DreaMagiC
Üye
Henüz bir bilgi yok takipteyim haber olduğu zaman buraya yazacağım merak etmeyin.arkadaşlar 4.04 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan varmı ??
Henüz bir bilgi yok takipteyim haber olduğu zaman buraya yazacağım merak etmeyin.arkadaşlar 4.04 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan varmı ??
İnşallah alırsın ne diyeyim kulüpte yerin hazır her zamanparam olsada ben alsam![]()

Eklendiniz hem listeye hemde kulübe hoşgeldiniz tekrarBeni de ekliyerbilir misin? Simdiden tesekkürler

Siz zaten eklisiniz konuları görmek için kulüpte pc den giriş yapın yada telefonda masaüstü görünümü kullanıp kulübe girin.benide ekleyebilirseniz memnun olurum
Siz S3 daha iyi diyen değilmiydiniz paşam hoşgeldiniz ekliyorum ve davetiyenizi gönderiyorum kabul edip kulübe bakabilirsinizselam arkadaslar bende bugun htc one x cıhazıma kavustum ve aranıza sıkısıvereyım ıyı forumlar))

tesekkurler kardesım s3 daha ıyı ama =)))))))))))))
Siz S3 daha iyi diyen değilmiydiniz paşam hoşgeldiniz ekliyorum ve davetiyenizi gönderiyorum kabul edip kulübe bakabilirsiniz![]()
atın bunu klüptentesekkurler kardesım s3 daha ıyı ama =)))))))))))))

Hemen Uğur
atın bunu klüpten![]()

yanlış anlaşılmasın benim önceki telefonun galaxy s'ti. ama hayatın tadına htc ile vardım
Hemen Uğur![]()

Rom işi derken ???bıde benım su rom ısını cozsek fena olmuycak okadar htc dedınız aldık eee nerdesınız=))
bıde benım su rom ısını cozsek fena olmuycak okadar htc dedınız aldık eee nerdesınız=))