GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
Teşekkürler

alenkolik

alenkolik

Üye
arkadasim bu .exe dosyasi. Nasil kurulacak bu bosuna indirmeyelim. Acil bilgi.

handsome5234

Üye
dosya türü .exe uzantılı bunu pc den mi oynayacağız?indirmedim ama indirme linki sonu .exe olduğu için .exe uzantılı değil mi?

bilgisayardan oynanacaksa bu bölüme niye açılmış.pc oyunları bölümüne açılsın.

Remember Me

Remember Me

Üye
dosya türü .exe uzantılı bunu pc den mi oynayacağız?indirmedim ama indirme linki sonu .exe olduğu için .exe uzantılı değil mi?

bilgisayardan oynanacaksa bu bölüme niye açılmış.pc oyunları bölümüne açılsın.

hayır kardeşim bilgisayardan exe yi indireceksin indirdiğin dosyayı yani exe'yi açıp exe'den çıkan dosyaları çıkartacaksın ondan sonra exe'den çıkan apk ve sd data dosyaları var onları telefonuna atıp yükleyeceksin.

- - - Eklendi - - -

dur kardeş bir gün videolu anlatım yapayimde sizlerde basit bir şekilde yapın kurtulun

D u M a N

D u M a N

Üye
Zagor ben şimdi talimata göre oyunu yükledim ama açtığımda tekrar yükleme istiyordu bende attığım sd yi sildim ve sd datayı internetten indirdim bu seferde arabalar normal oldu sonra çektiğim datanın üstüne seninkini attım oyun çalıştı açılışta senin isim felan yazıyor harita felan değişik ama arabalar hala aynı nasıl yapıcam bunu ? Birde oyun 1-2 dk oynayınca donuyor ve çıkmak için bataryayı sökmek gerekiyor.

anilari35

anilari35

Üye
eyw saoll

D u M a N

D u M a N

Üye
Zagor ben şimdi talimata göre oyunu yükledim ama açtığımda tekrar yükleme istiyordu bende attığım sd yi sildim ve sd datayı internetten indirdim bu seferde arabalar normal oldu sonra çektiğim datanın üstüne seninkini attım oyun çalıştı açılışta senin isim felan yazıyor harita felan değişik ama arabalar hala aynı nasıl yapıcam bunu ? Birde oyun 1-2 dk oynayınca donuyor ve çıkmak için bataryayı sökmek gerekiyor.

Yardim edermisin

anilari35

anilari35

Üye
eline sağlık

by_onemsiz

by_onemsiz

Üye
kardeşim bi sıkıntı var yalnız dosyanın uzantısı exe neden

atahansonmez

Üye
DXT adds 74M (e.g. Tegra) (162 on disk)
ATC adds 73M (e.g. xperia) (162 on disk)
PVR adds 58M (129 on disk) (129 on disk)
UNC (uncompressed) adds 95M (341 on disk)
malesef burdaki sd dosyasındakı format unc(gta3_unc.img) xperia arc s kullanıyorum ve gta3_atc.img dosyası lazım bana o yuzden oyunu yukleyemedim :(

burkiva

Üye
ellerine sağlık çok güzel oyunmuş. polypad 7208hd de sorunsuz oynuyorum. ilk kurulum esnasında bendede sd karttaki,dosyayı tanımadı. sd karta kopyaladığımız dosyayı cihazın içine aynı konuma attım sorun ortadan kalktı. aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilginize.

kerem_ke

kerem_ke

Üye
eyvallah o kadar oyun denedim bi senin paylaşımın işime yaradı çok teşekkürler

kuşadasi

Üye
link nerede göremiyom nasil inbircem sony s

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
S.a Hocam Öncelikle Elinize Emeginize Saqlık.. Süper Calısma Olmus.. Şimdi Ben OKU BENİ Metninde ki Adımları Harfiyen yapmama rağmen Oyuna Girince Dosyaları Cekmek istiyor.. Yanılmıyor isem SD kartı Görmüyor Oyun Acaba Telefon Hafızasına Çeksem Oyunu Olur mu ???

Edit : Aynen oyunu Phone Klasörüne atmıs Sanırım Oraya Eklersem Dosyaları Sorun Kalmayacak... Note 2 ye kuruyorum Deneme Listesine Oyunu Test Ettikten Sonra Ekleyebilirsiniz..!! Saygılar.!!

- - - Eklendi - - -

Evet Süper Oyun Ellerinize Saqlık ArkadasLar Samsung Galaxy Note 2 de Vazgecilmez Bir Oyun Olur.. Android Camiasına Katkılarınızın Devamını Bekliyoruz..

gumuskurt22

Üye
hocam bunu ios icin nasil portlayabiliriz yardimci olurmusunuz emek buyuk bunu iosta gormek guzel olurdu. Saygilar

avcitalip

avcitalip

Üye
img dosyasının nasıl editlendiğini anlatabilirmisin acaba ?,bilgisayarda gta3.img falan var ama bunda öyle birşeyler bulamadım nereye nasıl ekliyorsunuz ?

E_yedi

Üye
arkadasim exe dosyasi indiriyor nasl accaz pc denmi

Üst Alt