DreaMagiC
Üye
Tabi ki ekliyorum gelen davetiyeyi kabul edip kulüpten yararlanabilirsinizbenide kulübe eklermisin

Bizde bekliyoruz güncellemeyi bakalım sonuç ne olucak. Yakında 4.0.4 geliyor cihazlara haberi çıktı bilginize. AT&T mallarına geldi bileBen de geçen hafta itibariyle HTC One X kullanıcıları arasına katıldım.
Telefon batarya süresi dışında tek kelimeyle kusursuz. Batarya süresi tüm smartphone'larda maalesef pek farklı değil. İlk iş tüm güncellemeleri yaptım.Şimdi merakla Jelly Bean güncellemesinin gelmesini bekliyorum. Bu arada beni de kulübe eklerseniz sevinirim.
Kulüp davetiyesi gönderiyorum kabul edip kulüpten yararlanabilirsiniz 
Ücretsiz şekilde yaparlar mı bilmiyorum yurt dışı mal olduğu için. Ama bu hata 4.0.4 yazılımıyla giderilecek deniyordu bence bekleyin güncellemeyi bir aya kalmaz gelir. O zaman bakarız çaresine düzelmezses.a. bende 2 hafta önce one x geçtim yalnız one x in meşhur wifi problemi bana denk geldi çok can sıkıcı bir durum kimileri yazılımsal diyor kimileride donanımsal arıza diyor hatta youtube da bu problemle ilgili bir video izledim benim cihaz yurt dışı acaba htc servisinde yaptırabilirmiyim yardımcı olurlarmı?

Ekliyorum hoşgeldinizBeni De Ekleyebilirsiniz![]()
Kulüp davetiyenizi kabul edip, kulüpten yararlanabilirsiniz 
Ekliyorum hoşgeldiniz. Kulüp davetiyenizi kabul edip, kulüpten yararlanabilirsinizBeni de ekleyebilirsiniz

Telefon ne kadar çekiyor hocam wifi deyken ? Mobil Şebekesini kapalı konumda tutun ve ayarlardan wifi ye girip seçeneklerden gelişmişe girin, burdan "En iyi Wi-Fi performansı" seçeneği basın ve açın bir de öyle deneyin lütfen...Bahsi geçen WiFi problemi ne gibi bir sıkıntı yaşatıyor? Ben de WiFi problemi yaşıyorum bunun için sordum. Telefon WiFi ile bağlıyken 1-2 sn'lik kopma yaşıyor o sırada 3g bağlantıya geçiyor daha sonra tekrar wifi ağına bağlanıyor. Bu böyle sabah kadar onlarca defa hatta 100 defa gerçekleşti.