Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
Yanlış anlama ama artık bu tip şeyler hakkında onlarca konu var. Orjinal Roma dönme yazınca google 100 tane konu bulursun. Sorun olunca direkt konu açılıyor. Oysa ki 10 dk lık bir araştırma sonucu bulacaksın. Ben o konuna yazacaktım şurdan şurdan girip diye sonra vazgeçtim. Neden böyle birşey yapayım ki dedim. Ben araştırıp bulacaktım... Biraz araştırmaya istekli olun.

Birincisi ben yardim edicek arkadaslara sordum nutuk atan degil gelelim googleye gooogleye yazdim her sitede farkli lseylrt var linklrrin cogu arizali hatali oldugu icin ben forumdaki arkadaslara sormayi daha uygun gordum googleye yazicak olsaydim herseyi forumun ne anlami kaldi forum yardimladmak demek tartismak demek paylasmak demek anladin kardes yardimcida olamiycaksan akla ihtiyacim yok eyw

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
one s kullananları da alıyor musunuz ?
Alırız sorun olmaz böyle üyemiz mevcut.

- - - Eklendi - - -

Birincisi ben yardim edicek arkadaslara sordum nutuk atan degil gelelim googleye gooogleye yazdim her sitede farkli lseylrt var linklrrin cogu arizali hatali oldugu icin ben forumdaki arkadaslara sormayi daha uygun gordum googleye yazicak olsaydim herseyi forumun ne anlami kaldi forum yardimladmak demek tartismak demek paylasmak demek anladin kardes yardimcida olamiycaksan akla ihtiyacim yok eyw
Sakin ol kardeşim. İbrahim kardeşimin demek istediği hani çözümleri mevcut zaten bu forumda yada başka forumlarda demek istemiş. Yazıp konu açmak yerine araştırma yapabilirdin demek istemiş. Evet burası tartışma ve paylaşma platformu amaç yararlanmak ancak araştırıp çözüm bulamadığın konular için konu açsan daha iyi olur yanlış anlama. Bu arada ben henüz cihazımı rootlamadım ancak burdan bilgi alabilirsin.

Yine de bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım araştırıp saygılar...

• Beğen
Tepkiler: xPaSHax
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Böyle bir tepki vereceğini bildiğim için yanlış anlama vs. yazdım ama nafile. Herkes saldırı moduna geçip gard alıyor. Sadece biraz tembelliğe kaçtığını vurgulamak istemiştim. Neyse umarım sorununu çözersin...

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Alırız sorun olmaz böyle üyemiz mevcut.

- - - Eklendi - - -

Sakin ol kardeşim. İbrahim kardeşimin demek istediği hani çözümleri mevcut zaten bu forumda yada başka forumlarda demek istemiş. Yazıp konu açmak yerine araştırma yapabilirdin demek istemiş. Evet burası tartışma ve paylaşma platformu amaç yararlanmak ancak araştırıp çözüm bulamadığın konular için konu açsan daha iyi olur yanlış anlama. Bu arada ben henüz cihazımı rootlamadım ancak burdan bilgi alabilirsin.

Yine de bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım araştırıp saygılar...
tesekkur ederım dostum neyse bana konusma ters geldı sandım ondan tepkı verdım saolasın

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Saol Uğur'cum hoşgeldiniz ekliyorum hayırlı olsun şimdiden :) Kulüpte genelde Tegra 3 oyunları paylaşılır ancak sadece apk si paylaşılmış dosyalar One S te çalışır saygılar davetiyenizi gönderiyorum :)

- - - Eklendi - - -

verdıgın lınktekı konuyu arastırmıstım ben ama asıl dosyayı ındıremıyorum orda tıkandım bende =)
Buyur üstadım daha güncel ve sorunsuz indirilebilir :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
çok teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Saol Uğur'cum hoşgeldiniz ekliyorum hayırlı olsun şimdiden :) Kulüpte genelde Tegra 3 oyunları paylaşılır ancak sadece apk si paylaşılmış dosyalar One S te çalışır saygılar davetiyenizi gönderiyorum :)

ama daha eklenmemişim kulübe :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Eklendin kardeşim pc den gir kabul et ve bak :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye

- - - Eklendi - - -

Buyur üstadım daha güncel ve sorunsuz indirilebilir :oke:

saol kardesım yalnız ılk lınktekı dosyayı dun ındırdım gece 573 mb dosya senın sımdı verdıgın 35 mb ılgınc degılmı ? bı sorun olmasın

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
saol kardesım yalnız ılk lınktekı dosyayı dun ındırdım gece 573 mb dosya senın sımdı verdıgın 35 mb ılgınc degılmı ? bı sorun olmasın
İlkini nasıl indirdin bugün indiremedim dedin baktım ben silinmişti galiba :hmmm Onu indirdiysen onu yükle zaten :oke:

8esco5

Üye
arklar merhaba aranıza katılabilrmiyim bnde ama benim one x wi-fi sorunlu :)

fuko08

fuko08

Üye
One x

- - - Eklendi - - -

One x son güncelleme sinde oyunlarda yanda ki 3 noktalı tuşu kaldırabilme imkanı sunmuş acaba doğru mu bu haber?

Üst Alt