyi gunler htc.one x yeni aldim bi oneriniz varmi acaba

Üst Alt