Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

rcnaldo

Üye
bılgısayardan nasıl oyun yukleyebılırım htc one x ' e yardım edebılır mısınız

ressam58

ressam58

Üye
evet bende one x sahibi oldum..yaşasın.....

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
bılgısayardan nasıl oyun yukleyebılırım htc one x ' e yardım edebılır mısınız

Bilgisayardan apk dosyasıni indirip telefona atıp daha sonra bir dosya yöneticisi ile yükleyebilirsin :oke:

nacicancanli

nacicancanli

Üye
arkadaşlar benim ekranda sarı leke problemi var. sadece beyaz renkte belli oluyor. acaba garantiye göndersem telefonu değiştirirler mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler bu arada one x ile şarjınızı 3 gün dayandırabiliyormussunuz normal kullanımda ? rom root olmadan

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar Htc one x te, slow motion çekim özelliği varmı ??

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tarif edermisin kardeşim.. Ben ayarlara baktım ama bulamadım.. Belki senin telefon ile aynı yol izlenir :oke:
kamerayı açınca sol üstte çekim modları var. A yazar normalde orada. yakın çekim felan yani. bunların içinde yavaş hareket videosu seçili olunca oluyor.

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye

kamerayı açınca sol üstte çekim modları var. A yazar normalde orada. yakın çekim felan yani. bunların içinde yavaş hareket videosu seçili olunca oluyor.

Teşekkür ederim kardeşim. Dediğin kısımda mevcutmuş.

cnk52

Üye
2. El one x sahibi oluyorum birkaç güne. 2,5 ay kullanılmış y.dışından gelme 1 yıl-2,5 ay garantili cihaz. 1200 e alıyorum fiyat nasıl sizce?

ntquartex

ntquartex

Üye
Pasaport kaydında sorun olmazsa fiyat güzel bence.

cnk52

Üye
Adam 1100e getirtmiş 100 lira civarı kayıt için ödemiş sanırım 1200e gelmiş adama. Paraya sıkışınca geldiği fiyattan satıyor. Yalnız kulaklık hariç. Kulaklığı yokmuş, bir de y.dışından geldiği için şarj için dönüştürücü gibi birşey almam gerekiyormuş sanırım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Adam 1100e getirtmiş 100 lira civarı kayıt için ödemiş sanırım 1200e gelmiş adama. Paraya sıkışınca geldiği fiyattan satıyor. Yalnız kulaklık hariç. Kulaklığı yokmuş, bir de y.dışından geldiği için şarj için dönüştürücü gibi birşey almam gerekiyormuş sanırım.
Antalya'da 3 ay önce ben cihazımı alırken kullanılmamış yurtdışı One X'ler 1200 TL idi. Ama ben risk almadım yurtiçi aldım sonra. Pahalı gibi sanki.

cnk52

Üye
Parayı yatırdım. İstediğim de bir cihazdı. Onun yerine 4s alacaktım yine 2. el ama bu kadar hoşuma gideceğini zannetmiyorum. ucuz-pahalı artık benim o telefon Allah'ın izniyle.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Parayı yatırdım. İstediğim de bir cihazdı. Onun yerine 4s alacaktım yine 2. el ama bu kadar hoşuma gideceğini zannetmiyorum. ucuz-pahalı artık benim o telefon Allah'ın izniyle.
hakkınızda hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: cnk52
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Arkadaşlar benide listeye eklermisiniz ???

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın burdaki kulübe üye alımı kapandı artık ilgilenmiyorum bura ile yanlış anlamayın :oke:

Üst Alt