Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Yine kagax.
Aslında kagaxi skillerle kesmek lazım. Bu skilde ya çok güçlü vuracak ya da stun atıcak. Yani kagaxi ya debronee 1.skiliyle atlayıp 2k geçirip kesicek ya da elf hem stin aticak hem de görünmez olup onu kesicek.
Başka şekilde kagax kesilemez.

NovaThor

NovaThor

Üye
Beni kagaxla debronn kesemiyo 4. Skilli aciyom debronnun şu hertaraftan kesme skilli varya o cok fena vuruyo bende onu vurmadan 4. Skilli aciyom canim fulleniyo :D aklimda 3 karakter var kagax savair debrone hangisini alsam diye dusunuyorum. 15 bin altinim oldu.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Oyun yükleniyor. Birazdan girerim.

- - - Eklendi - - -

Heyt be ilk elimde 22-7 oynadım ama 5e1 :zzz: son anda baseme girdi cakallar.

NovaThor

NovaThor

Üye
Ekle beni. Nick masquereda beraber kasak.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bana pm. Yolla. Bide 10dkda bir foruma gir. Seni bekliyecem. Oyuna da gir oradan bakam dur :D

NovaThor

NovaThor

Üye
facemi ekle daha kolay anlaşıırız.

NovaThor

NovaThor

Üye
17.400 altinim oldu savaer mi alam kagax mi acilll :)

NovaThor

NovaThor

Üye
Savaer mi kagax mi aliyim yoksa para biriktirip debronn mu aliyim ?

cego71

Üye
Arkadaslar bende oynuyorum oyunu 39 lwl oldum ama bu aralar yeni bi koruma kalkani basiyo adamlar pempe balon seklinde tabletten yapiliyo heralde ama bulamadim bilen warsa yardimci olabilirmi

- - - Eklendi - - -

Savaer mi kagax mi aliyim yoksa para biriktirip debronn mu aliyim ?

Bence kendin neyi iyi oynuyorsan neyden daha çok zevk aliyorsan onu almalisin ben kagax sevmedigimden ve zevk almadigimdan debron ve elfle oynuyorum

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben savaer almadığim için içime oturdu. Keşke alaydim diyorum

NovaThor

NovaThor

Üye
Bende simdi kagax alirsam savaere kafam yatarsa :D

NovaThor

NovaThor

Üye
Para biriktiriyorum 19 bin altinim var debronn alcam :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Savaer iyidir candir. Bak ne yap biliyormusun? Sen oyunabgirecegin saati buraya yaz. Ben saat akşam 5 ile 10 arası dışarıdayim. Geri kalan her zaman açığım.
Faceden mesaj atarsan da direk gelirim.

NovaThor

NovaThor

Üye
Kardes gel simdi girek. Oyunda sana pm atiyorum cevap vermiyosun? 20 bin altin param var savaer mi alam debronn mu? Benim gozum debronn da :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Pm gitmiyor demek ki. Ben oda kuruyorum. 5e5te. İsmi Pro Türk

NovaThor

NovaThor

Üye
Kardes sms in varsa mesajlasak ozelden numarani gonder.

NovaThor

NovaThor

Üye
Kardes sms in varsa mesajlasak ozelden numarani gonder. Birde sorum alacak. Bazen ben adamlari kesecegim zaman adamlar bisi yapiyo heralde etrafinda kalkan olusuyo vurdugum islemiyo o nasil yapilacak?

fusion35

Üye
Arkadaslar bende oynuyorum oyunu 39 lwl oldum ama bu aralar yeni bi koruma kalkani basiyo adamlar pempe balon seklinde tabletten yapiliyo heralde ama bulamadim

Bende bu sorunun cevabini bekliyorum.

Sselim08

Üye
Arkadaşlar merhaba herkes kagaxtan bahsediyor. Kagaxı iyi bilen biri onu çok rahatlıkla devirebilir. 6 levelden sonra çıkan skilline yakalanmazsanız kagax iptal...

Goroshia yı tek geçerim. Kimse kullanmayı bilmediği ve tanımadığı için işim çok kolay....

Sselim08

Üye
Groshia yı tek geçerim. En güçlü herolardan biri tabi kullanmayı bilene. Skilleri çok kuvvetli.