mustafa2375
Üye
mustafa2375, firmware yükledikten sonra dil türkçe seçeneği geldimi. hangi versiyonu yukledin. birde navigasyon menusu geldimi...
önce ingilizce idi ayarlarından türkçeyi seçtim

mustafa2375, firmware yükledikten sonra dil türkçe seçeneği geldimi. hangi versiyonu yukledin. birde navigasyon menusu geldimi...

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu adreste s5620jtjj2 versiyonu var ve türkçe qwerty klavyede mevcutmuş ama siteden bir türlü dosyaları inderemedim. üye oldum yine beceremedim. bu siteden dosya indirmeyi bilen veya indiren varsa dosyaları başka dosya barındırma sitelerine atıp paylaşırsa güzel bir paylaşım olur.
4 gözle bekliyoruz![]()
yukarıdaki linke tıkladığımda beni üye olarak görmüyor tekrar giriş yapıyorum fakat tanıyor fakat sayfa yenilendiğinde sonuç aynı yardım lütfen
firmware'i burada açıklandığı şekilde yükledim, telefonum çalışıyor. qwerty klavye ve google V3 geldi.
şu anda SW Ver: S5620JTJL2
CSC Ver: S5620OJTJI1
yazıyor. tamam mıdır güncellemelerim, yoksa daha birşeyler yapmam gerekli mi?![]()
Telefonunuzun garantisi mevcut ise ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.beyler bişey sorucam telefoncuya gidip firmware yüklettirsek kaç liramızı alır![]()