-aLoNeDarK-
Üye
OK KULLANICAM:-)Kernel hurtsky kullan tavsiye ederim
OK KULLANICAM:-)Kernel hurtsky kullan tavsiye ederim
KesinlikleHurtksy oneririm
link yokmu sana zahmet
Sendende kardesimCm11 ile ve art destekli gapps kullanan varmi arkadaslar sarjda etkisi ne kadar perf zaten belliALLAH razı olsun üstad
dostum denedım ama acılış ekranında kalıyor kaç kernel denedim sonuç aynı acılişta takılıyorKernel hurtsky kullan tavsiye ederim
dostum denedım ama acılış ekranında kalıyor kaç kernel denedim sonuç aynı acılişta takılıyor
hocam bende cm10.1 beta 1 var hengı kernelı yukledıysem açılış erkarında kalıyo
cok tesekkur edıyorum dedıklerını yapacam beta 1 kulanmamın ndenı uzun zamandır kullanıyom bazı bılgılerı yedekleyemıyom onda kullanıyorum en kısa zaman da beta 3 e gecerım cok saol kardesım...beta1 pmem romdur bu sebeplede ION/PMEM kernelleri yüklersen açılmaz normal kernelleri yükleyebilirsin ve kerneli en temiz şekilde yüklemek için önce wipe cache ve dalvik cache daha sonra install zip'den kerneli yükle daha sorna yine wipe cache ve dalvik cache reboot et bu kadar ayrıca neden beta1? beta3 varken(neden ION varken eski pmem?)
cok tesekkur edıyorum dedıklerını yapacam beta 1 kulanmamın ndenı uzun zamandır kullanıyom bazı bılgılerı yedekleyemıyom onda kullanıyorum en kısa zaman da beta 3 e gecerım cok saol kardesım...
Benim verdigim link kerneli ion 10.1 build 2 icin duzeltme yapayim builf 3 e de olurcok tesekkur edıyorum dedıklerını yapacam beta 1 kulanmamın ndenı uzun zamandır kullanıyom bazı bılgılerı yedekleyemıyom onda kullanıyorum en kısa zaman da beta 3 e gecerım cok saol kardesım...