SeCo06
Üye
Şunu deneyin : Ayarlar»Ekran ve Hareketler»G-Sensörü Kalibrasyonu.Bur da telefonunuzu düz bir yüzeye koymanız gerekecek sonra kalibrasyon tamamlanir ve düzelir![]()
Yaptım anlattıklarını ve düzeldi çok sagol dostum

Şunu deneyin : Ayarlar»Ekran ve Hareketler»G-Sensörü Kalibrasyonu.Bur da telefonunuzu düz bir yüzeye koymanız gerekecek sonra kalibrasyon tamamlanir ve düzelir![]()

Evet cihazınız Root'lu olmazsa sistem dosyalarına erişemezsiniz. Ancak başka cihazda Sense arayüzünü kullanmak için istiyorsanız bu pek mümkün değil. Bunun yerine Sense temalı Launcher programları deneyebilirsiniz.beyler htc one x de temaların yuklu oldugu klasoru nasıl bulabılırım ılla cıhaz rootlu olmak zorundamı bılgısı olan bırısı yardımcı olabılırmı
ben aslında su ıphone dekı gıbı tus takımını acmak ve gelen cagırıyı cevaplama sırasında ıphone dekı gıbı kaydırarak olmasını ıstıyorum ve elımde 30 a yakın tema var bunları one x ime yuklemek ıstıyorum onun ıcın sordum.
Evet cihazınız Root'lu olmazsa sistem dosyalarına erişemezsiniz. Ancak başka cihazda Sense arayüzünü kullanmak için istiyorsanız bu pek mümkün değil. Bunun yerine Sense temalı Launcher programları deneyebilirsiniz.
Android'te tema yoktur. Tema olarak yüklemek istediğiniz şeylerin uzantısı ne?ben aslında su ıphone dekı gıbı tus takımını acmak ve gelen cagırıyı cevaplama sırasında ıphone dekı gıbı kaydırarak olmasını ıstıyorum ve elımde 30 a yakın tema var bunları one x ime yuklemek ıstıyorum onun ıcın sordum.
Android'te tema yoktur. Tema olarak yüklemek istediğiniz şeylerin uzantısı ne?
Beyler çok acil yardımınız gerekli ben one x imde arhd nin 9 sürümünü kullanıyordum ics ile çalışan dün akşam 12 sürümüne güncellemeyi denedim o jb ile çalışıyormuş.Bı yüzden de hboot sürümü güncellenmeliymiş.Bende bunu yapmadığım için telefon açılmadı beyaz ekranda kaldı.Sonra bende hboot sürümünü 1.28 e güncelledim jb için gerekli olan sürüme ama daha önceden custom rom tam kurulmadıgı icin nasıl oldu bilmiyorum hafıza kartı formatlanmış sistemi kurtarmanın benim bildiğim tek yolu uyumlu ruu dosyasını yüklemek.Ancak one x için jb daha yayınlanmadı eski ruu dosyaları da 1.28 e uyumlu degil yüklenmiyor.Bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmı??
Davetiye gerekli değil, kendiniz girebilirsiniz klübe, adınızı listeye ekliyorum.bende davetiye alabilirmiyim![]()