Kesinlikle cm11 perf olarak daha iyi win7 ile win 8 olarak dusunun ama cm10.1 in sarji 11 e gore daha iyicm11 Kitkata geçtim daha canlı,performanslı,
ama cm10.1 de mükemmel.
bbencede 5dkada %20 falan gıdıyor bendeşu cm10.1 de şarj çabuk bitmese harika bir rom olurdu.şu cm10.1 de şarj çabuk bitmese harika bir rom olurdu.
doğru kernel yukledğim zaman telefon acılmıyoCm10.1. Buil3 un linki mi
Hocam zaten video ve kamera hatalarindan dolayi ram 342 ye dusurulmus
guzel ama ram kullanımı bana gore fazla geldicm11 Kitkata geçtim daha canlı,performanslı,
ama cm10.1 de mükemmel.
hocam normaldir kitkat. bnde suan 110 mb bos kullanıo.bbencede 5dkada %20 falan gıdıyor bende
doğru kernel yukledğim zaman telefon acılmıyo
guzel ama ram kullanımı bana gore fazla geldi
bende 90-40 arası ram oynuyo bi whatshap tek yuklu :-)hocam normaldir kitkat. bnde suan 110 mb bos kullanıo.
ama iyi . istersen hurtskynin bigmem kur 368 ram verio..
cm10.1 in sarjı kapalıyken 10 saatte yuzde 9 düşüo.
acıkken kullanımına göre saatte 5-10 arası
bende 90-40 arası ram oynuyo bi whatshap tek yuklu :-)
Grenify tlfon kullanmadigin zaman devreye giriyor yanilmiyorsam hocam kisa zamanda umuyorum ki bu sarj sorunu cozulecektir
Grenify tlfon kullanmadigin zaman devreye giriyor yanilmiyorsam hocam kisa zamanda umuyorum ki bu sarj sorunu cozulecektir
Hayır hocam belli uygulamalar seçiyorsunuz. Mesela Facebook u seçtiniz. Kullandınız geri tuşu ile çıktığınızda uygulamayı direk sonlandırıyor ve bildirim gibi çoğu şey uygulama tekrar açılınca geliyor.Grenify tlfon kullanmadigin zaman devreye giriyor yanilmiyorsam hocam kisa zamanda umuyorum ki bu sarj sorunu cozulecektir
greenify kur, kullanmadıgın gereksiz uygulamaları kaldır.
performans menüsündende ksm ve 16 bit şeffaflıgı işaretle.
telefonu uyuttugun zaman arkada çalışan gereksiz programları kapatıyor.
şarj için çok iyi
ekstra seçeneklerde açııkende uyutabiliyorsun yani ram içinde iyi
Deniyim bakalim nasilmisana sayfaya widget yapıyorum telde işim bitince basıyorum oto kapatıyo seçtiğin uygulamaları
Aslinda olmasi gereken aklimdaki siralama buyducm11 13 kişi olmuş![]()
greenify kullanıyom ama caresi yok :-) orjınal roma geri dondum bırdahada custom mrom yuklememgreenify kur, kullanmadıgın gereksiz uygulamaları kaldır.
performans menüsündende ksm ve 16 bit şeffaflıgı işaretle.
cm11 de nasıl hafızayı yer deiştırıyorz ?cm11 13 kişi olmuş![]()
Ayarlar depolama ozellikler degreenify kullanıyom ama caresi yok :-) orjınal roma geri dondum bırdahada custom mrom yuklememcm11 de nasıl hafızayı yer deiştırıyorz ?
Bende öyle diyordum şimdi CM10.1 kullanıyorumgreenify kullanıyom ama caresi yok :-) orjınal roma geri dondum bırdahada custom mrom yuklememcm11 de nasıl hafızayı yer deiştırıyorz ?