GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Sponsorlu Bağlantılar

aliumut12345

Üye
Oyun stabil değil.Daha önce kurduğum orijinal gta 3'te hiç problem yok iken bunda donmalar oluyor.Oyundan çıkmak zorunda kalıyorum.Onun haricinde Türkçe alt yazı çalışıyor.
Ayrıca titreşimi nasıl kapatıyoruz bilen var mı?
Çözümü buldum Ses ayarlarından en alttan bir üstteki titreşim ayarı oluyormuş.

umutcanarda

Üye
oyunu nasil indirebilirim

samba37

Üye
calısmıyor arkadaslar data ya atmama ragmen indirmemi istiyor

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Bende de data ya atmama rağmen oyuna girerken indirme istiyor.

- - - Eklendi - - -

Denilen her şeyi yaptım oyun girdim.Ama oyunda değişiklik olmadı.Google Play'den yüklendiği gibi.Hiç Türk arabaları filan yok.

xxtuna

Üye
ben yaptım önceden gta 3 vardı onun üstüne attım her şey oldu bi tek arabalar değişmdei türk arabalar gelmedi

ayd305n

Üye
Hocam bnmde xperia neo v seninki gibi yaptım açtı fakat yüklenirken atıyor çözebildinmi gta turk city

kral_akrep

Üye
Oyun icin klavye biliyomusunuz varsa paylasirmisiniz simdiden tesekkurler

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Galaxy w de yükledim herseyi yaptım çalıştı ama oyuna başlamıyor
Başla dedikten sonra oyun yükleniyor sonra birden atıyor sorun ne olabilir

yeauw

yeauw

Üye
teşkkrler

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Hocam artık baksanız şu konuya yav.Dediğiniz her şeyi yapıyorum ama arabalar , dükkanlar ve hiç bir şey değişmiyor.

akif42

Üye
Ya oyuna girerken internet bağlantısını kesin :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Konu sahibi isteği üzerine :locked2:

• Beğen
Tepkiler: Z@gor

seyrekbok

Üye
indirme ekranı geliyo oyunu açmıyo

olcay 38

olcay 38

Üye
Emeğiniz için teşekkürler fakat oyundan süper yumruk kaldırır misiniz taksiciler tek atıyor bize :) ayrıca radyo hatali

ffrmnn

ffrmnn

Üye
İlk linkte yer alan sunucu açılaydı iyiydi.

apkbot

apkbot

Üye
Büyük, teşekkür ederim!

Tarıkhasan1905

Üye
Evet kasar. Oyunun normal sürümüne oranla daha yüksek kalite grafikler kullandığımdan cihazınızda kasmalara ve donmalara sebep olur ki oyunda trafiğin yoğun olduğu caddelerde ve uzun süreli oynamada Galaxy S 2 de bile küçük çaplı kasmalar söz konusu
Oyunu bi süre oynadıktan sonra oyundan atıyor ne yapmalıyım yardım

Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu bi süre oynadıktan sonra oyundan atıyor ne yapmalıyım yardım

İlk mobil mod çalışması olduğundan bu tür sorunlar var evet. Ben bu modu Galaxy s2 kullandığım zamanlarda hazırlamıştım şu an Note 5 kullanıyorum ve aynı durum bende de var ve herhangi bir şekilde düzeltilebilmesi mümkün değil.

yusufesen00006

Üye
sa kardeş dedidin gibi apk kurdum girdim hayır dedim ve datayı attım ancak yeniden indirmek istiyor yardım edermisin ?

Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
//EDİT//
Artık farklı projelerle meşgul olduğumdan ve GTA Turk City Mobil gibi eski projelerimle ilgili sorun veya sorunlara zaman ayıramadığımdan linkleri kaldırdım bu konuda destek veremiyorum lütfen link talep etmeyin. Bu mesajı okuyan herkes konuyu yöneticiye rapor etsinki silinsin.
İlginiz için teşekkürler.

Üst Alt