GROLER
Üye
50lvl varmi ya en fwzla 40 degilmi?
elbette 40 lw den fazlası var
50lvl varmi ya en fwzla 40 degilmi?
elbette 40 lw den fazlası var
S.a bende ayni sikintidayim adminler IYI BILENLER SU TABLET ISINE BI EL ATSANIZ BUTUN AAYFALRI OKUDUM AMA TAM OLARAK ANLAMADIM MESELA bi tablet yaptim can dustugunde isinlanma basiyorsun ama bilirsiniz sonucta hep isinlanmak laazim bende normal bi yerde bassam bile onu kullaniyor..Bunun gibi sikintilar biraz bilgi LUTFEN...Pls....ismim süleyman oyundaki nick suleymangokdag....5392169872 Aleranol YARDIM
Tabletlerden mavi kalkan gibi olani alcaksin. 8 order 8 chaos tamamlayip yandaki hedef yani kitleme isaretine basicaksin. Pasif skildir tiklanmaz etmez. % 30un altina canin duserse kalkan devreye girer. Ama 2-3 dakikadan once tekrarlanmaz.
Tabletlerden mavi kalkan gibi olani alcaksin. 8 order 8 chaos tamamlayip yandaki hedef yani kitleme isaretine basicaksin. Pasif skildir tiklanmaz etmez. % 30un altina canin duserse kalkan devreye girer. Ama 2-3 dakikadan once tekrarlanmaz.
Cevabin icin cok saol.birde 6 saniye kaybolma die bir tas aldim 10 kaos enerjisi lazim 5-5 oda altin taslarda varmis nasil bulacaz onu
Birde adamlar baskasinin yanina isinlaniyor bu tabletlemi oluyor.
- - - Eklendi - - -
Birde kastetrigin kitabe koruyucu kitabemi
Evet koruyucu kitabe. Altin yazitlar icin oncelikle 4 bronzdan 1 gumus yapabiliyorsun. 4 gumustende 1 altin yapiyosun. Tabletlerin oraya gir, yonetime deguldw degistire gir ordan 4 gumusten 1 altin yaparsin. Kolay gelsin
Peki bu kitabeyi alsam koruyucu olani bronz taslardan hangisini almaliyim yani enerji ayarini tutturduktan sonra sence
Çok enteresan özellikler geldi ve oyuna para basan % 35 civarında yüksek bir avantaj ile başlayabilir oyuna. Ki böyle bir avantaj bende olsa muhtemelen rakip tanımam. Şahsen ben gameloftun bitmeyen para kazanma hırsı yüzünden bırakıyorum.
Ben 2-3 kez denemiştim hepsinde düzgün değildi oyun. Şuan nasıl? Geç buluyordu filan, atıyordu oyundan.
) iyi oynarım. Bir ara çift silahlı bir hero vardı onla da güzel oynarım da çok pahali. Ama kolay last hit yapıyordu. Hiç hatırlayamadım skillerini. Ama şuan oyun bende acaip kasıyor. Solo oynuyorum kasıyor, online oynuyorum oynatmıyor bile. Eskiden kasmıyordu şimdi çok kastı, telefonda çok uygulama yüklü ondan mı acaba 
Dota oynamaktan drow ranger diyecektim az daha, dark elf bilmemne ile ( okçu işte 950lik, fakirim ben) iyi oynarım. Bir ara çift silahlı bir hero vardı onla da güzel oynarım da çok pahali. Ama kolay last hit yapıyordu. Hiç hatırlayamadım skillerini. Ama şuan oyun bende acaip kasıyor. Solo oynuyorum kasıyor, online oynuyorum oynatmıyor bile. Eskiden kasmıyordu şimdi çok kastı, telefonda çok uygulama yüklü ondan mı acaba
![]()
Otunla ilgili hala çoğu şeyi hatırlıyorum ancak zevk vermiyor. Pcde lol ve smite var ve bu oyunun içine ettiler :S insanın doğal olarak isteği kalmıyor. Ancak 1 2 önceki mesajlarımda detaylı olarak hem anlattım enerji tablet olayını ve anlatanlar da var.
% 35 civarı dememin sebebi adam neredeyse istediği altın inscriptionslari yeni gelen deli tabletlere dayiyor 3 tablet +12 altin inscriptions demek parçalamak demek. Benim 3.slotu açmam 3 4 gün sürekli oynamak iken adam azıcık paraya açıyor. Para kazanmak için yırtınıyor gameloft. Ki para yatirsam da adamalri kolayca yenmek zevk vermeyecektir. Otun 5 ay önce mükemmel dengedeydi oynama süresine ve yeteneğe bağlıydı. Şimdi ise paraya ve paraua bağlı