Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

blackcreak

blackcreak

Üye
benidee yazzz :D

Shadowman07

Shadowman07

Üye
arkadaşlar sattığım one x cihazda konuşma sırasında şebeke gitmesi sorunu var siz hiç böle bir şeyle karşılaştınızmı?

nibiruali

Üye
benide eklermisin üstat

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Uruloki araştırmış. Cihaz WCDMA modundaymış. GSM/WCDMA Otomatik yapınca çekim sorunu düzeliyormuş..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
3g den olduğu malum sanırım turkcellbe gittim onlarda aynı şey söyledi fakat vodafone da yapmiyor aynı şeyi

qwertuy1234

Üye
benide ekleyin :D

krazy

krazy

Üye
burdaki bütün one x kullanıcıları 2,000 tl ye aldı bunu ya çok pahalı geliyo bana bu telefon ama bu kadarda çekici normalinden daha düşük fiyata veren siteler var güvenemiyorum ..

betoner

betoner

Üye
Siteyi bilmem ama 1900 TL 12 taksitle Turkcell'den almıştım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben s2 alacaktım one x gördüm 1200 liraya bunu alalım dedim babama. O zaman birikmiş 700 liram vardı. Babam bi araştırayım dedi. Bi gün bi baktım almış timin birinden. Bana dediki:al istediğin oldu sonra bana 400 lira daha vereceksin ve bi daha telefon lafı etmeyeceksin dedi. Bende baba yurtdışı alsak ucuzdu dedim. Oda yok o sonra dert açar başımıza olmuşken düzgün olsun dedi. Aldık işte. Bu paranın 1100 lirasını ben laptop için biriktirdiğim paradan verdim ve memnunum :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Ben s2 alacaktım one x gördüm 1200 liraya bunu alalım dedim babama. O zaman birikmiş 700 liram vardı. Babam bi araştırayım dedi. Bi gün bi baktım almış timin birinden. Bana dediki:al istediğin oldu sonra bana 400 lira daha vereceksin ve bi daha telefon lafı etmeyeceksin dedi. Bende baba yurtdışı alsak ucuzdu dedim. Oda yok o sonra dert açar başımıza olmuşken düzgün olsun dedi. Aldık işte. Bu paranın 1100 lirasını ben laptop için biriktirdiğim paradan verdim ve memnunum :D
Ne güzel aynı benim babam gibi :tebessüm:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
:no: isim yada sıfat vermedimki.

Üst Alt