Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alpegoo

Üye
ustalar bişi sorcam ben debronen kagax elf kulanıyorum genelde talentlerde hep fightera mi vermek gerekiyo? bide tablet yaptım ama ben canın düstügünde kalkan ile koruyan dan yapmak istiyorum onun için ne yapmam lazım?

byrech

Üye
Arkadaslar ben oyuna yeni basladım sizce hangi karakterleri kullanmalıyım ve kullanacağım karakterlere hangi itemleri almalıyım ?

Yardım ederseniz sevinirim

suleymangok

Üye
elbette 40 lw den fazlası var

S.a bende ayni sikintidayim adminler IYI BILENLER SU TABLET ISINE BI EL ATSANIZ BUTUN AAYFALRI OKUDUM AMA TAM OLARAK ANLAMADIM MESELA bi tablet yaptim can dustugunde isinlanma basiyorsun ama bilirsiniz sonucta hep isinlanmak laazim bende normal bi yerde bassam bile onu kullaniyor..Bunun gibi sikintilar biraz bilgi LUTFEN...Pls....ismim süleyman oyundaki nick suleymangokdag....5392169872 Aleranol YARDIM

- - - Eklendi - - -

S.a bende ayni sikintidayim adminler IYI BILENLER SU TABLET ISINE BI EL ATSANIZ BUTUN AAYFALRI OKUDUM AMA TAM OLARAK ANLAMADIM MESELA bi tablet yaptim can dustugunde isinlanma basiyorsun ama bilirsiniz sonucta hep isinlanmak laazim bende normal bi yerde bassam bile onu kullaniyor..Bunun gibi sikintilar biraz bilgi LUTFEN...Pls....ismim süleyman oyundaki nick suleymangokdag....5392169872 Aleranol YARDIM

Ve kac gundur ARSTIRMA YAPIYORUM SITELERDE BIRSEY BULAMADIM GOOGLE TRANSLATE den kendi sitesindeki bilgileri bile okdum ama anlamadim yanlis ceviriyo....

fusion35

Üye
Tabletlerden mavi kalkan gibi olani alcaksin. 8 order 8 chaos tamamlayip yandaki hedef yani kitleme isaretine basicaksin. Pasif skildir tiklanmaz etmez. % 30un altina canin duserse kalkan devreye girer. Ama 2-3 dakikadan once tekrarlanmaz.

suleymangok

Üye
Tabletlerden mavi kalkan gibi olani alcaksin. 8 order 8 chaos tamamlayip yandaki hedef yani kitleme isaretine basicaksin. Pasif skildir tiklanmaz etmez. % 30un altina canin duserse kalkan devreye girer. Ama 2-3 dakikadan once tekrarlanmaz.

Cevabin icin cok saol.birde 6 saniye kaybolma die bir tas aldim 10 kaos enerjisi lazim 5-5 oda altin taslarda varmis nasil bulacaz onu
Birde adamlar baskasinin yanina isinlaniyor bu tabletlemi oluyor.

- - - Eklendi - - -

Birde kastetrigin kitabe koruyucu kitabemi

fusion35

Üye
Cevabin icin cok saol.birde 6 saniye kaybolma die bir tas aldim 10 kaos enerjisi lazim 5-5 oda altin taslarda varmis nasil bulacaz onu
Birde adamlar baskasinin yanina isinlaniyor bu tabletlemi oluyor.

- - - Eklendi - - -

Birde kastetrigin kitabe koruyucu kitabemi

Evet koruyucu kitabe. Altin yazitlar icin oncelikle 4 bronzdan 1 gumus yapabiliyorsun. 4 gumustende 1 altin yapiyosun. Tabletlerin oraya gir, yonetime deguldw degistire gir ordan 4 gumusten 1 altin yaparsin. Kolay gelsin

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi oyun turkce falan karma olmus. Ben biraktim artik ye i harita turnuvalar falan sacmaladilar. Turnuvaya da bir girsem 36lvde 1.olur cikarim basit olay. Ama giremedim 1 turlu 1 saat yukluyor turnuva ekranini. Oyunun icine ettiler ya.belki okullar baslayinca binde 1 ihtimal tekrar baslarim.

suleymangok

Üye
Evet koruyucu kitabe. Altin yazitlar icin oncelikle 4 bronzdan 1 gumus yapabiliyorsun. 4 gumustende 1 altin yapiyosun. Tabletlerin oraya gir, yonetime deguldw degistire gir ordan 4 gumusten 1 altin yaparsin. Kolay gelsin

Peki bu kitabeyi alsam koruyucu olani bronz taslardan hangisini almaliyim yani enerji ayarini tutturduktan sonra sence

fusion35

Üye
Peki bu kitabeyi alsam koruyucu olani bronz taslardan hangisini almaliyim yani enerji ayarini tutturduktan sonra sence

8e 8 yapmak icin bronz yetermi bilmiyorum. Silver veya gold olsun mutlaka. Kalkan kullandigin icin; mantikli olan defans taslari almaktir.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Çok enteresan özellikler geldi ve oyuna para basan % 35 civarında yüksek bir avantaj ile başlayabilir oyuna. Ki böyle bir avantaj bende olsa muhtemelen rakip tanımam. Şahsen ben gameloftun bitmeyen para kazanma hırsı yüzünden bırakıyorum.

fusion35

Üye
Çok enteresan özellikler geldi ve oyuna para basan % 35 civarında yüksek bir avantaj ile başlayabilir oyuna. Ki böyle bir avantaj bende olsa muhtemelen rakip tanımam. Şahsen ben gameloftun bitmeyen para kazanma hırsı yüzünden bırakıyorum.

Nasil mesela ne alinca % 35 avantaj sagliyor. Adamlara daha oyun basinda 2 ye tek dalmamiza ragmen yikilmiyorlar ayni itemler herolar olmasina ragmen. Sebebi bu demekki

Invoke

Invoke

Üye
Ben 2-3 kez denemiştim hepsinde düzgün değildi oyun. Şuan nasıl? Geç buluyordu filan, atıyordu oyundan.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Dota oynamaktan drow ranger diyecektim az daha, dark elf bilmemne ile ( okçu işte 950lik, fakirim ben :D ) iyi oynarım. Bir ara çift silahlı bir hero vardı onla da güzel oynarım da çok pahali. Ama kolay last hit yapıyordu. Hiç hatırlayamadım skillerini. Ama şuan oyun bende acaip kasıyor. Solo oynuyorum kasıyor, online oynuyorum oynatmıyor bile. Eskiden kasmıyordu şimdi çok kastı, telefonda çok uygulama yüklü ondan mı acaba :hmmm

kanıkey

Üye
merhaba arkadaşlar.oyunda 38 levelim.tabletlerin nasıl kullanıldığını hala çözemedim.
biraz önce yorumları okudum kaos enerjisi ve taşlar gibi şeylerden bahsedilmiş .açıklarsanız sevinirim.eklemek isterseniz oyundaki nickim aybike1905

kanıkey

Üye
iyi günler arkadaşlar.ben oyunda 38 levelim tabletleri hala çözemedim. yorumlarda kaos enerjisi taşlar gibi şeylerden bahsedilmiş o konularıda açıklarsanız sevirim.eklemek isterseniz oyundaki nickim aybike1905

fusion35

Üye
Dota oynamaktan drow ranger diyecektim az daha, dark elf bilmemne ile ( okçu işte 950lik, fakirim ben :D ) iyi oynarım. Bir ara çift silahlı bir hero vardı onla da güzel oynarım da çok pahali. Ama kolay last hit yapıyordu. Hiç hatırlayamadım skillerini. Ama şuan oyun bende acaip kasıyor. Solo oynuyorum kasıyor, online oynuyorum oynatmıyor bile. Eskiden kasmıyordu şimdi çok kastı, telefonda çok uygulama yüklü ondan mı acaba :hmmm

Telefon ne kullaniyorsun

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Otunla ilgili hala çoğu şeyi hatırlıyorum ancak zevk vermiyor. Pcde lol ve smite var ve bu oyunun içine ettiler :S insanın doğal olarak isteği kalmıyor. Ancak 1 2 önceki mesajlarımda detaylı olarak hem anlattım enerji tablet olayını ve anlatanlar da var.

% 35 civarı dememin sebebi adam neredeyse istediği altın inscriptionslari yeni gelen deli tabletlere dayiyor 3 tablet +12 altin inscriptions demek parçalamak demek. Benim 3.slotu açmam 3 4 gün sürekli oynamak iken adam azıcık paraya açıyor. Para kazanmak için yırtınıyor gameloft. Ki para yatirsam da adamalri kolayca yenmek zevk vermeyecektir. Otun 5 ay önce mükemmel dengedeydi oynama süresine ve yeteneğe bağlıydı. Şimdi ise paraya ve paraua bağlı

suleymangok

Üye
Otunla ilgili hala çoğu şeyi hatırlıyorum ancak zevk vermiyor. Pcde lol ve smite var ve bu oyunun içine ettiler :S insanın doğal olarak isteği kalmıyor. Ancak 1 2 önceki mesajlarımda detaylı olarak hem anlattım enerji tablet olayını ve anlatanlar da var.

% 35 civarı dememin sebebi adam neredeyse istediği altın inscriptionslari yeni gelen deli tabletlere dayiyor 3 tablet +12 altin inscriptions demek parçalamak demek. Benim 3.slotu açmam 3 4 gün sürekli oynamak iken adam azıcık paraya açıyor. Para kazanmak için yırtınıyor gameloft. Ki para yatirsam da adamalri kolayca yenmek zevk vermeyecektir. Otun 5 ay önce mükemmel dengedeydi oynama süresine ve yeteneğe bağlıydı. Şimdi ise paraya ve paraua bağlı

S.a kardesim ben 21 oldum.Beraber maclar duzenleyebiliriz.Ben sebi eklicem
Birde bazen denk geliyor adamlar kapisma sirasinda can doldutuyorlar vursanda islemiyo 15 lvl de 0 dan can dolmasi dehset birsey.. ..