stackbyte
Üye
Bende öyle diyordum şimdi CM10.1 kullanıyorum![]()
şarj iyi mi atakan bunun bir gün gider mi
Bende öyle diyordum şimdi CM10.1 kullanıyorum![]()
teşekkürler denemeye değer cm9 dan iyi diyorsan sende deneyelim bakalım ne olacak. Cm11 şarj konusunda berbatken nasıl bu kadar oy alıp da kullanıyorsunuz anlamıyorum şarj önemlidir.NovaTR14 bu cm10.1 de gappsLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu mu kullanıyorsun farklı mı ?
çünkü cm11 google tarafından temelde low ram(düşük ram'li) cihazları için tasarlanmıştır bu sebepten bizim cihaz gibi cihazlarda gayet akıcı çalışmaktadır(jellybean'den akıcı) ayrıca ART her ne kadar deneysel olsada nexuslarda denemelerde %50 daha fazla şarj süresini elde etmiştir(yani dalvikte tam dolu bataryayla oyun oynarken 6 saatte bitiyorsa ART'ta 12 saatte bitiyor) cm11 stabil oldukça bizim cihaz için daha iyi olacaktır nedeni işte bu
Ama şu an da daha stabil değil haksız mıyım ?
şRJI 5-6 SAAT arası degışıyor:-)şarj iyi mi atakan bunun bir gün gider mi
teşekkürler denemeye değer cm9 dan iyi diyorsan sende deneyelim bakalım ne olacak. Cm11 şarj konusunda berbatken nasıl bu kadar oy alıp da kullanıyorsunuz anlamıyorum şarj önemlidir.NovaTR14 bu cm10.1 de gappsLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu mu kullanıyorsun farklı mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEvet bu gapps ı kullanıyorum.
Tsk hocamkullandığınız gapps sürüm çok eski, arsradu'nun cm10.1 için en güncel gapps dosyasını kullanabilirsiniz
Gapps 20131214 JB+ (Google Drive):Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu konudan alıntıdırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EVET FİKRİM YİNE DEĞİŞTİ Bİ DAHA ORJINALL ROMA DÖNMEMBende öyle diyordum şimdi CM10.1 kullanıyorum![]()

Ben surekli ikisi arasinda kaliyorum mesela haftada 6-7 rom degisiyom;-)Ben tlf aldigim funden ber bir turlu stock roma isinamamistim hep ozel rom jullaniyorum
Su an icin 10.1 daha iyi benceBen surekli ikisi arasinda kaliyorum mesela haftada 6-7 rom degisiyom;-)
Perfonmasi yuksek ama sarj su gibi gidiyo mesela hic kullanmadigim zaman 1saate %25 falan gidiyoSu an icin 10.1 daha iyi bence
Hocam kafanız mı iyi gerçekten 1 saate %25 ne kurudunuz telefona yada bataryanız artık iflas etmiş.Perfonmasi yuksek ama sarj su gibi gidiyo mesela hic kullanmadigim zaman 1saate %25 falan gidiyo
haklısın dostum batarya ölmüş özur diliyorm ama perfonması gerçekten süper facebookta kasmayan tek rom.Hocam kafanız mı iyi gerçekten 1 saate %25 ne kurudunuz telefona yada bataryanız artık iflas etmiş.