Hızlı TBuilder speedTBLD v1.1 By_[C_e_M_a_L] kalitesiyle cepte temayap

Sponsorlu Bağlantılar

cemal333

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar TBuilder'i hızlandırdım 11.37 saniye ile 12.28 saniye arasında temanızı oluşturuyor. düz hesap 10 dakika diyelim arkadaşlar tabi programın hızı sizin kullanacağınız iconların boyutuna ve cihazımızın hızına göre değişir ama sadece arada saniyeler oynar neden 2.0 versiyonu değilde v1.1 versiyonu hızlandırdım.? Çünkü Normalde en hızlı en sade v1.1 versiyonu olduğunu + en iyi sonucun bu versiyonu vereceğini düşündüğüm için bu versiyonu seçtim 2.0'da ne zaman hızlandırırım bilmiyorum. TBuilder'le çok fazla zaman kaybettim artık TBuilder'le uğraşmak istemiyorum ama siz isterseniz hızlandırabilirsiniz nasılmı.? speedTBLD v1.1 versiyonu incelediğinizde anlayacaksınız çok kolay bi mantıkla hızlandırılmıştır ama yinede bi sorunuz olursa mail adresime beklerim elinden geldiği kadar yardım edeceğimden emin olabilirsiniz. TBuilder versiyonlarının şuana kadar en hızlısı speedTBLD v1.1'dir arkadaşlar
Yine incelemeniz içinde içine bu programla en son yaptığım temamı ekledim incelerseniz daha kaliteli temalar yapabilirsiniz. v1.1 versiyonun bir özelliği daha var arkadaşlar bu uygulamayla oluşturacağınız temalar telefonunuzu yavaşlatmaz + çok güzel icon değişikliği yaptım diğer versiyon 2.0'la oluşturduğunuz temalar çok fazla icon kullanıldığı için telefonunuzu farkedilir derecede yavaşlatır + ram'mınızı düşürür.

DIKKAT; lütfen aşşağıdaki dosyalardan telefonunuza uygun olanını yükleyin örnek;telefonunuz 6600 ise maxımum telefon hafızanız 6mb aşşağıda telinize uygunu yoksa aşşağıdaki dosyalardan maxımum telefon hafızamızı geçmeyen dosyayı yukleyin aksi takdirde telefon hafızanız tümüyle dolarsa telefonunuzun orjinal ve diğer programları açamaz yani kullanılamaz duruma gelebilir böyle bi sorunla karşılaşırsanızda *#7370# yazarak soft format atmanızı tavsiye ederim

yüklemeden önce indireceğiniz dosyaya göre telefon hafızasında 6,7 ve 12mb boş hafıza ister

tel. hafızasında yüklemeden önce 6mb boş hafıza ister uyumlu tel. örn; 6600

tel. hafızasında yüklemeden önce 7mb boş hafıza ister uyumlu tel. örn; 6670

tel. hafızasında yüklemeden önce 12mb boş hafıza ister uyumlu tel. örn;n70,n72

hiçbir sitenin reklamını taşımamaktadır.

emeğime saygı duyuyorsanız lütfen kendi adınızla yayınlamayın

linkler yenilenmiştir arkadaşlar güle güle kullanın 6 veya 7 mb dosyaları indiren arkadaşlar 12 mb olan dosyayıda indirsinler çünkü dosyanın boyutu küçüldükçe içindeki iconlarda azalmaktadı 12 mb olan dosyayıda indirirseniz sizdekilerle yeer değiştirerek kullanabilirsiniz bu arada açıklamayı unutmuşum gerçekten 11 le 12 dakkikarasında oluşturuyormu diye denemek isteyen arkadaşlar olursa lütfen başka bi cihazın satiyle süre tutsunlar çünkü tbuilder in tüm versiyonlarının saati 1.5 dakika falan ilerde gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Trackmania, punqermojo, M.F.E ve 12 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.:oke:

dada21

dada21

Üye
teşekkürler

maniak31

Üye
linkler ölü

cemal333

Üye
    Konu Sahibi
linkler yenilenmiştir arkadaşlar sizleri bu kadar beklettiğim için özürdilerim

yunus3787

yunus3787

Üye
kardeş 6600'ın linki çalışmıyor...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
bunun o luncherdan pek farkı yok ben bütün iconları değiştirmek istiorumm okyy

İmparatore

İmparatore

Üye
kardes linki yenilersen sevinirim

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
rapidshare olmayan bi link koyarmısın benim için 6600 olanı şimdiden sağol:oke:

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
rafik 6630 a yüklenmiyor hafıza dolu diyo ama 9 mb boş hafıza var

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım 6630 da yüklenmiyor tlf hafızası boş oldugu halde yardımcı olursan sevinirim

yunus3787

yunus3787

Üye
teşekkürler...

handi95

handi95

Üye
kardes bende 6670tbuilder 2.0 cok yavas ama iconlari iyi helal olsun iconlari degisdirme sadece hizi yukselt:oke:

dj_dragonaga

Üye
beyler 6670 için yazanı çalışmıyor benden sölemesi denemeyin boşuna...:S

--------------- Ekleme ---------------

6670 için yazan program çalışmıo beyler bilesiniz....

cimican

Üye
teşekürler
adaş

kemoo52

Üye
arkadaşım bu pro açılmıyo belki 10 defa yükledim tlf n72 herdefasında aynısı oluyo ekranda var ama kendi yok ne işş

300spartalı

300spartalı

Üye
ellerine saglık kardeş güzel olmuş
:oke:

cimican

Üye
teşekürler :sn:

abdulbaki123

abdulbaki123

Üye
arkadaşım bu pro açılmıyo belki 10 defa yükledim tlf n72 herdefasında aynısı oluyo ekranda var ama kendi yok ne işş

arkadaş sen de modül pack yoktur belki ondan çalışmıyordur belkide onları yüklede dene bide.

yaw bu linklerde mi sorun var bende misorun var tıklıyorum linke bekleyip duruyo açmıyo öylece duruyor bi kontrol edip cevap versen çok iyi olacak

enka

enka

Üye
kardeş link ölmüş bi baksan inmiyor

Üst Alt