GT-S5620 MONTE Firmware update!

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa2375

Üye
mustafa2375, firmware yükledikten sonra dil türkçe seçeneği geldimi. hangi versiyonu yukledin. birde navigasyon menusu geldimi...

önce ingilizce idi ayarlarından türkçeyi seçtim :)

cimili

Üye
cihazi 530 tl'ye mi aldiniz yaw. ben 01.01.2011'de 430 tl'ye saturn magazasindan aldim :D

avmehmet

Üye

Bu adreste s5620jtjj2 versiyonu var ve türkçe qwerty klavyede mevcutmuş ama siteden bir türlü dosyaları inderemedim. üye oldum yine beceremedim. bu siteden dosya indirmeyi bilen veya indiren varsa dosyaları başka dosya barındırma sitelerine atıp paylaşırsa güzel bir paylaşım olur.

ckilinc

Üye

Bu adreste s5620jtjj2 versiyonu var ve türkçe qwerty klavyede mevcutmuş ama siteden bir türlü dosyaları inderemedim. üye oldum yine beceremedim. bu siteden dosya indirmeyi bilen veya indiren varsa dosyaları başka dosya barındırma sitelerine atıp paylaşırsa güzel bir paylaşım olur.

O site ücret karşılığı satıyor telefonunu telpa veya başarı teknik servisine kargo ile gönder.istanbuldaysan veya teknik servis bulunan bir ilde yaşıyorsan elden teslim et ücretsiz güncelleme yaptır

avmehmet

Üye

bu sitede S5620JTJJ2 versiyonunu buldum ve 3 günlük üyelik alarak bugun indirmeye başladım. tamamlandığında rapid veya başka siteye yükleyip buradan paylaşacağım. bakalım nasıl olacak...

mustafa2375

Üye
4 gözle bekliyoruz:)

mustafa2375

Üye
Sagolun var olun. Ama freamworku yuklerken yedek almati unutmayin. Telefon defteriniz silinir :)

akdenizx

akdenizx

Üye
avmehmet ; o indirmeye calıstıgınız sürümün bizim kullandıgımızdan farkı oldugunu sanmıyorum. O bakmıs oldugunuz siteler tamamen para kazanma amacı ıle yapılmıs sitelerdir. Uye olsanız hatta ındırsenız dahı calısacagına ınanmıyorum. Internet ortamı ıle uzun yıllar ıc ıce olan bırı olarak bunu soylemekten kendımı alamadım.

Umarım verdıgınız para ve zamanınız boşa gitmez.

Saygılarla

metinkolay

metinkolay

Üye
firmware'i burada açıklandığı şekilde yükledim, telefonum çalışıyor. qwerty klavye ve google V3 geldi.:oke:

şu anda SW Ver: S5620JTJL2
CSC Ver: S5620OJTJI1

yazıyor. tamam mıdır güncellemelerim, yoksa daha birşeyler yapmam gerekli mi?:hmmm

mdkbet

Üye
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html
bu linkte anlatılanları uyguladım
telefon dili türkçe seçilebiliyor.
navigasyon programı geldi bulunduğum noktayı tam olarak gösteriyor
gprs yada wifi ile bağlanmadan haritada dolaşabiliyorsunuz.
google maps 3.0 da da bulunduğum yeri tam olarak gösteriyor
önceden 1400 metre hata payıyla yeriniz burası gibi ap.tal bir şekilde gösteriyordu.
harita yüklemek bedava ama sağa dön sola dön gibi sesli navigasyon yapmak istiyorsanız para verip satın almanız gerekiyor
yanlız google maps te biraz dolaşırsanız haritanın bi kısmı hafızada kalıyor siz yürüdükçe noktada ilerliyor.
q klavye sanırım yok yada ben göremedim ama t9 ile türkçe yazılabiliyor.
task manager için patch yüklemek gerekiyormuş, deneyecek zmanım olmadı

vassalite

Üye
ya telefon çöktü acık mavi ekran biri yardım et sın facede beklıyorum acillll yarın çok önemli işim var telefonla şehir diısına cıkcammmmmmmm

sedefsu

Üye
Selam arkadaşlar.
kendi monte deneyimimi anlatayım. ilk aLdığım zaman üzerinde google 3 versiyonu vardı. ben de gps verilerini indirdim ve konum belirlemesi yaptım. ancak google maps üzerinden yer bulması yarım saat gibi korkunç bir süre alıyordu. sonra S5620JTJL2_OJTJI1 bunu yükledim. ve resmen 30 saniye içerisinde google map üzerinden konum belirleme yapıyor. araçla giderken denedim. yol üzerinde nerede ilerlediğimizi de yapıyor. yol tarifi alınca da rota üzerinden gittiğin yolu tespit edebiliyrsun. qwerty klavye var. vodafon sınırsız internete üye olduğum için route 66 ihtiyacım olmadı şimdilik. ingilizce kullanma derdim yol mfj yi de kurabilirim ama sözlükten vazgeçemiyorum. çok güzel bir sözlük...
vodafondan internet çok tatmin ediyor. youtube'dan dizi bile izliyorum... tavsiye ederim... opera 6 mini bu arada kullandığım tarayıcı. bolt denedim 3 defa face hesabımı iptal ettiriyordu az daha. amerikadan bağlandı gösteriyor...

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
firmware'i burada açıklandığı şekilde yükledim, telefonum çalışıyor. qwerty klavye ve google V3 geldi.:oke:

şu anda SW Ver: S5620JTJL2
CSC Ver: S5620OJTJI1

yazıyor. tamam mıdır güncellemelerim, yoksa daha birşeyler yapmam gerekli mi?:hmmm

Açıklamalara bağlı olarak FW güncellemeyi gerçekleştirdiyseniz ve cihazınız sorunsuz çalışıyorsa işlem tamamdır.

cntr555

Üye
Hiç 3G çekim gücüne baktınızmı telefonunuzun.FW attıktan sonra evde 4-5 seviyesindeki 3G sıfıra düştü..Arkadaşlar bu konuda çözüm bilenler lütfen paylaşsın.....Acaba orjinal FW (S5620JTJC2) yüklesek düzelirmi...(tabi onu bulablirsek)

ATOM6

Üye
evet öyle bir sorun var bende farkettim ama birde şu var 3g açık ken googlemaps yer tespiti yapmıyor maps versiyonundan kaynaklanıyor olabilir

HıDıR95

Üye
beyler bişey sorucam telefoncuya gidip firmware yüklettirsek kaç liramızı alır :allalla::allalla::allalla::allalla:

HıDıR95

Üye
peki yaa garantisi yoksa weya grey yaani spot malsaa ??:ağlarım::ağlarım:

Üst Alt