OmerAslantas
Üye
ya arkadaşlar iyi hoş da ben 3 ay önce telefonu A101 den aldım 375 e
ne google maps te sorun var (3.0.2) ne türkçe dil sorununda... tek sorun qwerty klavye yok. zaten hiçbir firmwre de yok şu an. benm fw nin ismini söyliyeyim S/W Version : S5620CEJC1 CSC: S5620OCEJC1 baktım ama ama bulamadım link kusura bakmayın.. benim telefondan çekme gibi bi şansımız varsa anlatın çekip upload edeyim..
ne google maps te sorun var (3.0.2) ne türkçe dil sorununda... tek sorun qwerty klavye yok. zaten hiçbir firmwre de yok şu an. benm fw nin ismini söyliyeyim S/W Version : S5620CEJC1 CSC: S5620OCEJC1 baktım ama ama bulamadım link kusura bakmayın.. benim telefondan çekme gibi bi şansımız varsa anlatın çekip upload edeyim..
bu telefonu kullanmamissin yada kullanmayi bilmeye birinde tingirti dinlemissin. bence tel verdigin para kadar ediyor hem gosterisli hem pratik hem zevkli. bi ipone a o kadar para verene kadarda htc alirim senin telefonlardan anlamadigin burdan belli
bi yenilik vermiyorlar. hep birşeyler cıkıcak olucak diye umut etmektende paso flash atmaktanda bıktım. nette aradım ama bi türlü bulamadım. elinde türkiye için orjinal firmware bulunan varmı jtjc2-b3 . hatta jvj?? bile olur.