GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Sponsorlu Bağlantılar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
İnmiyor link ölü

alimusa

Üye
tesekuler

anık

Üye
:tşk: galaxy w kusursuz :oke: bu arada dosyaları görmüyorsa models klasörünün içindeki dosyalarda unc diye yazılı kısım var unc yazan yeri atc diye değiştirin tamamdır örn:gta3_unc.dir>>> gta3_atc.dir olacak

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş normalini çalıştırıyordu ama bunda siyah ekran yanıp sonuyor
-

sananaea

Üye
Benim telefonum galaxy wonder dediğiniz işlemleri yaptım fakat uygulama menümde oyunun simgesi yok Yardımcı olun lütfen

- - - Eklendi - - -

:tşk: galaxy w kusursuz :oke: bu arada dosyaları görmüyorsa models klasörünün içindeki dosyalarda unc diye yazılı kısım var unc yazan yeri atc diye değiştirin tamamdır örn:gta3_unc.dir>>> gta3_atc.dir olacak
dostum nasıl yaptın ben attım ama uygulama menusunde yok ben de galaxy w

Xanymore

Xanymore

Üye
Ya arkadaşlar bizlere yardım etmiyecekseniz açmayın şöyle konular

qaliq

Üye
exe dosyası bu nasıl acılıp kurulacak ?

Remember Me

Remember Me

Üye
exe dosyası bu nasıl acılıp kurulacak ?
bilgisayardan exe yi açıp masaüstüne dosyaları çıkartacaksın,çıkardığın dosyaları içinde sd dosyası ve türkçe yama mevcut,önce türkçe yama klasöründe bulunan apkyi telefona yükleyeceksin ama oyunu açma,sonra sd dosyayı sd-android-data bölümüne atacaksın ve oyunu açıp keyifle oynayacaksın..

qaliq

Üye
cok saol kardesım :)

Xanymore

Xanymore

Üye
eyvallah arkadaşlar wi-fi çek deneyeceğim

furkangiller

furkangiller

Üye
merhaba benim piranha businnee. tab7 adli tabletim var normal gta 3 te kasıyyor bundada kasarmı ?

kubilay0676

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim gayet güzel çalıştı telefon htc desire c

- - - Eklendi - - -

Kardeş tek eksik olarak mapı yükleyemedim nasıl yükleniyor anlatırmısın ?

- - - Eklendi - - -

yani harita ve arabalar orijinal gta 3 deki gibi
yazılar ve ana ekran türkçe sadece

alcnulucy

Üye
arkadaşlar nereden yükleyebilirim

LeqendSwat

Üye
İnş kasmaz...

furkanbeys07

Üye
Hocam xperia neo'da oyunu actım indirme istedi modelsteki unc yazan yerleri atc yaptım oyuna gırdım devam et dedim oyun loadingte doluyor en sona gelıyo beklıyo ve atıyor sorun nedir acaba custom romm kullanıyorum o yuzden olabılırmı ?
Şuandaki sürümüm (gb)

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
:tşk:

Ahmetkayk

Üye
Xperia arc s de oyun açılıyor hiç kasmıyor fakat 1dk sonra tel donuyor ve bataryayı çıkartmk zorunda kalıyorum daha sonra grafiği düşürülmüş bir gta indirdim onu sorunsuz calistirdi düşük grafik ayarlarını gta turkcity e atmak istiyorum hangi dosyayı değiştirmeliyim??

anl01

Üye
Xperia sola kullanıyorum yükleme ekranının sonuna gelince oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim bu problemi ?

Üst Alt