monteboy
Üye
burada zaten herkeste olan bir versiyona çevirmiş :SBUYURUN ARKADAŞLAR
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
burada zaten herkeste olan bir versiyona çevirmiş :SBUYURUN ARKADAŞLAR
Buğün bende verdiğiniz telefondan navking ile görüştüm samsung monte ye uygun bir navigasyon programı olmadıgını söylediler. Daha öncede samsun yetkili servisi ile görüştüğünüzü hafiza kartı ile telefonu update ettirmeye gönderdiğimizde navigasyon programı yükleyeceklerini idda etmiştiniz budfa asılsın çıkmıştı lütfen insanları yanıltan bilgiler paylaşmayalım...
Merhabalar, sitede verilen firmwarelerden kurmak istiyorum ama her ihtimale karşı tekrar eski orjinal firmware yüklemem gerekir diye 5620 nin orjinal türkçe firmwareini nereden bulabilirim. veya elinde olan varsa linkini verebilirmi.veya telefondaki firmwarei yedekleme imkanı veya yedekleme programı varmı
s 5620MFJF1 FİRMWAREDE navigasyon programı aktif oluyor route 66 navigasyon fakat tek sıkıntı dil desteği türk çe yok
nereden bulduğunu da söyleseydin keşkeMillet telefonu bir siteden bulduğum flashlama aracı ve mart ayı fw si ile güncelledim
Güncelleme sonunda Google maps 3.0.2 geldi.Sonra herhangi bir wireless ile ayarlar/telefon ayarları/gps ayarları/gps+ayarları bölümünden "Verileri indir" yaptım daha sonra google maps a girdim (yine wireless olan bir yerde) bulunduğum yerin uydu görüntüsünün tamamını yakınlaştırarak inceledim ve çıktım.Böylelikle hafızada bulunduğum yer kaldı (BİTLİS sokak adları ve caddeler de dahil olmak üzere).Son olarak yine ayarlar/telefon ayarları/gps ayarları/gps konumu/uydu durumu bölümüne girdim açık bir alanda 4 ile 11 arasında uydu buldu.Çıkış yaptım tekrar google maps a girdim (wireless olmayan bir yerde) önce sağ üst köşede "yükleniyor" yazdı ama haritanın tamamını görebiliyordum.Sonra "veri bağlantısı kesildi yeniden deneyin yazdı" umursamadım altta da 3800 metre hatayla konumunuz ve GPS Bağlantısı için bekleniyor yazıyordu.Ben de haritayı kurcalayıp duruyordum tahmini 5-6 dakika sonra nokta atışı (isterseniz resimleri çekip upload edebilirim) olarak yerimi haritada gösterdi.Önceleri şaşırdım bir iki adım attım baktım ki mavi nokta da benle hareket ediyor hatta hareket devam ederse yönünü de gösteriyor.Şu an 4-5 dakika içinde yerimi ve hareket yönümü buluyor.Tek eksiği Türkiye uydu görütüsünün tamamı hafızada kalmıyor sadece Bitlis ve çevresi (MUŞ SiiRT BATMAN vb.)

)))telefonu on gün önce açılmadığı için servise gönderdim yeni versiyon atmışlar JTJC2 idi eski versiyon yeni versiyon ise JVJB3 ama hiç bi değişiklik göremedim maps 2.3.2 sürümü geliyo gt8003 için uygun olanı yükleyip göndermişler konumum özelliği çalışıyor gps ayarlarından uyduları bulduktan sonra ki oda zaten 7-8 uydu bulmak on saniye sürüyo çıkıp google mapsı açarsanız anında yerinizi buluyor menü türkce ama biryerde rusca keliemelere rastladım 2010 şubat 3 sürüm versiyon ama mart versiyonunu buldum bu siteden onu yükleyecem bakalım ne olacak)))
arkadaslar bana hemen yardm etmeniz lzm telefona firmware atarkan hata werdi telim simdi hiç acılmıyorr ne yapcamm bhen bi yardım edinn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Telefonun ses düğmesini aşağıya basarak telefonu açmayı dene.
ayrıca Ellerinize sağlık. Sorunsuz yükledim. Bu arada Telefona Firmware yüklerken telefon rehberinin yedeğini almayı unutmayın!!!
Telefonun ses düğmesini aşağıya basarak telefonu açmayı dene.
ayrıca Ellerinize sağlık. Sorunsuz yükledim. Bu arada Telefona Firmware yüklerken telefon rehberinin yedeğini almayı unutmayın!!!