HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

serif55

Üye
Olduysa rica ederim hocam başka ayar yeride yok zaten
Buldum nasil oldugunuEger yurtdisindan double dip hard shell kilif alan olursa bana da bir fazla alabilir mi gittigidiyor uzerinden satin alabilirim 100tl cok geliyor yurt disindan 30-40 tlye almak varken
Kardeşim double dip hardshell kapağını ben vodafone bayisinden 50 tl ye almıştım 3 ay önce daha doğrusu özel olarak getirttirmistim sizde bi sorun avea olur turkcell olur vodafone olur
Not : aldığım yer istanbul trump towers vodafone bayisiydi

Akhtoher

Üye
Eyvallah kardeşim kapandı titreşim

eshot96

Üye

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Sevgili One kullanicilari, bu sarkiyi cihazinizda son ses dinleyin derim. O keyif baska yerde yoktur inanin

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: delihikmet, blacktalon ve Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar HTC One ekrana hızlı bir şekilde 3 kez dokununca yakınlaşma oluyor ya bunu nasıl iptal edebilirim?

2 kez dokunmayla yakinlasma mi bahsettigin

Htc one'da rootsuz calisan oyun .apk dosyalari lazim eger elinde calisani varsa link atacak var mi su oyunlari;
1)Modern combat 3 ve 4
2)nova 2 ve 3
3)Gta 3 ve vice city
4)Ganstar serisinin son oyunu
Bazi oyunlarin apklerini kurunca siyah ekran kaliyor calismiyor yada sd downlad etmiyor bana saglam root gerektirmeyen lazim

mkiran

Üye
Arkadaşlar bende alalı 15 gün oldu çok memnunum telefondan adamlar yapmış en iyisi aksesuar sitesi hangisi size göre bununla ilgili ?

Arkadaşlar bende alalı 15 gün oldu çok memnunum telefondan adamlar yapmış en iyisi aksesuar sitesi hangisi size göre bununla ilgili ?
Amazon,ebay, aliexpress(cin sitesi) ama paypal hesabi gerek bunlar icin bende olsa alacam birseyler ama yok

Su konu ust konu olsada rahatlasak

Tepkiler: nsren
Ya benim tel pc ye bağlanmıyor htc sync hata veriyor hata şöyle "Warning: Device is unavaible. Please reconnect your device " bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin 2 gündür çözemedim.

Ben de bu hafta aldim gerçekten şahane bir telefon mükemmel bir tasarımı var

Tepkiler: nsren