Biraz elmasim vardi demon hunterin yeni skin i indirimde diye aldim dursun kenarda diye. Sonrada o heroyla oynadim1-2el. Nekadar dandik bir heroymus meger. Hic sevmedim. Millet nasil oynuyor aklim ermedi
her karakter güçlü. en iyi oynayabildiğin karaktere sen kendin karar vereceksin. şu an için son lvl 40Levelide 40 yaptim bu arada. Millet 40in uzeride var diyodu onceki sayfalarda o nasil oluyor bildigin "0" oldu hersey
Ben denedigimde kredi kartıyla bağlanmıyor sedi bende bosverdim. Hem 1 dolar için oyunda değişiklik yapıyorlar para Aksın diye hem de para kazanma yolları tıkalı.
Biyerde hata yapiyorsunuzdur. Bende hic sorun olmadi
En iyi ve sağlam karakter kagaxtır ona saldırı hızı kasın kimse önünüzde duramaz
- - - Eklendi - - -
Debroneeye bile kagaxla 3 vuruşta ölüyor
Kagax ultiyi açtımı zaten hiçbir hero onu durduramaz(tabi saldırı hızı ve saldırı gücü kasmak lazım)Debroneenin kagaxın
Debron zaten kagax dengi değil. 2 sinin de zayıf noktası var. Bilmek herekiyor. Ama ben her zaman Debron vs kagax kapışmalarinda ne alirsam alayım diğerini rahatça kestim. Debronun süpriz 1.skili ve kahaxin caudirici ultisi ve pasifi mükemmel bir ters counter.
Arkadaşlar oyunda belki ant guarda neredeyse hiç rastlamiyorsunuzdur ancak onu kullanmanizi oneririm. Mükemmel şekilde dizilmiş süpriz Mayınlarla takım savaşını başlamadan bitirebilirsiniz.