Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Abi valla aktif olarak ortalama 4 saat kullandım. 1 gün 9 saattir pilse ama sadece 9 saat wifi kapalı kaldı şarj şu an %32. Eğer bütün gün kullanırsanız telefonu 1 gün gidebilir greenify filanda kullanarak ama kullanım tarzınıza bağlı.

• Beğen
Tepkiler: stackbyte
stackbyte

stackbyte

Üye
teşekkürler denemeye değer cm9 dan iyi diyorsan sende deneyelim bakalım ne olacak. Cm11 şarj konusunda berbatken nasıl bu kadar oy alıp da kullanıyorsunuz anlamıyorum şarj önemlidir.NovaTR14 bu cm10.1 de gapps bunu mu kullanıyorsun farklı mı ?

sir mordred

sir mordred

Üye
teşekkürler denemeye değer cm9 dan iyi diyorsan sende deneyelim bakalım ne olacak. Cm11 şarj konusunda berbatken nasıl bu kadar oy alıp da kullanıyorsunuz anlamıyorum şarj önemlidir.NovaTR14 bu cm10.1 de gapps bunu mu kullanıyorsun farklı mı ?

çünkü cm11 google tarafından temelde low ram(düşük ram'li) cihazları için tasarlanmıştır bu sebepten bizim cihaz gibi cihazlarda gayet akıcı çalışmaktadır(jellybean'den akıcı) ayrıca ART her ne kadar deneysel olsada nexuslarda denemelerde %50 daha fazla şarj süresini elde etmiştir(yani dalvikte tam dolu bataryayla oyun oynarken 6 saatte bitiyorsa ART'ta 12 saatte bitiyor) cm11 stabil oldukça bizim cihaz için daha iyi olacaktır nedeni işte bu

stackbyte

stackbyte

Üye
çünkü cm11 google tarafından temelde low ram(düşük ram'li) cihazları için tasarlanmıştır bu sebepten bizim cihaz gibi cihazlarda gayet akıcı çalışmaktadır(jellybean'den akıcı) ayrıca ART her ne kadar deneysel olsada nexuslarda denemelerde %50 daha fazla şarj süresini elde etmiştir(yani dalvikte tam dolu bataryayla oyun oynarken 6 saatte bitiyorsa ART'ta 12 saatte bitiyor) cm11 stabil oldukça bizim cihaz için daha iyi olacaktır nedeni işte bu

Ama şu an da daha stabil değil haksız mıyım ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Ama şu an da daha stabil değil haksız mıyım ?

xda'da belirtildiğine göre gayet stabil(hatta bazı noktalarda cm10.1'den bile iyi) mesela usb tethering şuan cm10.1'de çalışmıyor ama cm11'de çalışıyor. ve beta3'den önce 3. parti kamera uygulamaları(yani playstore'daki kamera uygulamaları) cm10.1'de düzgün çalışmıyordu ama cm11'de gayet iyi çalışıyordu uzun lafın kısası cm11 cihaz tabanında cm10.1 le hata seviyesinde aynı.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Evet bu gapps ı kullanıyorum.

sir mordred

sir mordred

Üye

Evet bu gapps ı kullanıyorum.

kullandığınız gapps sürüm çok eski, arsradu'nun cm10.1 için en güncel gapps dosyasını kullanabilirsiniz

Gapps 20131214 JB+ (Google Drive):

bu konudan alıntıdır

• Beğen
Tepkiler: NovaTR14 ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
kullandığınız gapps sürüm çok eski, arsradu'nun cm10.1 için en güncel gapps dosyasını kullanabilirsiniz

Gapps 20131214 JB+ (Google Drive):

bu konudan alıntıdır
Tsk hocam

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ben tlf aldigim funden ber bir turlu stock roma isinamamistim hep ozel rom jullaniyorum

• Beğen
Tepkiler: ilteberaksoy
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -emre65

scope_123

Üye
[quyaptadem-, post: 6763883, member: 2482202"]Perfonmasi yuksek ama sarj su gibi gidiyo mesela hic kullanmadigim zaman 1saate %25 falan gidiyo[/quote]
Ne yaptin sen kullanmadan bir saatte %25 ?? Bende hersey kapaliyken 9 saatte %9 bitmis oluyor.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Perfonmasi yuksek ama sarj su gibi gidiyo mesela hic kullanmadigim zaman 1saate %25 falan gidiyo
Hocam kafanız mı iyi gerçekten 1 saate %25 ne kurudunuz telefona yada bataryanız artık iflas etmiş.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, sir mordred ve hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Batarya yenile bence abarttigin kadar yokAyrica batarya calibrator programlari var onlardan birini kurup tekrar dene

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Hocam kafanız mı iyi gerçekten 1 saate %25 ne kurudunuz telefona yada bataryanız artık iflas etmiş.
haklısın dostum batarya ölmüş özur diliyorm ama perfonması gerçekten süper facebookta kasmayan tek rom.

• Beğen
Tepkiler: -emre65 ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kernel hurtsky kullan tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

Üst Alt