DreaMagiC
Üye
Alıntı yapman yeterliydi neyseisim yada sıfat vermedimki.

Alıntı yapman yeterliydi neyseisim yada sıfat vermedimki.

Alıntı yapman yeterliydi neyse![]()

Yok be Uğurum sen beni hiç üzer misin
özür dilerim üzdüysem![]()

Yok be Uğurum sen beni hiç üzer misin![]()

zaten bende öylesine özür dilemiştim..
şaka şaka![]()

Cihazım dün geldiBunda bir sıkıntı yok. Herşey normal
![]()

Hayırlı olsun yeni cihazın ustaCihazım dün geldiBunda bir sıkıntı yok. Herşey normal
![]()

Dosya yöneticisi ile yahut kartı pc'ye bağlayıp yapabilirsin. Galeriden yapılmıyordu galiba. Ya da QuickPic adlı bir uygulama vardı Play'de. O program ile yapılabiliyordu galiba.
Bence başka bir micro sim tak dene hala aynı problem varsa telefonda arıza olması olağan hocam.Arkadaşlar benim one s şebeke sorunu yaptı bazen 3 çizgi bazen 5
Mobil sebekeyi kapatınca da aynı yani 3 g ile alakası yok
Gerçi doğuda vodafone iyi çekmiyor diyorlar ama arkadaşın 5800 ı adam gibi çekiyor
Telefon yere çarpan bir telefon bundan olabilir mi
Bide benim micro sim kesme versiyon yani orjinal değil şekli biraz bozuk gibi
arkadaşlar Htc One X imizde " transmisor fm " gibi bir özellik varmıdır yada bununla ilgili bir uygulama varmıdır ?? Daha önce nokia n8 kullanmıstım mesela telefonumdaki müzikleri aracımda boş bi radyo frekansına yönlendirebiliyordum
One X te böyle bir özellik mevcut değil...arkadaşlar Htc One X imizde " transmisor fm " gibi bir özellik varmıdır yada bununla ilgili bir uygulama varmıdır ?? Daha önce nokia n8 kullanmıstım mesela telefonumdaki müzikleri aracımda boş bi radyo frekansına yönlendirebiliyordum