Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

emir_26

Üye
Beyler diyelimki hesabınızda 3000plat yani runik var elmas görünümlü o 3000 rünik ile ne yaparsınız bana fikir verebilir misiniz?
herkesden cevap bekliyorum...

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Direk kagax ve mistikime kostüm alırım.

emir_26

Üye
benim çara 3000 runik yüklenicekte kitabede 1. ve 2. açık litabeler var 3 altın gerisi mavi 3. kitBe yerini acicam 200 runik sonra kitabe alcam 150 runik ama ben hepsini altinmi yapiyim yoksa mavilerle arasinda cok fark yok sen hero ile kostummu al dersinşz napayim ? yoksa günlük ödülden 100 runiklik seymi basiyim en degerli nasil olur ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
2 tane en değerli günlük çevirmeden bas.
İstediğin heroyu al.
Kostüm parasini sakla pahali bir kostüme yetecek kadarini sakla.
3. Yuvayi aç.
Ve mavilerle altınlar arasında çok büyük fark yok. Yeteneğe bağlı aradaki farkı rahst kapatirsin

emir_26

Üye
hmm tamam saol bide hüner bölümünde 1. 2. diye sayfalar var bende sadece 1. açık 2. cide veya 3. cüde ne var açık olunca ne oluyor?

birde iki karakter arasında kaldım 1. yargıcı / 2. şeytan avcısı bunların ikisinden birini alıp birde görünüm alıcam..
kitabelerde koruyucu/ arzu/ fısıldayan kitabe

3. kitabe yerinş aciyorum arzu ile fısıldayan kitabe alıyorum ve arzu şle fısıldıyanı etkinleştirmek için 3 altını değiştiriyorum oda 450 ediyor. şimdi 950 oluyor..

yargıcı 560 ve yargıcı elit görünüm 800
ufak paket diye birşey var dükkan ürünler tüketilebilirde onu alcam 100

profil resmi 95

2505 civari ediyor sence bunlar mantıklımı :)

fusion35

Üye
Biraz elmasim vardi demon hunterin yeni skin i indirimde diye aldim dursun kenarda diye. Sonrada o heroyla oynadim1-2el. Nekadar dandik bir heroymus meger. Hic sevmedim. Millet nasil oynuyor aklim ermedi

fusion35

Üye
Biraz elmasim vardi demon hunterin yeni skin i indirimde diye aldim dursun kenarda diye. Sonrada o heroyla oynadim1-2el. Nekadar dandik bir heroymus meger. Hic sevmedim. Millet nasil oynuyor aklim ermedi

Levelide 40 yaptim bu arada. Millet 40in uzeride var diyodu onceki sayfalarda o nasil oluyor bildigin "0" oldu hersey

blinded666

Üye
Levelide 40 yaptim bu arada. Millet 40in uzeride var diyodu onceki sayfalarda o nasil oluyor bildigin "0" oldu hersey
her karakter güçlü. en iyi oynayabildiğin karaktere sen kendin karar vereceksin. şu an için son lvl 40

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bana kitabesiz vs. Demon hunter, ant guard veya kuirras ver dümdüz haliyle herkesi parçalarım. Demon hunter karsindayken ypailavilecek çok az secenek var.
Mesela kagaxin ultisi, minotorun ultisi, harpienin ilk skili gibi dokunulmazlik veya etkisizlestirecek skilleri olan herolar sadece hunteri kesebilir.tabi demon 1. Skilini sona saklamadiysa.

osmanbaba00

Üye
oyun ici elmas satin alamiyorum kod2 hatasi geliyor bilen varmi ne oldugunu nasil duzelir

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben denedigimde kredi kartıyla bağlanmıyor sedi bende bosverdim. Hem 1 dolar için oyunda değişiklik yapıyorlar para Aksın diye hem de para kazanma yolları tıkalı.

fusion35

Üye
Ben denedigimde kredi kartıyla bağlanmıyor sedi bende bosverdim. Hem 1 dolar için oyunda değişiklik yapıyorlar para Aksın diye hem de para kazanma yolları tıkalı.

Biyerde hata yapiyorsunuzdur. Bende hic sorun olmadi

Mamita

Üye
armv6 apk sı var mı oyunu :)

rapcley

rapcley

Üye
Nick : furkan74
Lwl : 25
Class : epic mage
Character : goroshia
Yedek character : guervus
klan alabilirsiniz......

blacktalon

blacktalon

Üye
Kac gb bu oyun

GROLER

Üye
En iyi ve sağlam karakter kagaxtır ona saldırı hızı kasın kimse önünüzde duramaz

- - - Eklendi - - -

Debroneeye bile kagaxla 3 vuruşta ölüyor

ccgg4

Üye
Bu oyunun hilesi var mı asasdas.d

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
En iyi ve sağlam karakter kagaxtır ona saldırı hızı kasın kimse önünüzde duramaz

- - - Eklendi - - -

Debroneeye bile kagaxla 3 vuruşta ölüyor

Debron zaten kagax dengi değil. 2 sinin de zayıf noktası var. Bilmek herekiyor. Ama ben her zaman Debron vs kagax kapışmalarinda ne alirsam alayım diğerini rahatça kestim. Debronun süpriz 1.skili ve kahaxin caudirici ultisi ve pasifi mükemmel bir ters counter.

Arkadaşlar oyunda belki ant guarda neredeyse hiç rastlamiyorsunuzdur ancak onu kullanmanizi oneririm. Mükemmel şekilde dizilmiş süpriz Mayınlarla takım savaşını başlamadan bitirebilirsiniz.

GROLER

Üye

Debron zaten kagax dengi değil. 2 sinin de zayıf noktası var. Bilmek herekiyor. Ama ben her zaman Debron vs kagax kapışmalarinda ne alirsam alayım diğerini rahatça kestim. Debronun süpriz 1.skili ve kahaxin caudirici ultisi ve pasifi mükemmel bir ters counter.

Arkadaşlar oyunda belki ant guarda neredeyse hiç rastlamiyorsunuzdur ancak onu kullanmanizi oneririm. Mükemmel şekilde dizilmiş süpriz Mayınlarla takım savaşını başlamadan bitirebilirsiniz.
Kagax ultiyi açtımı zaten hiçbir hero onu durduramaz(tabi saldırı hızı ve saldırı gücü kasmak lazım)Debroneenin kagaxın
yanında hiç şansı yok nick:albayoktay ekle kardeşim

- - - Eklendi - - -

Lut'hiran(paladin)de çok güzel 2 kanat 2 demir kılıç 1 tanede yeşim baltası al harika olursun canıda çok zaten