Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

fusion35

Üye
Bende burdayim genclik 39lvl

abcderhan

Üye
bu oyun metin 2 gibi mi

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Sistemden çıkarman gerekiyor oyun dosyasını ama açmanın bir yolu yok ne yazık ki.
Benim lv37.

Tebessum06

Üye
Guild varmı arkadaslar yoksa burdakiler kurup takım olalım.. Bende 21 levelim. Tebessum06 arkadas olarak ekleyebilirsiniz. ipadden oynuyorum.

fusion35

Üye
Guild varmı arkadaslar yoksa burdakiler kurup takım olalım.. Bende 21 levelim. Tebessum06 arkadas olarak ekleyebilirsiniz. ipadden oynuyorum.

Ios ve androidin serveri farkli diye biliyorum. Birbirimizi goremeyiz

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Evet server farklı. Guildim var ama ben inaktifim. Okullar açıldığı zaman girmeye başlarım tekrar

blinded666

Üye
Ben ios dan giriorm

Tebessum06

Üye
Bu kitabeleri nasıl yapıcaz nilen varmı ? Renkli oluyor ya kırmızı mavi yeşil gibi ? Anlatabilir mi biri ?

blinded666

Üye
Bu kitabeleri nasıl yapıcaz nilen varmı ? Renkli oluyor ya kırmızı mavi yeşil gibi ? Anlatabilir mi biri ?
ilk kitabe satın alıyorsun daha sonra içine altın gümüş veya bronz yazıt alıp yerleştiriyorsun. en iyisi tabiki altın. yazıtların üzerinde kaos veya düzen yazar. yazıtları yerleştirdikten sonra kitabenin istediği düzen veya kaos rakamını yakalarsan kitabe kitlenir ve oyunda aktif olur

- - - Eklendi - - -

oyunla ilgili hack bulmaya çalıştım ama yok sanırım?

- - - Eklendi - - -

bi de az önce güncelleme geldi hiç yoktur heralde hack

Tebessum06

Üye
Tamam tesekkurler enerji düzenleriyle ilgiliymiş yaptım. Blinded ios dan oynuyorsan adım: Tebessum06 ekle beraber oynayalım oda açıp..

emir_26

Üye
Beyler Kitabeyi Aldim kaos ve duzen enerjisine gore yerlestirdim kitabe aktif oldu iki tarafta 8/8 - 8/8 di kitabeyi etkinleştirdim. kitabenin özelliği ben ölünce havadan ateş topları geliyor ve adamlari yavaslatip canlarini goturmeydi.. ama şuana kadar hic bunu yapmadi. kitabe tamamen aktif onda sorun yok kesinlikle ama ben ölünce kitabenin özelliği ortaya cikmiyor levelim 14 - 2 gün önce başladım oyuna. yardimci olursaniz sevinirim. türkler eklesin oyundaki adim: Emir_26

emir_26

Üye
gameloft live nick: emir_26 ios dan oynuyorum androidlerle oynama imkanım varmı ?

emir_26

Üye
iosdan girip yüksek level biri guild acabilir mi?
iosda guildi olan istek atsin emir_26
ios serverinde ekleyin emir_26

Tebessum06

Üye
Emir beni eklemişsin. Ben guild acabilirim ama biraz daha cogalmamız gerek İos dan oynayanlar olarak.

blinded666

Üye
Ac gitsin ramazanda bereketlenir :)

blinded666

Üye
4 tane aynı gümüş tableti değiştir yapıyorum altına. niteliği değişiyor. ne kadar kötü bi durum

fusion35

Üye
4 tane aynı gümüş tableti değiştir yapıyorum altına. niteliği değişiyor. ne kadar kötü bi durum

Istedigin altina cevirmekte parali. Az uckagitci degiller. Dini imani para oldu bunlarin