Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

ultrasivas

Üye
arkadaşlar htc one x imi gelen aramalar sırasında cevap vermesini iphone deki gibi kaydırarak yapmak icin bir programram önerirmisiniz

abandonware

abandonware

Üye
arkadaşlar htc one x imi gelen aramalar sırasında cevap vermesini iphone deki gibi kaydırarak yapmak icin bir programram önerirmisiniz

blabileceğini sanmıyorum.. bulsanda fabrika çıkışlı gibi olmaz..

cnk52

Üye
Arkadaşlar telefonu aldım bugün. Allah'a şükür sorunsuz. (du). Telefonu yollayan kişi format atmamış. Bende ayarlar-depolama dan hem verileri sildim peşine de fabrika ayarlarına dönderdim.
Telefonu aldığımda internete sorunsuz bağlanırken, yaptığım işlemden sonra internete bağlanamıyorum. Ayarlardan bakıyorum, bağlandı yazıyor. Ama internete tıkladığımda bağlantı yok. Türkcell müşteri hizmetlerini aradığımda da sorun yok dediler. Hattınızı başşka cihaza takarak int.e girebilirmişim.
Ne yapmam gerekiyor? Ayrıca cihaz şu anda ingilizce konumda, internete bağlayabilirsem eğer, türkçeye çevircem.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşlar telefonu aldım bugün. Allah'a şükür sorunsuz. (du). Telefonu yollayan kişi format atmamış. Bende ayarlar-depolama dan hem verileri sildim peşine de fabrika ayarlarına dönderdim.
Telefonu aldığımda internete sorunsuz bağlanırken, yaptığım işlemden sonra internete bağlanamıyorum. Ayarlardan bakıyorum, bağlandı yazıyor. Ama internete tıkladığımda bağlantı yok. Türkcell müşteri hizmetlerini aradığımda da sorun yok dediler. Hattınızı başşka cihaza takarak int.e girebilirmişim.
Ne yapmam gerekiyor? Ayrıca cihaz şu anda ingilizce konumda, internete bağlayabilirsem eğer, türkçeye çevircem.

Internet ayarlarını yaptın mı ?

abandonware

abandonware

Üye

*telefonu yeniden başlat
*sim tak çıkar

metingrc

Üye
Selam arkadaşlar uzun zamandır telefon konusunda kararsızım s3 veya one x alacaktım one x de canımı çok sıkan tek konu batarya gerisi güzel s3 one x in alternatifi sadece. Ben böyle düşünürken bir de one x+ dedikoduları çıktı he bide lg optimus g var ama lg ye yazılım olarak pek güvenemiyorum açıkçası neyse lafı çok uzattım sizden istediğim telefonlarınızın batarya kullanımı hakkında (son güncelleme için) DETAYLI bilgi verir misiniz? Bundan önce araştırdım fakat son güncel halindeki batarya süresini merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :tşk:

cnk52

Üye

*telefonu yeniden başlat
*sim tak çıkar

Bağlantı ayarları yokmuş. Ayarları elle girdikten sonra sorunsuz bağlandı.

- - - Eklendi - - -

Güncellemeleri kontrol edeyim, Yarın anlarız bataryanın nasıl gittiğini hocam. :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bağlantı ayarları yokmuş. Ayarları elle girdikten sonra sorunsuz bağlandı.

- - - Eklendi - - -

Güncellemeleri kontrol edeyim, Yarın anlarız bataryanın nasıl gittiğini hocam. :)

Bende de böyle olmuştu internetten bakıp yaptım :oke:

cnk52

Üye
Şarj konusunda; normal kullanımda, yani oyun oyna resim çek arama yap msjlaş. İnternet kapalıysa eğer 1,5-2 güne kadar dayanabilir gibi duruyor.
internete bağlandığın anda kabloyu hazırla :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şarj konusunda; normal kullanımda, yani oyun oyna resim çek arama yap msjlaş. İnternet kapalıysa eğer 1,5-2 güne kadar dayanabilir gibi duruyor.
internete bağlandığın anda kabloyu hazırla :D
batarya kullandıkça açılıyor. ilk aldığımda 1 gün dolmuyordu, şu an aktif kullanımda yetiyor. ertesi güne tamamen doldurmak için akşamları bataryayı bitirmeye uğraşıyorum şahsen :)

cnk52

Üye
Evet aslında dün interneti açtıktan sonra bayağı kurcalamıştım. Normal kullanımla internet açık gezdim bugün. Batarya hala yarıya inmedi.

kadir arac

Üye
beni de ekleyinnnn ben de bugün aldım vatandan 1800 tl ye

epts

epts

Üye
Hayırlı olsun. Gerçekten elinden düşürmeyecegin bir telefon almışsın.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
isminizin olmasına gerek yok bizdensiniz sizde :)

serdar06288

serdar06288

Üye
merhabalar saygılar ve sevgiler benide ekleyebilirmisiniz

kadir arac

Üye
evet öyle zaten araştırıp aldım. çoook mutluyuz biz :)

cnk52

Üye
Cihaz gerçekten güzel ve çok memnunum. Merak ettiğim bir şey var. Şarj konusunda, ben one x e ait olmayan fakat orjinal bir htc usb kablosu ve orjinal olmayan bir aparat kullanıyorum priz ile şarj için. Usb ile bilgisayara bağladığımda sorun yok fakat priz ile şarj ettiğimde telefonu kullanamıyorum. Yani mesela tuş kilidini açmak için halkayı kaydırıyoruz ama ben o halkayı kaydıramıyorum, donuyor kasıyor gibi bir şeyler oluyor. :) Sizde de yapıyor mu acaba?

Üst Alt