Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Kagax ultiyi açtımı zaten hiçbir hero onu durduramaz(tabi saldırı hızı ve saldırı gücü kasmak lazım)Debroneenin kagaxın
yanında hiç şansı yok nick:albayoktay ekle kardeşim

- - - Eklendi - - -

Lut'hiran(paladin)de çok güzel 2 kanat 2 demir kılıç 1 tanede yeşim baltası al harika olursun canıda çok zaten

Vallahi benim de tekrar oyuna başlamama az kaldı 1 aya kalmaz gelirim heralde.
En son 36lvde kalmıştı galiba hesap.
Onu bunu bilmem de Harpie çok dehşet mage. Adamı tutunca majvediyor hele ki kasarsan iyi şekilde adamı ulti+ 4sn sabitleyip can çekmeyle kesebiliyorsun.

blacktalon

blacktalon

Üye
Lol coc gibi oyunlar var mi androidde oynadigimdan degil meraktan :) ve order and chaos mu bu mu daha iyi belki baslarim can sıkıntısı

alpegoo

Üye
Arkadaslar bisi sorcam lut hiranda 3 .skillde kendimizede kalkan sağlıyor mu yani bizide koruyor mu hangi skillere veriyim ultidi biraz kötü gibi sanki

fusion35

Üye
Arkadaslar bisi sorcam lut hiranda 3 .skillde kendimizede kalkan sağlıyor mu yani bizide koruyor mu hangi skillere veriyim ultidi biraz kötü gibi sanki

Asagidan yukari dogru dusunursek. 2. Skill e sonra 1e 1 -2 devam ediyorum ben. Sonra kalkanada verirsin 6veya 7ci levelde. Ulti kacislarda ise yariyor ama 1.skill kacis icin daha mantikli :)

alpegoo

Üye
PEKİ bişi daha sorcam lut hiranla ilgili arkadaslar luthiran ultisini acti diyelim kagaxda actı ultiyi luthiran kagaxa wursa kagaxın canımı artar yoksa azalırmı sonucta lut hiranin ultisi herşeyi iptal ediyo ya .ve 1.ve 2.skıllde 3.kere yaptıgım zaman atakları düşüyo 100 ile 90 oluyo 4 de 280 ile 240 oluyo bu neden .s

alpegoo

Üye
Groshia yı tek geçerim. En güçlü herolardan biri tabi kullanmayı bilene. Skilleri çok kuvvetli.

Evet groshia skillwri cok kuvvetli sonlara dogru 2 skili toplam 2 k vuruyor ama sana iki kisi daldımi direk öluyorsun hangi itemleri alıyo sunjz siz yazarsaniz sevinirim

alpegoo

Üye
Arkadaslar oyunu artık oynamiyosunjz galiba cvplar yokda çünkü belki biri cevaplar bu teşkilat becerileri ne ise yariyo yani normal mac yaparken katkisi oluyo mu yoksa sadexe guild maçlarında mi ise yariyo

blinded666

Üye
arkadaşlar izleyip yorum atabilirsiniz. saygılar

GROLER

Üye
Arkadaşlar iosa güncelleme geldi androidde bi halt yok iosa 2 yeni karakter geldi androidde bi cacık yok android hep iosun getisinde kalmaya mahkum:(

Peocawe

Peocawe

Üye
merhaba beyler. bende aranıza katılmak istiyorum fakat daha önce ne dota, ne de lol oynadım. Bu tarz oyunlar hakkında bilgim sıfır denilecek kadar kötü. Eğer yardımcı olursanız bende oynamak isterim.

blinded666

Üye
arkadaşlar bu facebook sayfasında ödüllü yarışma var . ismim gokhan eroglu. ordaki yorumumu beğenir misiniz. sizde burdan kendi isminizi yazarsanız ben de sizin yorumunuzu beğenirim
merhaba beyler. bende aranıza katılmak istiyorum fakat daha önce ne dota, ne de lol oynadım. Bu tarz oyunlar hakkında bilgim sıfır denilecek kadar kötü. Eğer yardımcı olursanız bende oynamak isterim.
Peocawe ben de senin gibi başladım oyuna. kısa zamanda öğrenebilirsin..

GROLER

Üye
PEKİ bişi daha sorcam lut hiranla ilgili arkadaslar luthiran ultisini acti diyelim kagaxda actı ultiyi luthiran kagaxa wursa kagaxın canımı artar yoksa azalırmı sonucta lut hiranin ultisi herşeyi iptal ediyo ya .ve 1.ve 2.skıllde 3.kere yaptıgım zaman atakları düşüyo 100 ile 90 oluyo 4 de 280 ile 240 oluyo bu neden .s
kardeşim bi kere luthiran kagaxın dengi değil kagax ultiyi bi açtımı kimse onu tutamaz
kardeşim bi kere luthiran kagaxın dengi değil kagax ultiyi bi açtımı kimse onu tutamaz
kagaxa 2 kanat 1 demir kılıç 1 yeşim 1 tanede ilahi al seni kimse tutamaz pentaya bile gidersin hele hele ultii!!

blinded666

Üye
40 lvl account satiyorum. Luthiran,elf,goroshia,guervus,chameleon,rockfist(elite skin mevcut) cow.. Tabletler, talentler mevcut. Ilgilenen varsa ulasabilir bana. [email protected]

fusion35

Üye
40 lvl account satiyorum. Luthiran,elf,goroshia,guervus,chameleon,rockfist(elite skin mevcut) cow.. Tabletler, talentler mevcut. Ilgilenen varsa ulasabilir bana. [email protected]
Oyun iyice kotulesti. 1 haftadir adam gibi oynayamiyorum. Lagg eskisine nazaran az ama ya oyuna girmiyor yada oynarken 15-20dk sonra baglanti sorunu yasatiyor ve donuyor. Suyu cikti iyice...

GROLER

Üye
Oyun iyice kotulesti. 1 haftadir adam gibi oynayamiyorum. Lagg eskisine nazaran az ama ya oyuna girmiyor yada oynarken 15-20dk sonra baglanti sorunu yasatiyor ve donuyor. Suyu cikti iyice...
Aynen kardeşim haklısın 30 dk oynuyorum sonra oyun donuyor sunucuya bağlanıyor diyip oyundan çıkmak zorunda bırakıyor sonra ister istemez çıldırıyorsun az kaldı sileceğim oyunu iosa verilen özen androidde yok ne yazık ki android hep iosun gerisinde kalmaya mahkum:(

zipzip07

zipzip07

Üye
Bende yeni başladım şu an Ihaelryna satın aldım ne gibi taktik önerirsiniz ?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Aynen kardeşim haklısın 30 dk oynuyorum sonra oyun donuyor sunucuya bağlanıyor diyip oyundan çıkmak zorunda bırakıyor sonra ister istemez çıldırıyorsun az kaldı sileceğim oyunu iosa verilen özen androidde yok ne yazık ki android hep iosun gerisinde kalmaya mahkum:(
geliştiricilerle alakalı androidle degil

alpegoo

Üye
Arkadaslar bir sorum var bilen varsa söylesin lütfen teşkilat becerisinde örneğin hareket hızını yuzde 5 arttırıi aldim diyelim normal pvp mac yaparken hareket hızm yuzde 5 artacak mi yoksa eskisi gibi mi kalacak