GT-S5620 MONTE Firmware update!

Sponsorlu Bağlantılar

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
ya arkadaşlar iyi hoş da ben 3 ay önce telefonu A101 den aldım 375 e :naughty: ne google maps te sorun var (3.0.2) ne türkçe dil sorununda... tek sorun qwerty klavye yok. zaten hiçbir firmwre de yok şu an. benm fw nin ismini söyliyeyim S/W Version : S5620CEJC1 CSC: S5620OCEJC1 baktım ama ama bulamadım link kusura bakmayın.. benim telefondan çekme gibi bi şansımız varsa anlatın çekip upload edeyim..

haineller

Üye
Beyler bu tefon belki sekil olarak guzel ama verdiginiz paraya yazik gidip 5800 alsaniz ozellik bolluguna tutulurdunuz x6 bile demiyorum cunku bi kamera 5mp ben bi 5800 kullanicisiyim ve kendi yaptigim fw ile nokia N86 8mp kamerali tefondan daha kaliteli resim cekiyorum ve iphondan daha kaliteli resim proogram internet kullaniyorum bunu nokia nin servisinde test ettik adamlar bana arklarinin 5800 rini yaptirir oldular. nokia da sinir yokkkkk sinir sizsinizzzzzz...... He gprs ucretsiz ve bissuru program var navigasyon icin bence artik paranizi bosa harcamayin.....

Harbi korsun be oluuum su yorumuda monteden yapiyorum :) bu telefonu kullanmamissin yada kullanmayi bilmeye birinde tingirti dinlemissin. bence tel verdigin para kadar ediyor hem gosterisli hem pratik hem zevkli. bi ipone a o kadar para verene kadarda htc alirim senin telefonlardan anlamadigin burdan belli

omer490

omer490

Üye
Harbi korsun be oluuum su yorumuda monteden yapiyorum :) bu telefonu kullanmamissin yada kullanmayi bilmeye birinde tingirti dinlemissin. bence tel verdigin para kadar ediyor hem gosterisli hem pratik hem zevkli. bi ipone a o kadar para verene kadarda htc alirim senin telefonlardan anlamadigin burdan belli

KAtılıyorum. Monteyle 5800 karşılaştırma monteyi direk ipone ve htc ile karşılaştır montenin oldugu sınıf bu. cihazı kullanmak cok rahat baş ağrıtan yavaşlık yada donma gibi durum yok.ben bole hızlı acılan bir cihaz gormedim bi kere. uygluma belki zayıf olabilir ama bu konuda ne istedigini bilip ona göre telefon alacaksın 5800 uygula yukluyosunda ne oluyor sinir ediyor insanı yavaşlıktan. bu fiyata bole bi cihaz daha varmı sen ondan haber ver bence.

didyou

Üye
KAtılıyorum. Monteyle 5800 karşılaştırma monteyi direk ipone ve htc ile karşılaştır montenin oldugu sınıf bu. cihazı kullanmak cok rahat baş ağrıtan yavaşlık yada donma gibi durum yok.ben bole hızlı acılan bir cihaz gormedim bi kere. uygluma belki zayıf olabilir ama bu konuda ne istedigini bilip ona göre telefon alacaksın 5800 uygula yukluyosunda ne oluyor sinir ediyor insanı yavaşlıktan. bu fiyata bole bi cihaz daha varmı sen ondan haber ver bence.

Monte farklı 5800 farklı.Bikere Monte'de Java altyapısı var 5800'da Symbian.Monte'nin neyini iphone ve htc ile karşılaştıracaksınız onu anlamadım.Monte'yi İphone ve Htc'nin sınıfında değerlendirmek tamamen saçmalıktır.İphone ve Htc java altyapısını kullanan telefonlar değildir.İos'u biliyoruz Htc de Windows Mobile ve Android'i tercih ediyor zaten bu yüzden aynı sınıfa koyamassınız.Monte'nin 5800'dan daha hızlı olması doğaldır çünkü yazılımsal olarak java var telefonda.Symbian ise gerçek bir işletim sistemi olduğu için yavaşlama,donma olması doğaldır.

SinNombre

SinNombre

Üye
Arkadaşlar montede *#1256# yapınca ekrana çalışmayan bir qwerty klavye geliyor ne olduğunu anlayamadım

sharmrock

sharmrock

Üye
her şey için saolun iyi bir açıklama olmuş

--------------- Ekleme ---------------

çok yrdmcı oldnz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşlar montede *#1256# yapınca ekrana çalışmayan bir qwerty klavye geliyor ne olduğunu anlayamadım
Hakkaten öyle gelen bir işlevsiz qwerty klavye var. Çözmeye çalışıyorum.

yolcu24

Üye
arkadaşlar bende 2 hafta önce aldım video açmıyor bi yardım edermsiniz ?? flash player gerekiyormuş heralde ama onuda bulamadım bir iki tane buldum ama oda uyumlu deilmiş bi yardımcı olursanız sevinirm saolun teşekkür ...

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
BUYURUN ARKADAŞLAR

erdikap

Üye
arkadaşlar task managerla ne alakası vardır bilmiyorm ama 3 pro açıp küçült deyp arka planda çalıştırıorm yeni bi pro açmaya çalışınca açılmayacağını diğerlerinden birini kaptmam gerektğni sölüyor bence bu tel için yeterli task managerın amacı telin kasması durumnda uygulamaları kapatmak ben o kadar uğraştm hiç kasma gibi bişeler olmadı ölese bu kadar dırdır yapmann gereği yok bence task managerda olmayı versn ama navigasyon konusnda dick bişeym yok bende google maps 3.0.2 var vede konumu 5000 metre hata payıyla buluyor bence bu tel için yeterli navigasyonu napcksınz nerde olduğunu bilmiyomsnki yerini bulmasını istiyorsn arabayla durmadn şehrlerarası seyahat yapıosn tele gerk yok piyasada 150 liraya çok ii navigasyn cihazı var daha yeni enştm aldı ondan alın bitsn saygılar...

ugurygt

Üye
Merhabalar arkadaşlar, bu güzel sohbetinizi sabırla ve hevesle okudum.samsung monte gerçekten her gören basit kullanıcının hayran kaldığı bir telefon.ama profesyonel kullanıcıları pek memnun edemiyor sanırım.ben yaklaşık 1 ay oldu almışım ama ne kieste nede internette bir güncelleme bulamadım.ana menuye uygulama yeri var ama koyamıyorsun.operamini 5.2 beta ile süper bir internet keyfi sürüyorum ama biraz daha aktif bir güncelleme ağı olsa yada java destekli uygulamalar da samsung apps de sunulsa biraz daha iyi olur sanırım.

avmehmet

Üye
Dün yani 23.09.2010 günü Navking firmasını 02122103472 nolu telefondan aradım ve teknik servis ile yapmış olduğum görüşmede Monte için route66 yazılımının hazır olduğunu testlerin yapıldığını ancak Samsung ile görüşmelerin devam ettiğini bunun sebebinin de firmware yükseltmesinin ne şekilde yapılması gerektiğine karar vermek olduğunu söylediler(samsung kies aracılığı ilemi yoksa servisten mi güncelleme yapılacağına karar vereceklermiş) inşallah kies üzerinden güncelleme imkanı tanınınır. diğer durumda servise gönder bekle uzun iş. ama kies üzerinden olursa herkes rahatlıkla güncelleme yapar. inşallah aldığım bu bilgi de balon çıkmaz.....

nohackmove

Üye
merhaba arkadaşlar ben şu an güncel sürüm varmı diye öğrenmek istedim ve en güncel sürüm hangisi oluyor?

Tüm sayfaları okuyamadım ama ilk sayfadaki GPS muhabbetine bakarak telefonda GPS-A yani bildiğim kadarı ile direkt uydu bağlantısı değilde internet destekli gps var.

Birde ilk sayfadaki firmware sitesi üyelik istiyor ama premium üyelik nasıl alınır bilgim yok o siteden.

Birde ben de google maps denedim maalesef bi ara aktif etmem gerekti ve otobüsle yolculukta 2400-3000m arası sapma payı ile yer tespit ederken, hareketsiz halde iken sadece 700m sapma payı oluyor bencede gayet güzel.

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
beyler saolun azdahacayacaktım montedende sonra toparladınız :)

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
Sıkıntı bastı artık telefondan :( bi yenilik vermiyorlar. hep birşeyler cıkıcak olucak diye umut etmektende paso flash atmaktanda bıktım. nette aradım ama bi türlü bulamadım. elinde türkiye için orjinal firmware bulunan varmı jtjc2-b3 . hatta jvj?? bile olur.

tayfunk82

Üye
arkadaşlar GPS programı ile ilgili samsung tan yada telpa dan haber alan varsa lütfen hemen haber versin...

gissever

Üye
????? Varmı gelişme arkadaşlar...???

ahmetkabadayi

Üye
Yeni Samsung Java SDK 1.2.1 - çıkış 7 Eylül 2010
Views : 7245
İzlenme: 7245
l comments : 2
l yorum: 2
l Type : SDKs​
l Türü: SDK
Sep 7, 2010 12:54 GMT+1​
7 Eylül 2010 00:54 GMT +1
Yeni Samsung Java SDK 1.2.1 - çıkış 7 Eylül 2010
Views : 7245
İzlenme: 7245
l comments : 2
l yorum: 2
l Type : SDKs​
l Türü: SDK
Sep 7, 2010 12:54 GMT+1​
7 Eylül 2010 00:54 GMT +1 Yeni Samsung Java SDK 1.2.1 - çıkış 7 Eylül 2010 bu ne açaba

affective06

Üye
Dün yani 23.09.2010 günü Navking firmasını 02122103472 nolu telefondan aradım ve teknik servis ile yapmış olduğum görüşmede Monte için route66 yazılımının hazır olduğunu testlerin yapıldığını ancak Samsung ile görüşmelerin devam ettiğini bunun sebebinin de firmware yükseltmesinin ne şekilde yapılması gerektiğine karar vermek olduğunu söylediler(samsung kies aracılığı ilemi yoksa servisten mi güncelleme yapılacağına karar vereceklermiş) inşallah kies üzerinden güncelleme imkanı tanınınır. diğer durumda servise gönder bekle uzun iş. ama kies üzerinden olursa herkes rahatlıkla güncelleme yapar. inşallah aldığım bu bilgi de balon çıkmaz.....
Buğün bende verdiğiniz telefondan navking ile görüştüm samsung monte ye uygun bir navigasyon programı olmadıgını söylediler. Daha öncede samsun yetkili servisi ile görüştüğünüzü hafiza kartı ile telefonu update ettirmeye gönderdiğimizde navigasyon programı yükleyeceklerini idda etmiştiniz budfa asılsın çıkmıştı lütfen insanları yanıltan bilgiler paylaşmayalım...

Üst Alt