One x icin 4.2.2 dagitilmaya baslandigi soyleniyor kontrol edebilir misiniz?
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi.
evet başladı şu an için arhd ve maximums romlarıda custom olarak yayındaki tamamen resmi yazılım üzerine kurulular
Maximus u cikar cikmaz indirdim zaten orjinale donemiyorum suan o yuzden sormustum
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi.
Hocam telefonun rotlu ise maximus veya arhd rom atıp kendin bak.benim görüşlerime gelecek olursak. Daha sade bir rom olmuş widget açısından.ram kullanımı düşmüş,telefon daha bi hızlanmış.görsellik güzelgeldi bana.wifi bana biraz ağır geldi bunun yanında tel kapalıyken bağlantıları kapatması hoşuma gitti.arkadaşlar merhaba
sense 5 güncellemesi nasıldır artıları eksileri nelerdir biraz bilgilendirirmisiniz acaba.hatta mümkünse bir kaç ekran görüntüsü koyabilirseniz mutlu olurum.çünkü internetteki videolarda sense 5 li one x pek hoşuma gitmedi.ekran görüntüsü hava durumu felan pek beğenmedim birde desire x kullanırken jelly bean güncellemesi ile beats audio sorunu,takılma ve kasmalar meydana gelmişti o yüzden telefonu değiştirmiştim.biraz daha araştırma yapınca aşırı derecede şarj yediğinden şikayetçi bazı arkadaşlar sizlerdede şarj sorunu varmı eğer öyle ise geçmeye hiç gerek yok çünkü bu halde bile 1 gün gidiyor şarj
Hocam telefonun rotlu ise maximus veya arhd rom atıp kendin bak.benim görüşlerime gelecek olursak. Daha sade bir rom olmuş widget açısından.ram kullanımı düşmüş,telefon daha bi hızlanmış.görsellik güzelgeldi bana.wifi bana biraz ağır geldi bunun yanında tel kapalıyken bağlantıları kapatması hoşuma gitti.
Hocam şuan eski surume döndüm.demekki sense 5ten geriye dönüş varmış.telefon rotsuz muendişemi anlamışsıznızdır umarım sizden rica etsem bir kaç ekran görüntüsü ekleyebilirmisiniz acaba?
Hocam şuan eski surume döndüm.demekki sense 5ten geriye dönüş varmış.telefon rotsuz mu
biraz bekleyin baktınız gelmedi sense 5 li rom atarsınız güzel bi şekilde kullanırsınız telefonunuzu...selam arkadaşlar ben yurtdışından 0ne x aldım. 2 ay sonra kapandı. bende imeisini kırdırdım. acaba bu güncelleme bana da gelir mi, bi sıkıntı olur mu?
şu durumda bile neredeyse bir günü zor çıkartıyor kaldıki şikayet edenler 5-6 saatten bahsediyor işim dolayısıyla bir. Günde 2kere şarj yapmam mümkün değil bende bu yüzden yüklemekten vazgeçtimŞarj süresi azaldı ama memnunum ben.