eksiği çok var cm11 hatalar giderilmeli arco yeni telefon için uğraşıyor bitti wonder işi hatalar giderilmez artık elini sürmüyor her gün bakıyorum öteki iş telefona kernel ve rom yazıyor bize cm9 dan başkası haram oldu bu durumda arkadaşlar
Denemek lazimŞarjı en iyi rom arayan benim önerim saf cm11 i yüklesinler çünkü sarj performansı en iyi sürüm budur. cm10.1 e çok çok daha iyi ve cm9 dan aşağı kalır bir tarafı yok.
Arconun github'da bizim cihaz için güncellemeler yapmamasi artık arconun bizim cihaz üzerinde çalışmıyor anlamina gelmez zaten arconun yaptığı değişiklikleri githubda paylaşmasi diğer developer(geliştirici) lara yardım etmek için yoksa githubda hiç değişiklik yapmadan(gizli commit halinde) bile romları güncelleyebilir
İnşallah senin dediğin gibidir Oğuzhan ben ümidi kestim arco' da telefon çok oldu çok yoğun oldu baksana kendi s4 ile uğraşıyor yeni bir cihazıda ona yüklediler geliştirsin diye wonder ' a pek vakit bulamayacak diye düşünüyorum.
) eğer bu cihaz ileride official cm alırsa arco gerçekten rahatlar(arco artık bilgisayarını saatlerce çalıştırmak zorunda kalmaz) çünkü bundan sonra arcoya sadece rom değişikliklerini cyanogenmod depolarina işlemek kalır ve cyanogenmod server'ları otomatik olarak her gece rom inşa eder böylece nightly romlar alırız(gecelik romlar)Hic denemedim iyun iyimiO değilde flappy birds'te sonunda iki haneye ulaştım ama gerçekten sinir bozucu ve zor bir oyun![]()
Hic denemedim iyun iyimi
son zamanlardada çok popüler oldu oyun bu arada bu oyuna sinirlenip telefonunu çekiçle kıranlar var o dereceDeneyelimDenememeni tavsiye ederim gerçekten oyun beni deli etti ilk bakışta çok kolay gibi görünüyo ama insana sinir krizi geçirtiyoson zamanlardada çok popüler oldu oyun bu arada bu oyuna sinirlenip telefonunu çekiçle kıranlar var o derece
364 yaptim ve oyunu sildim bu rekorun uzerineDenememeni tavsiye ederim gerçekten oyun beni deli etti ilk bakışta çok kolay gibi görünüyo ama insana sinir krizi geçirtiyoson zamanlardada çok popüler oldu oyun bu arada bu oyuna sinirlenip telefonunu çekiçle kıranlar var o derece
Benim cok hosuma gitmedi zatenZaten uygulama dün app store ve play store dan kaldırıldı. Uygulama sahibi yoğun ilgiyi kaldıramadı![]()
Zaten uygulama dün app store ve play store dan kaldırıldı. Uygulama sahibi yoğun ilgiyi kaldıramadı![]()
insanın programlama dilleri öğrenip uygulama,oyun yazası geliyo 
Hemen bu uygulama derleme isine giriyorumUygulama Boyutundan anlayacağınız üzere çok basit(oyun 1 mb bile değil) geliştiricisi vietnamlı eleman oyunu sadece 1 saatte yazmış ama oyun çıktıktan kısa bir süre sonra 50 milyon indirmeye ulaşmış ve geliştiricisi oyununa yerleştirdiği reklamlar sayesinde günde 50.000 dolar kazanmaya başlamış kısacası parayı kırmışinsanın programlama dilleri öğrenip uygulama,oyun yazası geliyo
![]()