Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
4 gün sonra konuya anlatım ekliyeceğim tabletler ve talentler ile ilgili. Belki büyük çaplı bir çalışma ile tüm heroların detaylı başlangıç yerlerinini temlerini ve final durumunu anlatabilirim

fusion35

Üye
Suan giremiyorum oyuna, varmi ayni sorunu yasayan?

fusion35

Üye
Suan giremiyorum oyuna, varmi ayni sorunu yasayan?

Aksamki sorunum hala devam ediyor. Oyuna giriyorum ancak oynamak mumkun degil. Cok kasiliyor. Yeni eve tasindim. Ttnet i nakil yaptirdim. Onceki evde 3-4mb arasiydi hizim, simdi 5in uzerinde. Ping 18-20ms gibi cok iyi degerlerde. Ilk gun iyiydi ancak dun ve bugun cok kotu.
Genel bir sorundur ve duzelir diye unut ediyorum. Bende ise sorun kotu demektir.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun server ile alakalı. Gnel bir sorun

neksushot

Üye
Metin2 tarzı veya elder scrool tarzı oyunları çıkarmazlar böyle oyunlar çıkarırlar yanlız bu oyunu daha denemedim indiriyimmi googleden

fusion35

Üye
4 gün sonra konuya anlatım ekliyeceğim tabletler ve talentler ile ilgili. Belki büyük çaplı bir çalışma ile tüm heroların detaylı başlangıç yerlerinini temlerini ve final durumunu anlatabilirim

Yazini 4gozle bekliyoruz

suleymangok

Üye
Yazini 4gozle bekliyoruz

S.a beyler benim nick suleymangokdag daha once pro5 deyen arkadasla facebook da gorusmustuk.Bem devamli online birde sizin nicleri yazdigimda bi yazi cikiyo heralde online deilsinuz diyedir.bende en sona ekledim heraldw engelleme yeri ordan online yazarsa silip sizi eklicem.10 sene silkroad oynadim biraz tevrubem var online oyunlara Saygilar ..... ismim süleyman oyundaki nick suleymangokdag

fusion35

Üye
S.a beyler benim nick suleymangokdag daha once pro5 deyen arkadasla facebook da gorusmustuk.Bem devamli online birde sizin nicleri yazdigimda bi yazi cikiyo heralde online deilsinuz diyedir.bende en sona ekledim heraldw engelleme yeri ordan online yazarsa silip sizi eklicem.10 sene silkroad oynadim biraz tevrubem var online oyunlara Saygilar ..... ismim süleyman oyundaki nick suleymangokdag

Benim nick te; onurdemir0014

stoch94

Üye

Merakla bekliyoruz.Bi de bende elemental lord var onla oynama taktikleri bi de son itemlerini alabilir miyim?Tesekkurler simdiden.

suleymangok

Üye
Suan itibariyle guild kurdum arkadaslar maxicep uyesi olanlar gelecektir guildimizin ismi Osmanli_TR

suleymangok

Üye
https://m.facebook.com/#!/profile.php?id=510284429026539&__user=100004295523519

İbrhmblkbsi

Üye
Beyler canin az kaldığında beyaz yuvarlak kalkan gibi birşey oluyor ya sanırım tabletten yapıyorlar detaylı bir anlatım yapabilecek varmi nasıl yapıyoruz ..
Oyundaki adım ibrhmblkbsi level 40

buRceee

Üye
beni de guild e alır mısınız 24 level im 7 heroyu cok cok ıyı bılıyorum bı eksıgım guild, ismim kumsaall :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Suleyman kardesim 1.konuda nickim var. Listem dolu oldugu icin seni ekleyememistim. Ayrica teledona yeni rom aticam arkadaslar 1 2 isim var. Hemen arkasinda musait olunca ssler ile bir video hazirlayabilirim.
Elemental de oncelik herkes gibi el cirpma yani 2.skill olmasin.
1.skilii fulle ve 3.skili fulle. 2.ye hic verme.
Surekli tuzaklari yollarin ortasina ya da kacacagin yerlere koy. Adamlar alisirsa tuzaklarina yolu kenarindaki duvarlara vitisik koy. Adamlar birdaha sana yaklasamaz iyi kesersen. Itenlerini birazdan yazarim 2 tane mode aracim var onlari toplamakla nesgulum

- - - Eklendi - - -

Gencler guild kurdum 40lvl veya 20+ ama ciddi pro oynamaniz gerekli.

- - - Eklendi - - -

Gerci guildi kurali 3 hafta oldu hala prolari topluyirum.

fusion35

Üye
Beyler canin az kaldığında beyaz yuvarlak kalkan gibi birşey oluyor ya sanırım tabletten yapıyorlar detaylı bir anlatım yapabilecek varmi nasıl yapıyoruz ..
Oyundaki adım ibrhmblkbsi level 40

Ayni sorunu cevabini bende ariyorum. Adamlar son saniye fanus yapip kurtariyorlar. Beni kesincede isi kolaylasiyor heriflerin.

Birde talent dagilimini nasil yapsam iyidir?
Chamelon, elf, lut hiran ve o mor olan mage (ismini unuttum iyimi :) ) genelde kullandigim herolar.

osmanbaba00

Üye
TABLET NASIL YAPILI ISTE CEVAP
Biraz uzun oldu biliyorum fakat sonuna ladar okuyup duzgunce yaparsaniz cok kolay simdiden kolay gelsin konuyu telden yazdim bu yuzden resim yok kusura bakmayin

NOT OYUNDA 26LWL IM DEBRONE KULLANIYORUM NICK osmanbaba00 eklersenizde sevinirim

arkadaslar o tablet skilidir pasiftir shop bolumunden tablet kismina gelirseniz orada gorursunuz resmi bocek gibi birsey onu aliyorsunuz ana menuye donun tablet kismina basin karsiniza 3 slot cikacak biriciye basin ve acin zaten 500 yada 1000 paraya daha sonra aldiginiz tablet secin ve tableti yapmaya baslayin sag kosede MENAGEMENT yaziyo ona basip tabletin yanindaki kalem resmine tiklayin orada tableti gorecek ve altinda 4 bos slot goreceksiniz iste oralari doldurmaniz gerekiyor onuda shopta satilan item kisminda INSCRIP den alacagiz fakat her tabletin olusumu farklidir tanletlerde order ve chaos enerjisi denkligi var du tablet bilgilerinde yazar ama kalkan kolaydir 4+4order(650+650) ve 4+4chaos(650+650) ye yaparsiniz
bu itemleride alinca tablet edit kismina geri donuyor veitemlerimizi tabletin altindaki 4 bosluga yerlestiriyoruz ustteki bar dengede ise problen yok 8-8order chaos olmali daha sonra tableti kilitliyor ve oyuna giriyoruz.hero secerken ortada tablet kismi var oraya basin ve tablet gorun iyi oynlar.Umarim yardimci olabilmisimdir anlamadiginiz yer icim buradan cevap atin yardimci olmaya calisirim...

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Yeni rom yukleyecegjm birazdan sinra da oyunu tekrar acicam.
Anlatim cok gecikmezse isim cikmazsa yarin ekleyebilirim. Ss lerle video yapmak istiyorum hangi pc programjni tavsiye edersiniz?