Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
Kolay qelsin öncelikle arkadaşlar. BEn yeni HTC one X + kullanıcısıyım.

Bu android oyun bölümünde olan oyunları calıstıramıyorum... Rica etsem biri bana HTC one X + plusda calısan oyunları listeleme ve hatta mümkünse linkleri yollayabilme imkanı varmı acaba şimdiden teşekkürler :)

Sende antutu sonucunu yazsana :-) hoşgeldin aramıza :-)

emreli01

emreli01

Üye
Htc bölümü çok cansız aslında :-)

oqano

oqano

Üye
Arkadaşlar kız arkadaşımın HTC One X telefonu var üst ekran açma tuşunu kullanmadan Ses açma tuşunu kullanarak veya başka bir şekilde bir program vs var mı ? Bende T20 var ona "fix broken power button" programını yükledim gayet memnunum acaba böyle bir program var mı ? One X için ?

crazynail1

Üye
Benide ekleyin :) benimki plus ama liste başınamı yazacaksınız ne yapacaksınız .p

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
:ehe :ehe :ehe

tekilhan21

Üye
Merhaba arkadaşlar imei değişmiş one x otomatik güncelleme olabilirmi? şu anda en son sürümünde, fakat ileride çıkacak güncelleme için sordum.

emreli01

emreli01

Üye
emreli01

emreli01

Üye
Yurt dışı cihaz olduğu için :)

Benimde telfon yurt dışından geldi uluslar arası garantili olduğu için burda geldikten 1 ay sonra kvk ya verdim anakart ve ekranı değişim oldu böylelikle hem imei değişti hemde türkiye telefonu oldu tabi imei kayıtlı şimdi ben bu telefona root veya rom işlerine kalksam İmei de sorun olurmu ??

tekilhan21

Üye
Benimde telfon yurt dışından geldi uluslar arası garantili olduğu için burda geldikten 1 ay sonra kvk ya verdim anakart ve ekranı değişim oldu böylelikle hem imei değişti hemde türkiye telefonu oldu tabi imei kayıtlı şimdi ben bu telefona root veya rom işlerine kalksam İmei de sorun olurmu ??
Ben telefonumun imei sorgulattığım zaman nokia mobile çıkıyor, daha detaylı aradım ime no hangi telefona ait diye, nokia e71 çıkıyor, sende bir araştır.

emreli01

emreli01

Üye
Ben telefonumun imei sorgulattığım zaman nokia mobile çıkıyor, daha detaylı aradım ime no hangi telefona ait diye, nokia e71 çıkıyor, sende bir araştır.

Ama benim imei kvk değiştirdi hem nerden öğreniliyor hangi telefona ait olduğu imei in ??

Üst Alt