Mobilator
Emekli Yönetici
alınıyor. 1 kişi var hatta.one s kullananları da alıyor musunuz ?
alınıyor. 1 kişi var hatta.one s kullananları da alıyor musunuz ?
Yanlış anlama ama artık bu tip şeyler hakkında onlarca konu var. Orjinal Roma dönme yazınca google 100 tane konu bulursun. Sorun olunca direkt konu açılıyor. Oysa ki 10 dk lık bir araştırma sonucu bulacaksın. Ben o konuna yazacaktım şurdan şurdan girip diye sonra vazgeçtim. Neden böyle birşey yapayım ki dedim. Ben araştırıp bulacaktım... Biraz araştırmaya istekli olun.
Alırız sorun olmaz böyle üyemiz mevcut.one s kullananları da alıyor musunuz ?
Sakin ol kardeşim. İbrahim kardeşimin demek istediği hani çözümleri mevcut zaten bu forumda yada başka forumlarda demek istemiş. Yazıp konu açmak yerine araştırma yapabilirdin demek istemiş. Evet burası tartışma ve paylaşma platformu amaç yararlanmak ancak araştırıp çözüm bulamadığın konular için konu açsan daha iyi olur yanlış anlama. Bu arada ben henüz cihazımı rootlamadım ancak burdan bilgi alabilirsin.Birincisi ben yardim edicek arkadaslara sordum nutuk atan degil gelelim googleye gooogleye yazdim her sitede farkli lseylrt var linklrrin cogu arizali hatali oldugu icin ben forumdaki arkadaslara sormayi daha uygun gordum googleye yazicak olsaydim herseyi forumun ne anlami kaldi forum yardimladmak demek tartismak demek paylasmak demek anladin kardes yardimcida olamiycaksan akla ihtiyacim yok eyw
Birincisi ben yardim edicek arkadaslara sordum nutuk atan degil gelelim googleye gooogleye yazdim her sitede farkli lseylrt var linklrrin cogu arizali hatali oldugu icin ben forumdaki arkadaslara sormayi daha uygun gordum googleye yazicak olsaydim herseyi forumun ne anlami kaldi forum yardimladmak demek tartismak demek paylasmak demek anladin kardes yardimcida olamiycaksan akla ihtiyacim yok eyw
tesekkur ederım dostum neyse bana konusma ters geldı sandım ondan tepkı verdım saolasın
Alırız sorun olmaz böyle üyemiz mevcut.
- - - Eklendi - - -
Sakin ol kardeşim. İbrahim kardeşimin demek istediği hani çözümleri mevcut zaten bu forumda yada başka forumlarda demek istemiş. Yazıp konu açmak yerine araştırma yapabilirdin demek istemiş. Evet burası tartışma ve paylaşma platformu amaç yararlanmak ancak araştırıp çözüm bulamadığın konular için konu açsan daha iyi olur yanlış anlama. Bu arada ben henüz cihazımı rootlamadım ancak burdan bilgi alabilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yine de bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım araştırıp saygılar...
tesekkur ederım dostum neyse bana konusma ters geldı sandım ondan tepkı verdım saolasın
verdıgın lınktekı konuyu arastırmıstım ben ama asıl dosyayı ındıremıyorum orda tıkandım bende =)
Rica ederim her zaman dostum.
alınıyor. 1 kişi var hatta.
sizi Tarık beye yönlendireyimbenim de bu salı one s geliyor da alır mısınız beni ?

Saol Uğur'cum hoşgeldiniz ekliyorum hayırlı olsun şimdidenValla iyi olurdu![]()
Kulüpte genelde Tegra 3 oyunları paylaşılır ancak sadece apk si paylaşılmış dosyalar One S te çalışır saygılar davetiyenizi gönderiyorum 
Buyur üstadım daha güncel ve sorunsuz indirilebilirverdıgın lınktekı konuyu arastırmıstım ben ama asıl dosyayı ındıremıyorum orda tıkandım bende =)

Saol Uğur'cum hoşgeldiniz ekliyorum hayırlı olsun şimdidenKulüpte genelde Tegra 3 oyunları paylaşılır ancak sadece apk si paylaşılmış dosyalar One S te çalışır saygılar davetiyenizi gönderiyorum
ama daha eklenmemişim kulübe
Saol Uğur'cum hoşgeldiniz ekliyorum hayırlı olsun şimdidenKulüpte genelde Tegra 3 oyunları paylaşılır ancak sadece apk si paylaşılmış dosyalar One S te çalışır saygılar davetiyenizi gönderiyorum
- - - Eklendi - - -
Buyur üstadım daha güncel ve sorunsuz indirilebilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlkini nasıl indirdin bugün indiremedim dedin baktım ben silinmişti galibasaol kardesım yalnız ılk lınktekı dosyayı dun ındırdım gece 573 mb dosya senın sımdı verdıgın 35 mb ılgınc degılmı ? bı sorun olmasın
Onu indirdiysen onu yükle zaten 
Tabi ki ekliyorum hemenarklar merhaba aranıza katılabilrmiyim bnde ama benim one x wi-fi sorunlu![]()
Davetiyenizi kabul edip kulübe bakabilirsiniz 
Eklendin kardeşim pc den gir kabul et ve bak![]()

Sende sağ olÇok sağol kardeş![]()