Bysalih41
Üye
Denedim hocam sorun yok hocammasblue eğer şuan cm10.1 beta3'de isen playstore'dan camera360 ultimate adlı uygulamayı indirip deneyebilirmisin çünkü beta2'de sorunluydu bakalım çözülmüşmü?
Denedim hocam sorun yok hocammasblue eğer şuan cm10.1 beta3'de isen playstore'dan camera360 ultimate adlı uygulamayı indirip deneyebilirmisin çünkü beta2'de sorunluydu bakalım çözülmüşmü?
Çözüldü hocam resim çektikten sonraki hatayı diyorsun sanırım. Gayet stabil çalışıyor uygulama
Denedim hocam sorun yok hocam
Evet zaten güncelleme yeniliklerinde birçok sorun giderild gibi bişey yazıyordu.sağolun beyler denemeleriniz için ben şuan beta2'deyim vakit bulamadım ama en kısa sürede beta3'e yükselticem telefonu beta2'de böyle bir sorun vardı işte ilk fotoğrafınızı çektikten sonra ekran donuyordu(kamera uygulamalarında) demek ki beta3'de çözülmüş
bu forum da yalan yanlış bilgiler beş para etmez konular işe yaramayan romlar
cm9 şarj cm10 performans
en çok da şu şarjı su gibi çekiyor cümlesi
foruma da telefona da ...................
Cm10.1. Buil3 un linki mig wonder linkini alabilirmiyim
Hocam zaten video ve kamera hatalarindan dolayi ram 342 ye dusurulmussağolun beyler denemeleriniz için ben şuan beta2'deyim vakit bulamadım ama en kısa sürede beta3'e yükselticem telefonu beta2'de böyle bir sorun vardı işte ilk fotoğrafınızı çektikten sonra ekran donuyordu(kamera uygulamalarında) demek ki beta3'de çözülmüş
Ben cm10.1 build3 den memnunum karar senino zaman g wonder mi 10.1 mi
cm 10.10e karar verdim peki kernele gerek varmı 10.1 için
Bence gerek yok ama sen bilirsincm 10.10e karar verdim peki kernele gerek varmı 10.1 için
Bence gerek yok ama sen bilirsincm 10.10e karar verdim peki kernele gerek varmı 10.1 için
Bence gerek yok ama sen bilirsin
Bence gerek yok ama sen bilirsin
Romda zaten guncel kernel var ama her ikisinide dene istersenroma mı gerek yok yoksa kernelemi