Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

tekilhan21

Üye

matrix1981

matrix1981

Üye
bende one x kullanıyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yeni üyelerimiz eklendi hoşgeldiniz :)

crazynail1

Üye
Bende one x plus kullanıcısıyım :-)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

fernoke

Üye
arkadaşlar htc one gibi 4.2.2 güncellemesi ile htc one x beats audionun normal hoparlör de aktif olacak mı bunla ilgili bilgi var mı çünkü htc one da bu özellik aktif oluyorken htx one x/x+ olmamakta ve bu durum üzücü

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Benide ekleyebilirsin kardeşim samsung dan HTC ye One modeliyle geçiş yaptım :)

harunkoch

harunkoch

Üye
Beni de ekleyiniz htc öne la geldim

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar htc one gibi 4.2.2 güncellemesi ile htc one x beats audionun normal hoparlör de aktif olacak mı bunla ilgili bilgi var mı çünkü htc one da bu özellik aktif oluyorken htx one x/x+ olmamakta ve bu durum üzücü
aynen bende çok merak ediyorum ve bu 4.2.2 ne zaman gelecek Bilgisi olan varmı ????????

fernoke

Üye
Ağustos ortalarında one x/x+ gelecek bu yeni guncellemeyle Htc one pil ömrü baya artiyor.benim merak ettiğim normal ses çıkışında beats audio aktif olacak mı?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Benide ekleyin htc one x kullanicisiyim

haaluuk54

Üye
one x kullanıyorum bende

cagrialdemir

Üye
Arkadaşlar benim One X 'ten bazen tık tık diye ses geliyor. Bazen bir kere bazen üst üste birkaç kere yapıyor bunu . Ve bu durum sıkıntı doğurmaya başladı . Bunun sebebini ya da çözüm yolunu bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Bi de bazen bi siteye tıkladığım zaman girmiyor. her şey normal görünüyor ancak siteye girmiyor. bi süre sonra kendi kendine giriyor. yahut mobil şebekeyi kapatıp açıyorum düzeliyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Şimdiden teşekkür ederim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye

One da boomsound hoparlörler oldugu icin beats devreye giriyor one x modellerinde olacagini sanmiyorum. Kernel yukseltilir sense 5 blinkfeed zoe falan gelir baska bisi olmaz.

YOUSOFE

Üye
this is one x :D

crazynail1

Üye
One x plus için Tayvan da 4.2.2 güncellemesi gelmiş arkadaşlar.Benim telefonda klon imei var güncellersem imei silinirmi acaba?

yellowmagic

Üye
şu gelecek güncellemede one x in ahize sesini arttırsınlar başka birşey istemmiyorum

epts

epts

Üye
Maximus Rom 4.2.2 ve sense 5 çıktı bilginize. Ram kullanimi com yi 506 mb kullanımda şimdi.

Üst Alt