Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151

scope_123

Üye
Hayır olmuyo kardeşim demek istediğin bildirimi biliyorum ama bunun için bi uygulama vardı.

valla o uygulamayı bi bulsan hiç bırakmıcam bu romu da mesaj veya başka bi bildirim gelince fakında olmuyorum gıcık bi durum yani sende bi araştırsan

BhaYzc

BhaYzc

Üye
valla o uygulamayı bi bulsan hiç bırakmıcam bu romu da mesaj veya başka bi bildirim gelince fakında olmuyorum gıcık bi durum yani sende bi araştırsan

Nova Launcher Prime v2.2 Final.apk
TeslaUnread 2.2.apk

Buyur sana bunun için alternatif çözüm ama touchwiz kullanamıcaksın haberin olsun bu nova launcher'ın eklentisi

-Emre

-Emre

Üye
Farki ne diger cm9 romlarindan cok var cunku

cm9 rc2 surumu. yoon kernel chronos kurulu.en iyi performans bu ikili ile saglaniyor.ayrica normal kurulumda rom boyutu (gapps ile) 200 mb civari.ama benim duzenledigim rom 100 mb gibi ama boyutu dha da dusurebilirim :oke:

bilen19

bilen19

Üye
Nova Launcher Prime v2.2 Final.apk
TeslaUnread 2.2.apk

Buyur sana bunun için alternatif çözüm ama touchwiz kullanamıcaksın haberin olsun bu nova launcher'ın eklentisi
Ve novanin ucretsiz oldugunu biliyorum.
Son İki uc aya kadar nova'yi kullandim ancak nova biraz daha fazla ram yemesinden oturu, ne yuklu ise ona alismaya calisiyorum :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
cm9 rc2 surumu. yoon kernel chronos kurulu.en iyi performans bu ikili ile saglaniyor.ayrica normal kurulumda rom boyutu (gapps ile) 200 mb civari.ama benim duzenledigim rom 100 mb gibi ama boyutu dha da dusurebilirim :oke:
Oneking romlari var zaten 7 up kernel yuklu farki yokmus

-Emre

-Emre

Üye
one of a kind mi ? emin ol farki vardir.hem daha paylasmadim nerden biliyorsun ? :)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bence CM10.1, CM9 u performans konusunda kesinlikle geçti ve şarj konusunda zorluyor. İlerki sürümlerde büyük ihtimalle şarjı CM9 gibi olabilir. CM9 çok sıktı artık ve ROM u kullandıkça kasmalar oluşuyor. İON Rom un performansını bence sizde tadın pişman olmazsınız. CM9 da facebookta acaip kasan kullanılmaz hale gelen telefon CM10.1 de facebooku su gibi çalıştırıyor. Daha CM9 ve CM10 a geri dönemem

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, hasaneness, sir mordred ve 1 kişi daha

scope_123

Üye
Bence CM10.1, CM9 u performans konusunda kesinlikle geçti ve şarj konusunda zorluyor. İlerki sürümlerde büyük ihtimalle şarjı CM9 gibi olabilir. CM9 çok sıktı artık ve ROM u kullandıkça kasmalar oluşuyor. İON Rom un performansını bence sizde tadın pişman olmazsınız. CM9 da facebookta acaip kasan kullanılmaz hale gelen telefon CM10.1 de facebooku su gibi çalıştırıyor. Daha CM9 ve CM10 a geri dönemem

kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. cm9 uygulamaları yükledikten sonra kasmaya başlıyor. ama cm 10.1 öyle değil. ne durduruldu hatası veriyor ne kasma yapıyor. ama şarj konusunda daha ilerlemesi gerekiyor. bu sabah saat 11 de yüzde yüzle dışarı çıktım saat aşsam 9 da yüzde 26 idi. herşey kapalıyken dırf müzik dinledim 1 saat yüzde 12 şarj gitti bilmiyorum size göre fazla mı ama ilerisi harika olucak..

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 xp ise cm10.1 win7 dir kisaca Cm9 rc2 lerin hepsi ayni ustu olmaz zaten final surum
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. cm9 uygulamaları yükledikten sonra kasmaya başlıyor. ama cm 10.1 öyle değil. ne durduruldu hatası veriyor ne kasma yapıyor. ama şarj konusunda daha ilerlemesi gerekiyor. bu sabah saat 11 de yüzde yüzle dışarı çıktım saat aşsam 9 da yüzde 26 idi. herşey kapalıyken dırf müzik dinledim 1 saat yüzde 12 şarj gitti bilmiyorum size göre fazla mı ama ilerisi harika olucak..
Kesinlikle bende katiliyorum cm10.1 uzun vadede perf gosteriyor cm9 ileride sisiyor

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, hasaneness ve aJHier
cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar var mı şöyle cm9 a göre seni hem sarj hem performans açısından pişman etmez dediğiniz bir rom

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
arkadaşlar var mı şöyle cm9 a göre seni hem sarj hem performans açısından pişman etmez dediğiniz bir rom
Monster v17 derim sarji cm9 dan farksiz geliyor bana ve 1 ay oldu hicbir yavaslama yok hatta performansi cm9 dan iyidir

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
cm9 rc2 honex kernel ile şarjı ıyı gıdıyor ama cm 10.1 de iyi bence

mürteza16

mürteza16

Üye
Monster v17'nin oyun performani iyi değil fifa14, gta san andreasi açmiyor.

cadde19

cadde19

Üye
monster v17 denedim pek sevmedim yokmu başka rom

sir mordred

sir mordred

Üye

scope_123

Üye
şu cm10.1 de şarj çabuk bitmese harika bir rom olurdu.şu cm10.1 de şarj çabuk bitmese harika bir rom olurdu.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
masblue eğer şuan cm10.1 beta3'de isen playstore'dan camera360 ultimate adlı uygulamayı indirip deneyebilirmisin çünkü beta2'de sorunluydu bakalım çözülmüşmü?
Çözüldü hocam resim çektikten sonraki hatayı diyorsun sanırım. Gayet stabil çalışıyor uygulama

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Cm10.1de sarj hızlı mi gidiyor

Üst Alt