Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Abi sanada bişey denmiyo :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Cihazım dün geldi :) Bunda bir sıkıntı yok. Herşey normal :)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Teşekkürler :)

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar galeride albüm nasıl oluşturabilirim ? Mesela eşimin resimlerini bi klasöre piknik resimlerini başka bir klasöre vs... nasıl yapabilirim arkadaslar

-efşan

-efşan

Üye
Dosya yöneticisi ile yahut kartı pc'ye bağlayıp yapabilirsin. Galeriden yapılmıyordu galiba. Ya da QuickPic adlı bir uygulama vardı Play'de. O program ile yapılabiliyordu galiba.

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Dosya yöneticisi ile yahut kartı pc'ye bağlayıp yapabilirsin. Galeriden yapılmıyordu galiba. Ya da QuickPic adlı bir uygulama vardı Play'de. O program ile yapılabiliyordu galiba.

Teşekkür ederim pc den deneyeceğim şimdi. Olmadı programlardan denerim. Saygılar

- - - Eklendi - - -

Birde arkadaslar aranızda instagram kullanan illaki vardır.. Mesela resmin ortasında çıkan kareyi tam ekran olarak seçemiyoruz bunun bi ayarı varmıdır acaba ?

maxxiceppp

Üye
Arkadaşlar benim one s şebeke sorunu yaptı bazen 3 çizgi bazen 5
Mobil sebekeyi kapatınca da aynı yani 3 g ile alakası yok
Gerçi doğuda vodafone iyi çekmiyor diyorlar ama arkadaşın 5800 ı adam gibi çekiyor
Telefon yere çarpan bir telefon bundan olabilir mi
Bide benim micro sim kesme versiyon yani orjinal değil şekli biraz bozuk gibi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim one s şebeke sorunu yaptı bazen 3 çizgi bazen 5
Mobil sebekeyi kapatınca da aynı yani 3 g ile alakası yok
Gerçi doğuda vodafone iyi çekmiyor diyorlar ama arkadaşın 5800 ı adam gibi çekiyor
Telefon yere çarpan bir telefon bundan olabilir mi
Bide benim micro sim kesme versiyon yani orjinal değil şekli biraz bozuk gibi
Bence başka bir micro sim tak dene hala aynı problem varsa telefonda arıza olması olağan hocam.

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
arkadaşlar Htc One X imizde " transmisor fm " gibi bir özellik varmıdır yada bununla ilgili bir uygulama varmıdır ?? Daha önce nokia n8 kullanmıstım mesela telefonumdaki müzikleri aracımda boş bi radyo frekansına yönlendirebiliyordum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaşlar Htc One X imizde " transmisor fm " gibi bir özellik varmıdır yada bununla ilgili bir uygulama varmıdır ?? Daha önce nokia n8 kullanmıstım mesela telefonumdaki müzikleri aracımda boş bi radyo frekansına yönlendirebiliyordum

yok diye biliyorum ama sanki programını duymuşum.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Fm transmitter One XL'de var ama One X de yok maalesef.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
One X te böyle bir özellik mevcut değil...

taner47

Üye
arkadaşlar 4.04 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan varmı ??

Üst Alt