Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

GROLER

Üye
Yok o standart hep 1000 de anlamadigim konu benimde var. Bazilari baslar baslamaz 1000 para uzeri seyler alabiliyor. Bende anlamadim onu ya neyse. Onu sorcak kadar ingilizcem olsa sorcamda adamlara yok iste :)
aynen adam 40 lvl direk 1100 luk kilici cıkıyor oyun başlar başlamaz

BurakTura

BurakTura

Üye
arkadaşlar Türk teşkilatı kurucam oyunda ama cidden gelecek olanlar bu mesajı beğensin veya alıntı olarak cevaplasın çünkü geçen günlerde Maxicep teşkilatı açmıştım çok talep göreceğini sandım fakat hiç kimseden ne bir talep nede bir istek at diyen oldu bu yüzden gerçekten kendi teşkilatımız olsun Türk'lerinde birlikte ilerleyebileceği diyorsanız kurucam :)

fusion35

Üye
arkadaşlar Türk teşkilatı kurucam oyunda ama cidden gelecek olanlar bu mesajı beğensin veya alıntı olarak cevaplasın çünkü geçen günlerde Maxicep teşkilatı açmıştım çok talep göreceğini sandım fakat hiç kimseden ne bir talep nede bir istek at diyen oldu bu yüzden gerçekten kendi teşkilatımız olsun Türk'lerinde birlikte ilerleyebileceği diyorsanız kurucam :)
Bu teskilat kurma meraki neden?
Ne ise yariyor teskilat?
Ben aylardir saglam bir teskilattayim sozde (uyelere denk geliyorum bazen ondan oyle dedim) hic bir faydasini ne gordum nede hissettim. Bosa para harcamaya deymez. Takil kendi kendine benim yaptigim gibi. Biri seni davet edersede kabul edersin. Sarmazsa baska birine atlarsin. Yada hic olmasin ne farkeder

BurakTura

BurakTura

Üye
neredeyse tüm oyunlarda Türkiye klani vardir bende olmadigini gordum ve kurmak istiyorum sonucunda hem birlik oluruz sohbet vs. gibi seyler var sanirim turnuvalarda var gordugum kadariyla sonra teskilatin becerisi var baya iyi birseyler var yaniarkadaslar yeniden teskilat actim
teskilatin adi " Turkiye "
baskan ismi " burakelam "

teskilata katilmak isteyenler bu mesajdan alinti yapabilir kullanici id soylesinler yeter

saki3d

saki3d

Üye
Merhaba,
bende bu oyunu bir süredir oynuyorum,
son günlerde aşırı lag var sizde problem yasıyormusunuz?
wi-fi den de bağlansam, mobil hattan da baglansam lag oluyor.

Birde okçu, goblin supporter v.b. uzaktan vuruş yapan herolar hoşuma gidiyor, ama pek başarılı oynayamıyorum bunlarla ilgili yazı v.s. arıyorum daha iyi nasıl oynanır diye pek bulamadım bu konuda yardımcı olabilicek var mı.
kendimi cok fazla oynayamadığım için biraz yavaş geliştirebiliyorum.

Bir sorum daha olacak ben hep free hero kullanıyorum satın almakla haftalık free heroları kullanmak arasında fark oluyor mu?
lvl 11 oldum herhangi skill puanımı kullanmadım neylere skill puanını dağıtmalıyım

Birde tabletleri gerçek parayla mı alıyorsunuz? bende sadece 50 Rune var onu oyun oynayarak arttırmak mummkun mu? satın mı almak gerekli ?

teşekkürler
SerkanKimse konuya bakmıyor mu herkez vıraktı mı bu oyunu arkadaşlar?Way be Inquisitor la adam butun partyı kesti bugun nasıl bir chardır o yaw.Dark Elf Exile'i aldım,
En iyi 3 tablet ve skill dağılımmını yazabilirmisiniz?

Son düzenleme:

askk11

Üye

sana tavsiyem silahlı alma sakin. benimla karşılaşırsan ya da bana yakın biriyle işin zor olur. debron veya san walkera para kas. ben sand walker alırım mesela. adamdaki 3. skill pasif ve son seviyesinde 4 kere vurunca adama saldırın% 70 artıyor. 1.si adama atlama 2.si zırh azaltma. ulti zaten deli . bence sen sand walker al.

- - - Eklendi - - -

lv kaç senin?
beyler oyun içindeki parayı nasıl yükseltebiliyoruz bilen var mı ?

steben

Üye
Ya bugun PvP oynuyordum adam birden kuleye isinlandi nasil oluyor bu benim bildiğim tek isinlanma aşağıdaki bayraktan doğduğumuz yere isinlanma

fusion35

Üye

HarVarDe

Üye
bu oyun kadar hiçbirşeyi istemiyorum abi 3 aydır 7 kez silip yükledim retry yapıyor sonrada hata veriyor telefonum s3 neden böyle :(

saki3d

saki3d

Üye
donanımhaberde ismim ı love shaco kardeş ordada yardımcı olmaya çalışmıştın :D

Ah şimdi hatırladım,
ya keşke çalıştırabilsen oyunu, gerçi bizde stabil oynayamıyoruz cok lag var bakıma alıyorlar serverli bir kaç saat düzeliyor sonra yine eski haline donuyor.
Benim internete yukledigim obb klasor dosyasını indirip de denemiştin yine olmamıştı di mi?

Şöyle deneyebilirmisin?
başka bir google hesabı daha ekle telefonuna uygulama yoneticisinden cache i sil
belki işine yarar.
bu oyun kadar hiçbirşeyi istemiyorum abi 3 aydır 7 kez silip yükledim retry yapıyor sonrada hata veriyor telefonum s3 neden böyle :(
Dostum 4.3 güncellemesi geldi yuklediysen tekrar denermisin?
belki problemin duzelmiş olur.
birde butun wipelari yap dahili hazfızayı formatla oyunu sıfırdan kur derim.

[Hamit]

Üye
Arkadaşlar biz iki kişi ios bi kişi androidden oynuyoruz aramızda arkadas olmaya calıstığımızda böyle bir kullanıcı adı yok diyo Gameloft id=mirtif ama yok diyo 3 ümüz nasıl oynıcaz ?

fusion35

Üye
Arkadaşlar biz iki kişi ios bi kişi androidden oynuyoruz aramızda arkadas olmaya calıstığımızda böyle bir kullanıcı adı yok diyo Gameloft id=mirtif ama yok diyo 3 ümüz nasıl oynıcaz ?
Android ve ios serverleri farklidir. Birbirinizi goremezsiniz...

ezio0305

ezio0305

Üye
Arkadaşlar dün lebmontla debronee aldım fakat lebmontla çok iyi oynayanlar var ben o kadarda iyi oynayamıyorum lebmontu olan varsa taktik verebilirmi veya hangi itemlerden gitmeliyim

k4d1r123

Üye
Nasil alabiliyorsunuz karakterleri bi turlu para biriktiremiyorum kolay yolu var mi bu oyunun adanlar tonla hero degistiriyo bende 2 tane var zoruma gidiyor gercekten

saki3d

saki3d

Üye
Nasil alabiliyorsunuz karakterleri bi turlu para biriktiremiyorum kolay yolu var mi bu oyunun adanlar tonla hero degistiriyo bende 2 tane var zoruma gidiyor gercekten
Ezio0305 oyuna para yatırdı, bende para yatırdım bu şekilde daha hızlı alabiliyoruz ama para yatırmadan da alabilirsiniz,
şu şekilde;
Her gün Dükkana Girip, Banka sekmesine tıklayın,
orda Ücretsiz al yazan yerde GİT'e tıklayın ve acılan videoları izleyin, bu şekilde günde 10~20 arası Runik kazanırsınız,

Hergün 10 maç kazanırsanız gunde yaklasık 1.800 emblem kazanırsınız, bu şekilde hesaplarsanız pek zor olmadıgını görürsünüz,
ama günde 1-2 maç kazanıyorsanız veya az maç yapıyorsanız hero almakta zorlanırsınız.
Çok hero almaktansa önce tablet lerinizi ve talentlerinizi ayarlayın bunlar icinde amblem veya runik gerekiyorgerekiyor.

vlkngs92

Üye
Arkadaşlar şu canımız azaldıgında milleti bi kalkan koruyor,ben bi beceremedim kitabe aldım falan olmuyor yardım lutfen

ezio0305

ezio0305

Üye
Bi kitabe var canın %20 nin altına düşerse bir kalkan seni koruyor onu kullanabilirsin eğer kitabe kullanmayı bilmiyorsan anlatıyım 1- dükkane girip kitabeni seç 2-kitabeni etkinleştirmek için gereken düzen ve kaos enerjisini yazıtlarla tamamla 3- kitabeyi kilitlryip kullanmaya başla iyi oyunlar:maxicep:

sensei60

Üye
@saki3d kardeş Her gün Dükkana Girip, Banka sekmesine tıklayın,
orda Ücretsiz al yazan yerde GİT'e tıklayın ve acılan videoları izleyin, bu şekilde günde 10~20 arası Runik kazanırsınız,

dükkan dediğin neresi ? ben magazaya tıklayınca runik satan veya runik altın takası yapılan pencere açılıyor banka sekmesi falan veya ücretsiz yazan bişey görmedim oyunda acemiyim biraz daha detaylı anlata bilirmisin sana zahmet