GT-S5620 MONTE Firmware update!

Sponsorlu Bağlantılar

monteboy

monteboy

Üye
BUYURUN ARKADAŞLAR

--------------- Ekleme ---------------

burada zaten herkeste olan bir versiyona çevirmiş :S

avmehmet

Üye
affective06 arkadaşıma... öncelikle sözlerinizdeki ithamlarınızı oldukça haksız ve yersiz bulduğumu ifade edeyim. benim ne zorum varki telefonumu durduk yere teknik servise kargoyla gönderip 1 hafta 10 gün telefonsuz bekleyeyim.veya yaptığım bir telefon görüşmesini yanlış aksettireyim. ben de bu yönde yapılmış veya yapılacak iyileştirmelere bir an önce kavuşmak amacıyla bu çabaları göstermekteyim. bu yönde gerek telpa müşteri hizmetlerindeki görüştüğüm kişiler gerekse de navking firması tarafından bana yanlış bilgi verildi ise ben bu bilgiyi sadece diğer kullanıcılar da öğrensin diye paylaştıysam hata mı ettim. eğer öyle düşünüyorsanız sizin bileceğiniz birşey. ancak insanların itham ederken lütfen biraz daha dikkatli olunuz.
Buğün bende verdiğiniz telefondan navking ile görüştüm samsung monte ye uygun bir navigasyon programı olmadıgını söylediler. Daha öncede samsun yetkili servisi ile görüştüğünüzü hafiza kartı ile telefonu update ettirmeye gönderdiğimizde navigasyon programı yükleyeceklerini idda etmiştiniz budfa asılsın çıkmıştı lütfen insanları yanıltan bilgiler paylaşmayalım...

ayrıca aşağıdaki linkte bir arkadasımız acıklamalarda bulunmuş. denenmeye deger mi bakmak lazım

aşağıdaki linkte bir kullanıcı gps route66 olayını çözdüğünü söylemekte merak edenlere duyurulur.
bu arada sonucu doğru cıkmazsa sorumluluk kabul etmiyorum...
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-navigasyon-basardim-410173.html

herakless07

Üye
Millet telefonu bir siteden bulduğum flashlama aracı ve mart ayı fw si ile güncelledim

Güncelleme sonunda Google maps 3.0.2 geldi.Sonra herhangi bir wireless ile ayarlar/telefon ayarları/gps ayarları/gps+ayarları bölümünden "Verileri indir" yaptım daha sonra google maps a girdim (yine wireless olan bir yerde) bulunduğum yerin uydu görüntüsünün tamamını yakınlaştırarak inceledim ve çıktım.Böylelikle hafızada bulunduğum yer kaldı (BİTLİS sokak adları ve caddeler de dahil olmak üzere).Son olarak yine ayarlar/telefon ayarları/gps ayarları/gps konumu/uydu durumu bölümüne girdim açık bir alanda 4 ile 11 arasında uydu buldu.Çıkış yaptım tekrar google maps a girdim (wireless olmayan bir yerde) önce sağ üst köşede "yükleniyor" yazdı ama haritanın tamamını görebiliyordum.Sonra "veri bağlantısı kesildi yeniden deneyin yazdı" umursamadım altta da 3800 metre hatayla konumunuz ve GPS Bağlantısı için bekleniyor yazıyordu.Ben de haritayı kurcalayıp duruyordum tahmini 5-6 dakika sonra nokta atışı (isterseniz resimleri çekip upload edebilirim) olarak yerimi haritada gösterdi.Önceleri şaşırdım bir iki adım attım baktım ki mavi nokta da benle hareket ediyor hatta hareket devam ederse yönünü de gösteriyor.Şu an 4-5 dakika içinde yerimi ve hareket yönümü buluyor.Tek eksiği Türkiye uydu görütüsünün tamamı hafızada kalmıyor sadece Bitlis ve çevresi (MUŞ SiiRT BATMAN vb.)

avmehmet

Üye
Merhabalar, sitede verilen firmwarelerden kurmak istiyorum ama her ihtimale karşı tekrar eski orjinal firmware yüklemem gerekir diye 5620 nin orjinal türkçe firmwareini nereden bulabilirim. veya elinde olan varsa linkini verebilirmi.veya telefondaki firmwarei yedekleme imkanı veya yedekleme programı varmı

gissever

Üye
Merhabalar, sitede verilen firmwarelerden kurmak istiyorum ama her ihtimale karşı tekrar eski orjinal firmware yüklemem gerekir diye 5620 nin orjinal türkçe firmwareini nereden bulabilirim. veya elinde olan varsa linkini verebilirmi.veya telefondaki firmwarei yedekleme imkanı veya yedekleme programı varmı

evet bana da lazım. ben flashladım ancak şu anda JTJC2 yazılımına sahip değilim... Problem olup ta geri dönmek gerekirse bilemiyorum.

alper_a

Üye
Yeni sürümü ne zaman çıkacak ? Ve içinde klavye var mı ??? Noolur olsun :s

by_roby

by_roby

Üye
s 5620MFJF1 FİRMWAREDE navigasyon programı aktif oluyor route 66 navigasyon fakat tek sıkıntı dil desteği türk çe yok

avmehmet

Üye
by_roby peki yüklediğin sürümde ingilizce dil seçeneği varmıdır?
s 5620MFJF1 FİRMWAREDE navigasyon programı aktif oluyor route 66 navigasyon fakat tek sıkıntı dil desteği türk çe yok

gissever

Üye
MFJF1 ingilizce desteklidir.

_gzd_

Üye
Millet telefonu bir siteden bulduğum flashlama aracı ve mart ayı fw si ile güncelledim

Güncelleme sonunda Google maps 3.0.2 geldi.Sonra herhangi bir wireless ile ayarlar/telefon ayarları/gps ayarları/gps+ayarları bölümünden "Verileri indir" yaptım daha sonra google maps a girdim (yine wireless olan bir yerde) bulunduğum yerin uydu görüntüsünün tamamını yakınlaştırarak inceledim ve çıktım.Böylelikle hafızada bulunduğum yer kaldı (BİTLİS sokak adları ve caddeler de dahil olmak üzere).Son olarak yine ayarlar/telefon ayarları/gps ayarları/gps konumu/uydu durumu bölümüne girdim açık bir alanda 4 ile 11 arasında uydu buldu.Çıkış yaptım tekrar google maps a girdim (wireless olmayan bir yerde) önce sağ üst köşede "yükleniyor" yazdı ama haritanın tamamını görebiliyordum.Sonra "veri bağlantısı kesildi yeniden deneyin yazdı" umursamadım altta da 3800 metre hatayla konumunuz ve GPS Bağlantısı için bekleniyor yazıyordu.Ben de haritayı kurcalayıp duruyordum tahmini 5-6 dakika sonra nokta atışı (isterseniz resimleri çekip upload edebilirim) olarak yerimi haritada gösterdi.Önceleri şaşırdım bir iki adım attım baktım ki mavi nokta da benle hareket ediyor hatta hareket devam ederse yönünü de gösteriyor.Şu an 4-5 dakika içinde yerimi ve hareket yönümü buluyor.Tek eksiği Türkiye uydu görütüsünün tamamı hafızada kalmıyor sadece Bitlis ve çevresi (MUŞ SiiRT BATMAN vb.)
nereden bulduğunu da söyleseydin keşke:(

mhmn

Üye
mfjf1 tavsiye ederim gps var montede ama başka hiçbir yazılımda gps doğru dürüst kullanılmıyor

ramadiso

Üye
settings e gir ondan sonra phone settings e gir orda language var ona gir altlarda türkçe var onu seçtiğinde tel yeniden başlayacak

enescebeci

enescebeci

Üye
saolun da bunu mu alam stari mi

ATOM6

Üye
telefonu on gün önce açılmadığı için servise gönderdim yeni versiyon atmışlar JTJC2 idi eski versiyon yeni versiyon ise JVJB3 ama hiç bi değişiklik göremedim maps 2.3.2 sürümü geliyo gt8003 için uygun olanı yükleyip göndermişler konumum özelliği çalışıyor gps ayarlarından uyduları bulduktan sonra ki oda zaten 7-8 uydu bulmak on saniye sürüyo çıkıp google mapsı açarsanız anında yerinizi buluyor menü türkce ama biryerde rusca keliemelere rastladım 2010 şubat 3 sürüm versiyon ama mart versiyonunu buldum bu siteden onu yükleyecem bakalım ne olacak:))))

avmehmet

Üye
benimde versiyon yuklemesinden sonra menulerden bir yer rusca oldu. siz mart versiyonunu nereden buldunuz. linkini verirmisiniz. türkçedir değilmi....
telefonu on gün önce açılmadığı için servise gönderdim yeni versiyon atmışlar JTJC2 idi eski versiyon yeni versiyon ise JVJB3 ama hiç bi değişiklik göremedim maps 2.3.2 sürümü geliyo gt8003 için uygun olanı yükleyip göndermişler konumum özelliği çalışıyor gps ayarlarından uyduları bulduktan sonra ki oda zaten 7-8 uydu bulmak on saniye sürüyo çıkıp google mapsı açarsanız anında yerinizi buluyor menü türkce ama biryerde rusca keliemelere rastladım 2010 şubat 3 sürüm versiyon ama mart versiyonunu buldum bu siteden onu yükleyecem bakalım ne olacak:))))

cemenibo

Üye
arkadaslar bana hemen yardm etmeniz lzm telefona firmware atarkan hata werdi telim simdi hiç acılmıyorr ne yapcamm bhen bi yardım edinn :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

mustafa2375

Üye
arkadaslar bana hemen yardm etmeniz lzm telefona firmware atarkan hata werdi telim simdi hiç acılmıyorr ne yapcamm bhen bi yardım edinn :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

Telefonun ses düğmesini aşağıya basarak telefonu açmayı dene.

ayrıca Ellerinize sağlık. Sorunsuz yükledim. Bu arada Telefona Firmware yüklerken telefon rehberinin yedeğini almayı unutmayın!!!

avmehmet

Üye
mustafa2375, firmware yükledikten sonra dil türkçe seçeneği geldimi. hangi versiyonu yukledin. birde navigasyon menusu geldimi...

ayrıca Ellerinize sağlık. Sorunsuz yükledim. Bu arada Telefona Firmware yüklerken telefon rehberinin yedeğini almayı unutmayın!!!

cemenibo

Üye

OlMaDI KaRDeS yhA qaRaNTiYe YoLLaDM qaRaNTi KapSaMıNda AnaKaRT deqİşİmi YaPıLıyO YHiNeDe YİrTTİk :d::d::d:

ekremozo

ekremozo

Üye
Arkadaşlar şu an (aralık 2010) güncel sürüm var mı? ve kullandığınız sürümler hangisi? ve hangi sürümde ne tür yenilikler var???

Üst Alt