Hayırlı olsun. Çok iyi bir tercih.evet bende one x sahibi oldum..yaşasın.....
bılgısayardan nasıl oyun yukleyebılırım htc one x ' e yardım edebılır mısınız

Arkadaşlar Htc one x te, slow motion çekim özelliği varmı ??

Var yani vardır One S te olduğuna göre![]()

kamerayı açınca sol üstte çekim modları var. A yazar normalde orada. yakın çekim felan yani. bunların içinde yavaş hareket videosu seçili olunca oluyor.Tarif edermisin kardeşim.. Ben ayarlara baktım ama bulamadım.. Belki senin telefon ile aynı yol izlenir![]()
kamerayı açınca sol üstte çekim modları var. A yazar normalde orada. yakın çekim felan yani. bunların içinde yavaş hareket videosu seçili olunca oluyor.
rica ederim. yeni bilgin hayırlı olsunTeşekkür ederim kardeşim. Dediğin kısımda mevcutmuş.

Antalya'da 3 ay önce ben cihazımı alırken kullanılmamış yurtdışı One X'ler 1200 TL idi. Ama ben risk almadım yurtiçi aldım sonra. Pahalı gibi sanki.Adam 1100e getirtmiş 100 lira civarı kayıt için ödemiş sanırım 1200e gelmiş adama. Paraya sıkışınca geldiği fiyattan satıyor. Yalnız kulaklık hariç. Kulaklığı yokmuş, bir de y.dışından geldiği için şarj için dönüştürücü gibi birşey almam gerekiyormuş sanırım.
hakkınızda hayırlısı.Parayı yatırdım. İstediğim de bir cihazdı. Onun yerine 4s alacaktım yine 2. el ama bu kadar hoşuma gideceğini zannetmiyorum. ucuz-pahalı artık benim o telefon Allah'ın izniyle.