arkadaşlar htc one x imi gelen aramalar sırasında cevap vermesini iphone deki gibi kaydırarak yapmak icin bir programram önerirmisiniz
Arkadaşlar telefonu aldım bugün. Allah'a şükür sorunsuz. (du). Telefonu yollayan kişi format atmamış. Bende ayarlar-depolama dan hem verileri sildim peşine de fabrika ayarlarına dönderdim.
Telefonu aldığımda internete sorunsuz bağlanırken, yaptığım işlemden sonra internete bağlanamıyorum. Ayarlardan bakıyorum, bağlandı yazıyor. Ama internete tıkladığımda bağlantı yok. Türkcell müşteri hizmetlerini aradığımda da sorun yok dediler. Hattınızı başşka cihaza takarak int.e girebilirmişim.
Ne yapmam gerekiyor? Ayrıca cihaz şu anda ingilizce konumda, internete bağlayabilirsem eğer, türkçeye çevircem.
blabileceğini sanmıyorum.. bulsanda fabrika çıkışlı gibi olmaz..
Arkadaşlar telefonu aldım bugün. Allah'a şükür sorunsuz. (du). Telefonu yollayan kişi format atmamış. Bende ayarlar-depolama dan hem verileri sildim peşine de fabrika ayarlarına dönderdim.
Telefonu aldığımda internete sorunsuz bağlanırken, yaptığım işlemden sonra internete bağlanamıyorum. Ayarlardan bakıyorum, bağlandı yazıyor. Ama internete tıkladığımda bağlantı yok. Türkcell müşteri hizmetlerini aradığımda da sorun yok dediler. Hattınızı başşka cihaza takarak int.e girebilirmişim.
Ne yapmam gerekiyor? Ayrıca cihaz şu anda ingilizce konumda, internete bağlayabilirsem eğer, türkçeye çevircem.

*telefonu yeniden başlat
*sim tak çıkar

Bağlantı ayarları yokmuş. Ayarları elle girdikten sonra sorunsuz bağlandı.
- - - Eklendi - - -
Güncellemeleri kontrol edeyim, Yarın anlarız bataryanın nasıl gittiğini hocam.![]()

Bende de böyle olmuştu internetten bakıp yaptım![]()

batarya kullandıkça açılıyor. ilk aldığımda 1 gün dolmuyordu, şu an aktif kullanımda yetiyor. ertesi güne tamamen doldurmak için akşamları bataryayı bitirmeye uğraşıyorum şahsenŞarj konusunda; normal kullanımda, yani oyun oyna resim çek arama yap msjlaş. İnternet kapalıysa eğer 1,5-2 güne kadar dayanabilir gibi duruyor.
internete bağlandığın anda kabloyu hazırla![]()

beni de ekleyinnnn ben de bugün aldım vatandan 1800 tl ye
ekleyemez herhalde artık..
Sizde de yapıyor mu acaba?