Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
evet bende de oluyor. orjinal olmayan cihazlarla şarj ederken telefon kafayı yiyor.

cnk52

Üye
Cihaz sağlam kalsın da gerisi önemli değil.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
İstek gönderenleri kabul ettim kulübe sırf sizlerde paylaşımlardan mahrum kalmayın diye. Hatta dışa açık konuma getirip üye olmadan yararlanmanızı sağlayacağım kendinize iyi bakın...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İstek gönderenleri kabul ettim kulübe sırf sizlerde paylaşımlardan mahrum kalmayın diye. Hatta dışa açık konuma getirip üye olmadan yararlanmanızı sağlayacağım kendinize iyi bakın...
İyi yaptın abi. Sende kendine iyi bak. Arada uğruyorsun zaten :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

İyi yaptın abi. Sende kendine iyi bak. Arada uğruyorsun zaten :)
Aynen Uğur'um arada bakıyorum sizlere hal hatır soruyorum ki zaten sen ayrısın buraya gerek yok senin için :)

s333

Üye
arkadaşlar lütfen yardım maXimus V4.1 rom kurmak istedim sd karttaki herşey cwm mod yedekler rom lar dahil silindi cihazda açılmıyor htc one x beats audio giriş ekranında ışıklar yanık bekliyor ne yapmam gerek kaldım öyle sd karda bi şekilde zip rom yollama şansım varmı lütfen yardım

epts

epts

Üye
arkadaşlar lütfen yardım maXimus V4.1 rom kurmak istedim sd karttaki herşey cwm mod yedekler rom lar dahil silindi cihazda açılmıyor htc one x beats audio giriş ekranında ışıklar yanık bekliyor ne yapmam gerek kaldım öyle sd karda bi şekilde zip rom yollama şansım varmı lütfen yardım
Hocam recoverye gir. En altta mount and stroge var. Ona tikla. Acilinca en altta mount usb yazisina gir.usb olarak kullan

sado_171

sado_171

Üye
Sado_171 çok harika süper bir telefon

ultrasivas

Üye
Arkadaşlar One X in DIC numarasını nerden öğrenebilirim ?

selllman82

selllman82

Üye
Beni de eklerseniz sevinirim

ssxI

Üye
bende aranıza katımak istiyorum yeni aldım sayılır telefonu benide eklerseniz sevinirim :oke:

SeCo06

SeCo06

Üye
Merhaba arkadaşlar foruma az önce üye oldum ve bana şimdi ve telefon u aldığımda yardımcı olabileceginize inanıyorum.

Sorum şu şekilde olacak...

Ben hafta sonu 10 gün kullanılmıs ve garantisi kvk dan devam etmekte olan HTC one x almayı düşünüyorum. Telefonu almaya gittiğimde herhangibir sorunu olup olmadıgını ilk nelere bakmam gerektiğini bana biraz anlatabilirmisiniz?

epts

epts

Üye
Arkadaşlar aklıma birşey takıldı HTC One X+ nın bataryasını one x takamaz mıyız? Sonuçta 300 mah fark var. Telefon boyutları da aynı madem.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar foruma az önce üye oldum ve bana şimdi ve telefon u aldığımda yardımcı olabileceginize inanıyorum.

Sorum şu şekilde olacak...

Ben hafta sonu 10 gün kullanılmıs ve garantisi kvk dan devam etmekte olan HTC one x almayı düşünüyorum. Telefonu almaya gittiğimde herhangibir sorunu olup olmadıgını ilk nelere bakmam gerektiğini bana biraz anlatabilirmisiniz?
Ekranda sarı leke varmı yokmu, ki bu cihaz ısındığında daha çok belli olur.
Cihaz Root'lumu, superuser diye bir uygulama varsa Root'ludur.
Kasa sağlammı.
Işık sızması varmı, karanlıkta belli olur, kullanımı etkilemez ama akşam evde baksanız iyi olur.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı HTC One X+ nın bataryasını one x takamaz mıyız? Sonuçta 300 mah fark var. Telefon boyutları da aynı madem.
Eğer boyut sorunu olmayacaksa takılır.
Yani elektriksel değerlerde aynı ise, yada sorun oluşturmayacaksa.

SeCo06

SeCo06

Üye

Ekranda sarı leke varmı yokmu, ki bu cihaz ısındığında daha çok belli olur.
Cihaz Root'lumu, superuser diye bir uygulama varsa Root'ludur.
Kasa sağlammı.
Işık sızması varmı, karanlıkta belli olur, kullanımı etkilemez ama akşam evde baksanız iyi olur.

- - - Eklendi - - -

tavsiyelerin için sağol

SeCo06

SeCo06

Üye
slm arkadaslar one x de internet üzerinden değilde kendi radyosu varmı varsa nerde ben bulamadım :S

betoner

betoner

Üye
Uygulamalarda fm radyo ile :)

SeCo06

SeCo06

Üye
İyi günler arkadaslar. Hareket sensöründe sıkıntı var galiba benim telefonda. Saga ve sola cok rahat bi şekilde geçiş yapıyor ama tekrar dikey konumuna çok zor geçiyor. Genel sıkıntımı yoksa benım cihazdamı sıkıntı var :S

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
İyi günler arkadaslar. Hareket sensöründe sıkıntı var galiba benim telefonda. Saga ve sola cok rahat bi şekilde geçiş yapıyor ama tekrar dikey konumuna çok zor geçiyor. Genel sıkıntımı yoksa benım cihazdamı sıkıntı var :S
Şunu deneyin : Ayarlar»Ekran ve Hareketler»G-Sensörü Kalibrasyonu.Bur da telefonunuzu düz bir yüzeye koymanız gerekecek sonra kalibrasyon tamamlanir ve düzelir :oke:

Üst Alt