Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

emir_26

Üye
1 ay önce twitterda order and chaos yarismasina katilmistim kazanmışım görmemişim.. ödül 25 dolarlık kodmuş e maillerine yazdim ertesi gün cevap geldi ios mu kullanıyorsunuz android mi ve sürümünüz nedir diye hepsini detaylı bir şekilde yazdım 2 gündür cevap gelmiyor :) 25 dolar kac golda denk geliyor iosda bende satın alma yeri acilmiyorda :/
tebessüm bildigim kadariyla guildin bir sınırı varmış max kişi sınırı kaç bilmiyorum ama guild dolu fln düyorlardı.paran varsa ac bence hem guildde chat var guild büyür zaten zamanla bende 5-6 türk var forumdakileride toplarsak 20 kisi fln olabiliriz zaten guild beraber oynayabilmek guild chatindan muhabbet edebilmek ve guild becerileri için :)

- - - Eklendi - - -

şu kazandığım ödül gelse bir :) 12 altın yazıt yapıcam 6sı saldırı hızı 6 sı kritik :) elfin yeşil görünümünüde aldımmı tamamdır :)

cuneyty333

Üye
beyler ipadden oynuyorum isteyene yardımcı olabilirim 31 lvl nick : cuneyty333 en iyi oynadığım karakterler b-12( ruhsuz ) cham ve elf bu 3 karekterdede skin var eğer teşkilatı olan varsa benide ekleyebilir seve seve gelirim bıktım ingilizce konusmaya oyunda turkce konusunca daha zevkli oluyor

sinan_leon

Üye
Oyunun en buyük turk guildi bize aittir herkes pro ve 40 leveldir ben guild kurucusuyum guild ismi Hayirdir benim pm iyimiboylehe guildimiz 40 kisidir suan prolar ve 40 lvllere online zamanı yüksek olanlara öncelik tanınabilir iyi oyunlar

blinded666

Üye
Oyunun en buyük turk guildi bize aittir herkes pro ve 40 leveldir ben guild kurucusuyum guild ismi Hayirdir benim pm iyimiboylehe guildimiz 40 kisidir suan prolar ve 40 lvllere online zamanı yüksek olanlara öncelik tanınabilir iyi oyunlar
lvlim 30 . nick : blinded666 iostan oynuyorum. online zamanım yüksek. alım varsa katılmak isterim

sinan_leon

Üye
simdilik alım olmasa bile ilerde olabilir suan clanda 3 kisilik yer var herkes +40 30 lvl alim yapamayız sayfamız yeni acildi bizi burdan takip edebilirsiniz herkesin sayfayi begenmesini istiyorum az önce acıldı oyunda türk sayisi her gecen gün artıyor :)
facebook.com/HeroesOrderOfChaosTurkiye

blinded666

Üye
simdilik alım olmasa bile ilerde olabilir suan clanda 3 kisilik yer var herkes +40 30 lvl alim yapamayız sayfamız yeni acildi bizi burdan takip edebilirsiniz herkesin sayfayi begenmesini istiyorum az önce acıldı oyunda türk sayisi her gecen gün artıyor :)
facebook.com/HeroesOrderOfChaosTurkiye

e az önce pro ve online süresi diyodun şimdi level diyosun nese önemli değil

sinan_leon

Üye
e az önce pro ve online süresi diyodun şimdi level diyosun nese önemli değil
guildimiz 40 kisidir suan prolar ve 40 lvllere online zamanı yüksek olanlara öncelik tanınabilir iyi oyunlar kısmını tekrar okuyabilirsin 40 levellere yani +40 iyi oyunlar 40 levele kasmak da zor degil uzun zaman almaz

emir_26

Üye
4 günde 20 level yaptım madem prosunuz şu kitabelerin en iyileri neler bir adlarını söyler misin 3 tane en iyi kitabe elfe göre
günde 10 saat falan açığım nick: Emir_26

- - - Eklendi - - -

sizin 40 kişilik guild ios serverindeni androiddemi?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
En büyük guildin size ait olduğunu eminmisin? Benim oyunda 100den fazla Türk arkadaşım vardı. Bir sürü de pro oyuncular. Zamanla online durumlarına göre listemden sildim. Ve Hayır en iyi Türk guild size ait değildir. Tamamı 40lv olmasa da GERÇEK profesyonel şekilde oynayan tek guilde üye olmuştum ilk guildim onlardı. Sadece 14lvliken beni guilde almışlardı. Iyi oynadığınıza inanmak istiyorsaniz hiç yatmadan defalarca oyun kazanin bakalım takım olarak.

sinan_leon

Üye
Tekrar söylüyorum oyunun en büyük türk guildi biziz guildde olmayanlarda bizi iyi tanır bayan erkek karisimi bi guildiz eski türk guildleri parcalandı cogu guildlerle birlestik zaten takım oyunu olarak biraz tembeliz sürekli özel oda oynuyoruz guilf ve bi 30 kisi alabilecek kadar cevremiz ve gelmek isteyen var biz oyunda kendimizi iyi biliyoruz üyelerimiz erkek bayan esit herkes oyunu artık hırs degilde zevk amaclı oynuyor kimseyi kücümseyen yok zaten siz oynarsınız biz oynarız bu oyun sadece bizim degil zaten evet tekrar söylüyorum bu oyunda bizim kadar sayisi olan birlesme bir turk guildi yoktur iyi aksamlar sana

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Çok emin görünüyorsun. Umarim öyledir kışın geri döneceğim için böyle bir guildin varlığı hoşuma gider. Ama gameloftun 1 dolar verene bile yeterince ayrıcalık vermesi şahsen beni oyundan soguttu.

fusion35

Üye
Çok emin görünüyorsun. Umarim öyledir kışın geri döneceğim için böyle bir guildin varlığı hoşuma gider. Ama gameloftun 1 dolar verene bile yeterince ayrıcalık vermesi şahsen beni oyundan soguttu.

Bende hic gormedim. Ios serverde olduklarindan. Sende amdrodayasan sende goremezsin haliyle

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Sebebini şimdi çözdüm :) bende kızıyordum serverda görmediğim birşey 1 ayda nasıl büyüdü diye :ehe

sinan_leon

Üye
Sadece zevk amaclı oldu artık bizde evet ios server hic hırs puan kovalamıoz hep ortam sohbet oyun zevk amacli yani :)

fusion35

Üye
Sadece zevk amaclı oldu artık bizde evet ios server hic hırs puan kovalamıoz hep ortam sohbet oyun zevk amacli yani :)

Ne mutlu size. Bizim serverda laggtan oyun bile oynanmiyor dogru durust. Eski ioscuyum androya gectim ama duzgun bir iphone ciksa doncem geride, 4 nesil iphone kullandim artik yeter farkli bisey cikarmada apple donmem geri

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ios server hakikaten kaliteli.
Bizde laglisi var osu var busu var oyunların yarısında sorun çıkıyor. E gameloftun amacı da ortada. Neyse bakalım iyi birşeylerin olmasi elbette iyi.

emir_26

Üye
Beyler Artık Şu ios serverinde lütfen guild kurun ya tek başımıza çok zevksiz oluyor guild kuralım ekliyelim level sınırı olmasın oda kuralım kapışalım muhabbet edelim ama biri çu guildi kursun ben kitabelerle meşgul oldugum için para yok şuan biri kurabilirmi?

- - - Eklendi - - -

biri kursun zaten gerisi gelşr yavaş yavaş herkese söyleyip büyürüz ama biri bi ilk adımı atsın mümkünse :/

blinded666

Üye
Beyler Artık Şu ios serverinde lütfen guild kurun ya tek başımıza çok zevksiz oluyor guild kuralım ekliyelim level sınırı olmasın oda kuralım kapışalım muhabbet edelim ama biri çu guildi kursun ben kitabelerle meşgul oldugum için para yok şuan biri kurabilirmi?

- - - Eklendi - - -

biri kursun zaten gerisi gelşr yavaş yavaş herkese söyleyip büyürüz ama biri bi ilk adımı atsın mümkünse :/
Destekliorm

sinan_leon

Üye
Arkadaslar keske suan limit sorunu olmasa 40 kisilik lvl sorunu yapmam hepinizi alırım ama bu limit sorunu problem guldimiz o yüzden sayiyi arttirmanın bir yolu olursa hepinizi görmek isterim iosda