Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
kabul edin artık ya ios daha iyi
kardeş elfe ilk akhan kaması çık ondan sonra demir kılıç veya altın yay alabilirsin
ios daha iyi felan degil.iphone lar farkındaysan tek tip.android de tek bir şirket tek bir marka olsaydı eminim sistemde hicbir optimizasyon problemi olmazdı.ama buna ragmen android daha hızlı

mesutgaga

mesutgaga

Üye
order & chaos online oynayan varmu

GROLER

Üye
ios daha iyi felan degil.iphone lar farkındaysan tek tip.android de tek bir şirket tek bir marka olsaydı eminim sistemde hicbir optimizasyon problemi olmazdı.ama buna ragmen android daha hızlı
Dalga geçiyorsun galiba android iosun kuyruğu bile olamaz hızlıymış ... iosta olan kalite hiçbiryerde yok ayrıca iosta hiçbir oyunda donma kasma vs bişey görmedim ama android ne yazıkki kötü

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Dalga geçiyorsun galiba android iosun kuyruğu bile olamaz hızlıymış ... iosta olan kalite hiçbiryerde yok ayrıca iosta hiçbir oyunda donma kasma vs bişey görmedim ama android ne yazıkki kötü
ezberlenen klasik şeyler...iphone a sahip olanlar bile phone larının kastıgını söylerken...

BurakTura

BurakTura

Üye
arkadaslar bana ozel mesaj atarak yada bu konuya mesaj yazarak ulasin kullanici adinizi yazin bende sizi Maxicep Teskilatina davet ediyim :)

BurakTura

BurakTura

Üye
arkadaslar katilabilecegim turk teskilati ariyorum oyundaki ismim " burakelam "

fusion35

Üye
Yanlis anlama kardesim de, yuksek levl olmayanlari pek almiyorlar klanlara.
Benim hic klan derdim olmadi levl 40 oldu baktim biri davet gonderdi girdim herkes 40lvl. He ne artisi var dersen hic bisey yok mac bile olmiyor teskilat anlaminda. Olsa ne olmasa ne yani. Salla gitsin

GROLER

Üye
Yanlis anlama kardesim de, yuksek levl olmayanlari pek almiyorlar klanlara.
Benim hic klan derdim olmadi levl 40 oldu baktim biri davet gonderdi girdim herkes 40lvl. He ne artisi var dersen hic bisey yok mac bile olmiyor teskilat anlaminda. Olsa ne olmasa ne yani. Salla gitsin
kardeş ben 39 levelim sizin guilde gelimi?Alarenol kardeş sen hala oynuyor musun ben
39 levelim debronee lebmont falan var guilde alım varsa gelebilirim

fusion35

Üye
kardeş ben 39 levelim sizin guilde gelimi?Alarenol kardeş sen hala oynuyor musun ben
39 levelim debronee lebmont falan var guilde alım varsa gelebilirim
:) Ben daha guildin adini bile tam hatirlamiyorum shokdai mi oyle bisey ama hikaye. Mac falan yapilmiyor guildle. Davet ettiler kabul ettim, bi faydasini gormedim. Hepside yabanci konusmadim bile kimseyle.

curlyus

curlyus

Üye
Merhaba arkadaşlar, 32 sayfanın hepsini okudum ve istemeden bana da yardımcı oldunuz bu yüzden teşekkür ediyorum. Oyunda yeniyim henüz 6 levelim fakat iyi oynadığımı düşünüyorum, daha önce moba veya lol deneyimim yok fakat oyunların arayüzlerini kolay kavrarım bu yüzden gayet iyi derecelendirmelerle bitiriyorum. Ama şöyle bir sorunum var ki sürekli free hero'larla oynamak zorunda kalıyorum ve birde elimde Ihaelryna var. Şimdiyse 900 Runes alıcam, fakat hangi Hero'yu almam gerektiğinde kararsızım. Genellikle uzaktan saldırı yapabilen hero'ları çok iyi kullanıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

gameloft id : slanias

GROLER

Üye
:) Ben daha guildin adini bile tam hatirlamiyorum shokdai mi oyle bisey ama hikaye. Mac falan yapilmiyor guildle. Davet ettiler kabul ettim, bi faydasini gormedim. Hepside yabanci konusmadim bile kimseyle.
Bugün 40 lvl oldum bişey sorcam 40 lvl olunca oyuna başlangıç paran 1500 olmuyor muydu?

fusion35

Üye
Bugün 40 lvl oldum bişey sorcam 40 lvl olunca oyuna başlangıç paran 1500 olmuyor muydu?

Yok o standart hep 1000 de anlamadigim konu benimde var. Bazilari baslar baslamaz 1000 para uzeri seyler alabiliyor. Bende anlamadim onu ya neyse. Onu sorcak kadar ingilizcem olsa sorcamda adamlara yok iste :)

• Beğen
Tepkiler: GROLER