İyi yaptın abi. Sende kendine iyi bak. Arada uğruyorsun zatenİstek gönderenleri kabul ettim kulübe sırf sizlerde paylaşımlardan mahrum kalmayın diye. Hatta dışa açık konuma getirip üye olmadan yararlanmanızı sağlayacağım kendinize iyi bakın...

Aynen Uğur'um arada bakıyorum sizlere hal hatır soruyorum ki zaten sen ayrısın buraya gerek yok senin için
İyi yaptın abi. Sende kendine iyi bak. Arada uğruyorsun zaten![]()

Hocam recoverye gir. En altta mount and stroge var. Ona tikla. Acilinca en altta mount usb yazisina gir.usb olarak kullanarkadaşlar lütfen yardım maXimus V4.1 rom kurmak istedim sd karttaki herşey cwm mod yedekler rom lar dahil silindi cihazda açılmıyor htc one x beats audio giriş ekranında ışıklar yanık bekliyor ne yapmam gerek kaldım öyle sd karda bi şekilde zip rom yollama şansım varmı lütfen yardım
Ekranda sarı leke varmı yokmu, ki bu cihaz ısındığında daha çok belli olur.Merhaba arkadaşlar foruma az önce üye oldum ve bana şimdi ve telefon u aldığımda yardımcı olabileceginize inanıyorum.
Sorum şu şekilde olacak...
Ben hafta sonu 10 gün kullanılmıs ve garantisi kvk dan devam etmekte olan HTC one x almayı düşünüyorum. Telefonu almaya gittiğimde herhangibir sorunu olup olmadıgını ilk nelere bakmam gerektiğini bana biraz anlatabilirmisiniz?
Eğer boyut sorunu olmayacaksa takılır.Arkadaşlar aklıma birşey takıldı HTC One X+ nın bataryasını one x takamaz mıyız? Sonuçta 300 mah fark var. Telefon boyutları da aynı madem.
Ekranda sarı leke varmı yokmu, ki bu cihaz ısındığında daha çok belli olur.
Cihaz Root'lumu, superuser diye bir uygulama varsa Root'ludur.
Kasa sağlammı.
Işık sızması varmı, karanlıkta belli olur, kullanımı etkilemez ama akşam evde baksanız iyi olur.
- - - Eklendi - - -
tavsiyelerin için sağol
Şunu deneyin : Ayarlar»Ekran ve Hareketler»G-Sensörü Kalibrasyonu.Bur da telefonunuzu düz bir yüzeye koymanız gerekecek sonra kalibrasyon tamamlanir ve düzelirİyi günler arkadaslar. Hareket sensöründe sıkıntı var galiba benim telefonda. Saga ve sola cok rahat bi şekilde geçiş yapıyor ama tekrar dikey konumuna çok zor geçiyor. Genel sıkıntımı yoksa benım cihazdamı sıkıntı var :S

Rica ederim.Tavsiyelerin için sağol