blinded666
Üye
Vaay iyi taktikIstedigin altina cevirmekte parali. Az uckagitci degiller. Dini imani para oldu bunlarin
Vaay iyi taktikIstedigin altina cevirmekte parali. Az uckagitci degiller. Dini imani para oldu bunlarin
25 dolar kac golda denk geliyor iosda bende satın alma yeri acilmiyorda :/ 
12 altın yazıt yapıcam 6sı saldırı hızı 6 sı kritik
elfin yeşil görünümünüde aldımmı tamamdır 
lvlim 30 . nick : blinded666 iostan oynuyorum. online zamanım yüksek. alım varsa katılmak isterimOyunun en buyük turk guildi bize aittir herkes pro ve 40 leveldir ben guild kurucusuyum guild ismi Hayirdir benim pm iyimiboylehe guildimiz 40 kisidir suan prolar ve 40 lvllere online zamanı yüksek olanlara öncelik tanınabilir iyi oyunlar
simdilik alım olmasa bile ilerde olabilir suan clanda 3 kisilik yer var herkes +40 30 lvl alim yapamayız sayfamız yeni acildi bizi burdan takip edebilirsiniz herkesin sayfayi begenmesini istiyorum az önce acıldı oyunda türk sayisi her gecen gün artıyor
facebook.com/HeroesOrderOfChaosTurkiye
guildimiz 40 kisidir suan prolar ve 40 lvllere online zamanı yüksek olanlara öncelik tanınabilir iyi oyunlar kısmını tekrar okuyabilirsin 40 levellere yani +40 iyi oyunlar 40 levele kasmak da zor degil uzun zaman almaze az önce pro ve online süresi diyodun şimdi level diyosun nese önemli değil
Çok emin görünüyorsun. Umarim öyledir kışın geri döneceğim için böyle bir guildin varlığı hoşuma gider. Ama gameloftun 1 dolar verene bile yeterince ayrıcalık vermesi şahsen beni oyundan soguttu.
Sadece zevk amaclı oldu artık bizde evet ios server hic hırs puan kovalamıoz hep ortam sohbet oyun zevk amacli yani![]()
DestekliormBeyler Artık Şu ios serverinde lütfen guild kurun ya tek başımıza çok zevksiz oluyor guild kuralım ekliyelim level sınırı olmasın oda kuralım kapışalım muhabbet edelim ama biri çu guildi kursun ben kitabelerle meşgul oldugum için para yok şuan biri kurabilirmi?
- - - Eklendi - - -
biri kursun zaten gerisi gelşr yavaş yavaş herkese söyleyip büyürüz ama biri bi ilk adımı atsın mümkünse :/