Uruloki
Üye
Haklısın 3G den kastım görüntülü görüşmeydi ama doğru söyledin yanlış anlaşılabilir.
Bu arada sen yazınca fark ettim daha önce de biliyordum ama unutmuşum

Haklısın 3G den kastım görüntülü görüşmeydi ama doğru söyledin yanlış anlaşılabilir.

Benim kesinlikle şikayetim yok. Tavsiye bile ederim. Ama sen yinede iyi arastir. Bataryası değişmez. Sd kart takılmaz. Bunlar senin için problem olabilir. Ama tasarım ve performansı harika
- - - Eklendi - - -
Bide dikkat et ekranda sarı leke olabilir.telefon biraz ısınınca daha net belli oluyor

alırken özürü varmı dikkat et. ekranda sarı leke felan bak iyice.hafta sonu one x alacağım ustalar bu telefondan şikayetci olduğumuz bi durum varmı yada beğenmediğiniz birşey varmı
tamam işte onada dikkat etsin 1 ay beklemesinSarı leke olayı ekranla alakalı. Benimkinin ekranıni değiştirdiler. Problem kalmadı. Ama bir ay telefondan uzak kaldım

Bu arada senin telefon geldimi.durumu nasıl. En son iade ile uğraşıyordun.
tamam işte onada dikkat etsin 1 ay beklemesin![]()
forumdan soğudu Tarık abi. adam 4 saat uğraşmış sinirlendi bayağı.dreamagic kayboldu gitti ya...
30 işgününün dolmasını bekliyorum.Bu arada senin telefon geldimi.durumu nasıl. En son iade ile uğraşıyordun.

beyaz renkte ortaya çıkıyormuş. eline al 10 dakika kurcalasan telefonu anlarsın diye tahmin ediyorum. hiç olmadı ilk gün herşeyi yap telefonda sorun çıkarsa git değiştir.bu sarı leke olayı nedir nasıl anlayabilirim alırken. Tam karar veriyorum almaya başka bisi çıkıy
şu an yeni güncelleme yok zaten. olması halinde de Çin'de bu güncelleme ne zaman çıkarsa o zaman alırsınız diye tahmin ediyorum. tabi ki cihazınızın kayıt işlemleri vs. olması gerektiği gibiyse.Arkadaslar çin den HTC one xl aldim Turkiye de satisi yok telefonun ato guncellemesi alirmi ? Almazsa orjinal guncellemeyi alirim Su anda 4.04 surumu var ?
sim kart'tada sorun oluşmuş olabilir.merhaba htc one x kullanıyorum.bi konuşma yaptım ve hemen ardına sinyal kesildi.şebeke modunu yalnızca gsm yapıyorum ama yıne duzelmıyor.bana yardımcı olabılırmısınız lutfen...