fusion35
Üye
TABLET NASIL YAPILI ISTE CEVAP
Biraz uzun oldu biliyorum fakat sonuna ladar okuyup duzgunce yaparsaniz cok kolay simdiden kolay gelsin konuyu telden yazdim bu yuzden resim yok kusura bakmayin
NOT OYUNDA 26LWL IM DEBRONE KULLANIYORUM NICK osmanbaba00 eklersenizde sevinirim
arkadaslar o tablet skilidir pasiftir shop bolumunden tablet kismina gelirseniz orada gorursunuz resmi bocek gibi birsey onu aliyorsunuz ana menuye donun tablet kismina basin karsiniza 3 slot cikacak biriciye basin ve acin zaten 500 yada 1000 paraya daha sonra aldiginiz tablet secin ve tableti yapmaya baslayin sag kosede MENAGEMENT yaziyo ona basip tabletin yanindaki kalem resmine tiklayin orada tableti gorecek ve altinda 4 bos slot goreceksiniz iste oralari doldurmaniz gerekiyor onuda shopta satilan item kisminda INSCRIP den alacagiz fakat her tabletin olusumu farklidir tanletlerde order ve chaos enerjisi denkligi var du tablet bilgilerinde yazar ama kalkan kolaydir 4+4order(650+650) ve 4+4chaos(650+650) ye yaparsiniz
bu itemleride alinca tablet edit kismina geri donuyor veitemlerimizi tabletin altindaki 4 bosluga yerlestiriyoruz ustteki bar dengede ise problen yok 8-8order chaos olmali daha sonra tableti kilitliyor ve oyuna giriyoruz.hero secerken ortada tablet kismi var oraya basin ve tablet gorun iyi oynlar.Umarim yardimci olabilmisimdir anlamadiginiz yer icim buradan cevap atin yardimci olmaya calisirim...
Bilgi icin tesekkurler, tabletlerin hepsi bende gold olarak mevcuttu hersey tamamdi ama iste sabitlemem getektiginden haberim yoktu. Bunca zaman bos bos duruyormus oylesine. Sayende artik kullanicam