Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Kusura bakmayın bende özür dilerim böyle bir tepki için ama 1 saatte %25 diyince gerçekten çok şaşırdım :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve Bysalih41
hasaneness

hasaneness

Üye
Su yeni cikan galaxy trend plusi evden birisi aldi 1.2 ghz islemci 768 ram ve 4.2.2 kullaniyo ayni paraya satiliyo nerdeyse utandim ya yazik guzlim telefona eziyet cektiriyolar ya daha bisey demiyorum....

cadde19

cadde19

Üye
arkadaslar cm10.1 de kendi kernelinimi kullanalim yoksa hurtsky kernel mi

scope_123

Üye
Hurtksy oneririm

cadde19

cadde19

Üye
birisi kernelin linkini verebilirmi google amcadan baktim ama bir suru link

cadde19

cadde19

Üye
link yokmu sana zahmet

cadde19

cadde19

Üye
ALLAH razı olsun üstad

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
hocam bende cm10.1 beta 1 var hengı kernelı yukledıysem açılış erkarında kalıyo

• Beğen
Tepkiler: -emre65
sir mordred

sir mordred

Üye
hocam bende cm10.1 beta 1 var hengı kernelı yukledıysem açılış erkarında kalıyo

beta1 pmem romdur bu sebeplede ION/PMEM kernelleri yüklersen açılmaz normal kernelleri yükleyebilirsin ve kerneli en temiz şekilde yüklemek için önce wipe cache ve dalvik cache daha sonra install zip'den kerneli yükle daha sorna yine wipe cache ve dalvik cache reboot et bu kadar ayrıca neden beta1? beta3 varken(neden ION varken eski pmem?)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
beta1 pmem romdur bu sebeplede ION/PMEM kernelleri yüklersen açılmaz normal kernelleri yükleyebilirsin ve kerneli en temiz şekilde yüklemek için önce wipe cache ve dalvik cache daha sonra install zip'den kerneli yükle daha sorna yine wipe cache ve dalvik cache reboot et bu kadar ayrıca neden beta1? beta3 varken(neden ION varken eski pmem?)
cok tesekkur edıyorum dedıklerını yapacam beta 1 kulanmamın ndenı uzun zamandır kullanıyom bazı bılgılerı yedekleyemıyom onda kullanıyorum en kısa zaman da beta 3 e gecerım cok saol kardesım...

• Beğen
Tepkiler: -emre65 ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
cok tesekkur edıyorum dedıklerını yapacam beta 1 kulanmamın ndenı uzun zamandır kullanıyom bazı bılgılerı yedekleyemıyom onda kullanıyorum en kısa zaman da beta 3 e gecerım cok saol kardesım...

rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Benim verdigim link kerneli ion 10.1 build 2 icin duzeltme yapayim builf 3 e de olur

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
cm9 ve cm11 basa bas gıdıyor:-)

• Beğen
Tepkiler: -emre65
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bir ay icerisinde netlesir kullanici hangiron a daha fazla oy vermis ise o rom u kullanmak en mantiklisi

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

Üst Alt