Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
stackbyte

stackbyte

Üye
eksiği çok var cm11 hatalar giderilmeli arco yeni telefon için uğraşıyor bitti wonder işi hatalar giderilmez artık elini sürmüyor her gün bakıyorum öteki iş telefona kernel ve rom yazıyor bize cm9 dan başkası haram oldu bu durumda arkadaşlar

sir mordred

sir mordred

Üye
eksiği çok var cm11 hatalar giderilmeli arco yeni telefon için uğraşıyor bitti wonder işi hatalar giderilmez artık elini sürmüyor her gün bakıyorum öteki iş telefona kernel ve rom yazıyor bize cm9 dan başkası haram oldu bu durumda arkadaşlar

Arconun github'da bizim cihaz için güncellemeler yapmamasi artık arconun bizim cihaz üzerinde çalışmıyor anlamina gelmez zaten arconun yaptığı değişiklikleri githubda paylaşmasi diğer developer(geliştirici) lara yardım etmek için yoksa githubda hiç değişiklik yapmadan(gizli commit halinde) bile romları güncelleyebilir

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı en iyi rom arayan benim önerim saf cm11 i yüklesinler çünkü sarj performansı en iyi sürüm budur. cm10.1 e çok çok daha iyi ve cm9 dan aşağı kalır bir tarafı yok.
Denemek lazim

stackbyte

stackbyte

Üye
Arconun github'da bizim cihaz için güncellemeler yapmamasi artık arconun bizim cihaz üzerinde çalışmıyor anlamina gelmez zaten arconun yaptığı değişiklikleri githubda paylaşmasi diğer developer(geliştirici) lara yardım etmek için yoksa githubda hiç değişiklik yapmadan(gizli commit halinde) bile romları güncelleyebilir

İnşallah senin dediğin gibidir Oğuzhan ben ümidi kestim arco' da telefon çok oldu çok yoğun oldu baksana kendi s4 ile uğraşıyor yeni bir cihazıda ona yüklediler geliştirsin diye wonder ' a pek vakit bulamayacak diye düşünüyorum.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
İsini ysrim birakmaz

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
cm 11 iyidirr iyii

sir mordred

sir mordred

Üye
  • İnşallah senin dediğin gibidir Oğuzhan ben ümidi kestim arco' da telefon çok oldu çok yoğun oldu baksana kendi s4 ile uğraşıyor yeni bir cihazıda ona yüklediler geliştirsin diye wonder ' a pek vakit bulamayacak diye düşünüyorum.

• Salih arkadaşımızn dediği gibi Arconun yaptığı işi yarım birakacağını zannetmiyorum ama arconun tek sorunu donanim çünkü rom derlemek bilgisayarı öyle zorluyorki core i7 li bir bilgisayarda bile 3 saat sürüyor neredeyse(i7 işlemci hepinizinde bildiği gibi saniyede bilmem kaç milyar işlem yapabilecek kapasitede buna rağmen 3 saat :)) eğer bu cihaz ileride official cm alırsa arco gerçekten rahatlar(arco artık bilgisayarını saatlerce çalıştırmak zorunda kalmaz) çünkü bundan sonra arcoya sadece rom değişikliklerini cyanogenmod depolarina işlemek kalır ve cyanogenmod server'ları otomatik olarak her gece rom inşa eder böylece nightly romlar alırız(gecelik romlar)

• Beğen

scope_123

Üye
İnşalah bir gün başka bir telefon almadan adam akıllı bir roma kavuşuruz.

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Yakindir yeni bir rom

sir mordred

sir mordred

Üye
O değilde flappy birds'te sonunda iki haneye ulaştım ama gerçekten sinir bozucu ve zor bir oyun :D

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Hic denemedim iyun iyimi

Denememeni tavsiye ederim gerçekten oyun beni deli etti ilk bakışta çok kolay gibi görünüyo ama insana sinir krizi geçirtiyo :) son zamanlardada çok popüler oldu oyun bu arada bu oyuna sinirlenip telefonunu çekiçle kıranlar var o derece

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Denememeni tavsiye ederim gerçekten oyun beni deli etti ilk bakışta çok kolay gibi görünüyo ama insana sinir krizi geçirtiyo :) son zamanlardada çok popüler oldu oyun bu arada bu oyuna sinirlenip telefonunu çekiçle kıranlar var o derece
Deneyelim

hasaneness

hasaneness

Üye
364 yaptim ve oyunu sildim bu rekorun uzerine

scope_123

Üye
Sağda solda gördüm oyunu bi deneyim dedim rekorum 30 :D youtube da isinirden phone 5s ini kıranlar var ne kadar doğrudur bilemem ama :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
O zaman yuklememek lazimcm11 %38 oy almış bide hatalar giderilirse mükemmel olur

• Beğen

scope_123

Üye
Zaten uygulama dün app store ve play store dan kaldırıldı. Uygulama sahibi yoğun ilgiyi kaldıramadı :D

sir mordred

sir mordred

Üye
Zaten uygulama dün app store ve play store dan kaldırıldı. Uygulama sahibi yoğun ilgiyi kaldıramadı :D

Uygulama Boyutundan anlayacağınız üzere çok basit(oyun 1 mb bile değil) geliştiricisi vietnamlı eleman oyunu sadece 1 saatte yazmış ama oyun çıktıktan kısa bir süre sonra 50 milyon indirmeye ulaşmış ve geliştiricisi oyununa yerleştirdiği reklamlar sayesinde günde 50.000 dolar kazanmaya başlamış kısacası parayı kırmış :) insanın programlama dilleri öğrenip uygulama,oyun yazası geliyo :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Boyutundan anlayacağınız üzere çok basit(oyun 1 mb bile değil) geliştiricisi vietnamlı eleman oyunu sadece 1 saatte yazmış ama oyun çıktıktan kısa bir süre sonra 50 milyon indirmeye ulaşmış ve geliştiricisi oyununa yerleştirdiği reklamlar sayesinde günde 50.000 dolar kazanmaya başlamış kısacası parayı kırmış :) insanın programlama dilleri öğrenip uygulama,oyun yazası geliyo :)
Hemen bu uygulama derleme isine giriyorum

• Beğen

Üst Alt